Спомен за възторга на един народ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Спомен за възторга на един народ

Мнениеот Черният козел » 10 юли 2014 13:26

za nas e toj religiq написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UT7poR73yng[/youtube]

И най инфарктното изживяване ..... Ехххх , спомени , спомени 8-)

Спомени еххх,бяхме подивели от радост ! Спомням си един колега тогава разказваше,че гледал мача с баща си и при гола на Лечков,по-примера на Кирячето бръкнал на баща си отзад,фадара като се обърнал нашия му казал:Не бой се тате, аз съм :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юли 2014 13:37

Нормално е да се сещаме на юбилейни годишнини за Американското лято. Тъпо ще е да го правим всяка година, защото така наистина ще живеем само с миналото. Иначе аз тогава бях 3-ти за 4-ти клас дете - във възрастта когато си най-влюбен във футбола и никога няма за забравя какъв кеф изживях. Не само аз, но и целия народ. За първи и последен път видях как непознати хора се целуват по улиците. А колкото до въпроса защо нямаме такива успехи сега... Докато имаме в изпълкома на БФС депутати от ДПС, а държавата се управлява от ДПС - надежда всяка тука оставете. Тези хора не ги интересува нищо друго освен далаверата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 10 юли 2014 13:42

Абе някои хора може да не са се интересували , но Уругвай е по-малка нация от нас .. А за тях е провал да отпаднат на 1/8 или 1/4 финал ... къде е логиката , къде е разума .

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 10 юли 2014 13:51

IvailoRz написа:Абе някои хора може да не са се интересували , но Уругвай е по-малка нация от нас .. А за тях е провал да отпаднат на 1/8 или 1/4 финал ... къде е логиката , къде е разума .

Ти мислиш ли преди да пишеш?
Да ти направя списък с държави с повече население от България които никога не са играли полуфинал на световно?
Къде е логиката, къде е разума!

Типично по Български, важното е да се плюе и да се омалуважава всичко Българско.
Един от най-големите проблеми проблеми в България, са хора с мислене като твоето.
Не политиците, не прокуратурата, ами хора без самочуствие и реален поглед върху нещата.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 10 юли 2014 14:11

IvailoRz написа:Абе някои хора може да не са се интересували , но Уругвай е по-малка нация от нас .. А за тях е провал да отпаднат на 1/8 или 1/4 финал ... къде е логиката , къде е разума .

Колко други нации по-бедни и по-малки нямат тези успехи ? Къде е логиката !
Това световно беше невероятно изживяване и всеки си го спомня със усмивка , а деца като теб ще се радвате на купените титли и чалгата .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 юли 2014 14:13

-1914- написа:

Да ти направя списък с държави с повече население от България които никога не са играли полуфинал на световно?

Типично по Български, важното е да се плюе и да се омалУважава всичко Българско.
Един от най-големите проблеми проблеми в България, са хора с мислене като твоето.
Не политиците, не прокуратурата, ами хора без самочу()ствие и реален поглед върху нещата.

И хората, които не могат да пишат правилно... ;) Иначе реално погледнато, населението на Уругвай е два пъти по-малко от това на България. Реално погледнато, от 1994 година насам ние живеем само със спомени и вървим само назад. Едни гърци, които смачкахме в групата през същото това незабравимо американско лято, станаха след това европейски шампиони, а тази година в Бразилия играха на осминафинал. Реално погледнато, ние нямаме (почти) нито един национал, който да играе в читаво първенство от първата шестица в ранглистата на УЕФА. Реално погледнато, всеки един от 32-та отбора - финалисти в Бразилия е в пъти по-силен от нашия. Реално погледнато, с тези играчи (и треньор) можем да се надяваме само на някакво чудо, за да се класираме на голям форум в близките 10-на години. Вместо нас се класират Хърватия, Босна и Херцеговина, скоро ще ни задминат албанци и черногорци... Мога да изброя още много реалности, но си имам и друга работа... 8-) Хубав ден. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 10 юли 2014 14:54

Хърватия и те са два пъти по-малко население ама играят всеки мач като за последно. Ето идва скоро мач с тях, да видим нашите юнаци ще покажат ли някаква борбеност или пак навъсено ще подходят
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 10 юли 2014 15:07

Captain Stottlemeyer написа:
-1914- написа:

Типично по Български, важното е да се плюе и да се омалУважава всичко Българско.
Не политиците, не прокуратурата, ами хора без самочу()ствие и реален поглед върху нещата.

И хората, които не могат да пишат правилно... ;) Иначе реално погледнато, населението на Уругвай е два пъти по-малко от това на България. Реално погледнато, от 1994 година насам ние живеем само със спомени и вървим само назад. Едни гърци, които смачкахме в групата през същото това незабравимо американско лято, станаха след това европейски шампиони, а тази година в Бразилия играха на осминафинал. Реално погледнато, ние нямаме (почти) нито един национал, който да играе в читаво първенство от първата шестица в ранглистата на УЕФА. Реално погледнато, всеки един от 32-та отбора - финалисти в Бразилия е в пъти по-силен от нашия. Реално погледнато, с тези играчи (и треньор) можем да се надяваме само на някакво чудо, за да се класираме на голям форум в близките 10-на години. Вместо нас се класират Хърватия, Босна и Херцеговина, скоро ще ни задминат албанци и черногорци... Мога да изброя още много реалности, но си имам и друга работа... 8-) Хубав ден. :)

:roll:

Потребителски аватар
7gola

Мнениеот 7gola » 10 юли 2014 15:14

страхтотни мачове на Сираков и компания ,спомням си първия мач Нигерия ни би с 0-3 ,но Сираков не игра защото е от Левски ,след това Пенев беше принуден да го пусне и от там насетне както каза тогава Наско - където е Наско там е и победата,разбира се няма да забравим и Изявите не Михайлов ,Киряков ,Боримиров и Зл.Янков

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 10 юли 2014 15:27

Първият мач който си спомням , че съм гледал през живота си. Бях на 8 и половина , помня ,че исках да гледам преди това този с Аржентина , но не издържах и заспах.
Жалко , че това наистина голямо постижение за българския футбол няма как да се повтори докато в родното но първенство играят футболисти като :Рамос , Туре , Силва и Луис Соарес (Платини). Сигурен съм , че родните ни мениджъри ако тръгнат по В групите и селата ще намерят много по-качествени футболисти.

Върни се в “Национален отбор”