Големите играчи на СП 2014 в Бразиля

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Големите играчи на СП 2014 в Бразиля

Мнениеот iliev72 » 03 юли 2014 15:22

barca4ever написа:
iliev72 написа:Като на всяко световно очакванията се разминават с действителността.И на мен страшно впечатление ми направи Хамес и Санчез.
Санчез се губи в Барса , но в Чили ми хареса. Ди Мария също прави добро п-во.Меси , Роналдо и Неймар някак си се губят.
Ще видим какво ще стане до края ;)

Меси се губи я пак, ако не беше той аржентинците щяха да си заминат още в групата, аз затова слагам и Аржентина като фаворит за титлата зареди него, защото такива играчи не се раждат всеки ден. Меси с един звезден миг може да спечели даден мач, дори и да не сме му чули името през останалото време.

Всеки от изброените досега имат по един звезден миг , а аз говоря за постоянство.Така ,че едно избухване не те прави най-добрият досега в СП.
Няма постоянство в играта на Меси за разлика от Ди Мария.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 03 юли 2014 15:31

iliev72 написа:
barca4ever написа:
iliev72 написа:Като на всяко световно очакванията се разминават с действителността.И на мен страшно впечатление ми направи Хамес и Санчез.
Санчез се губи в Барса , но в Чили ми хареса. Ди Мария също прави добро п-во.Меси , Роналдо и Неймар някак си се губят.
Ще видим какво ще стане до края ;)

Меси се губи я пак, ако не беше той аржентинците щяха да си заминат още в групата, аз затова слагам и Аржентина като фаворит за титлата зареди него, защото такива играчи не се раждат всеки ден. Меси с един звезден миг може да спечели даден мач, дори и да не сме му чули името през останалото време.

Всеки от изброените досега имат по един звезден миг , а аз говоря за постоянство.Така ,че едно избухване не те прави най-добрият досега в СП.
Няма постоянство в играта на Меси за разлика от Ди Мария.

Ко ? :shock:

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 03 юли 2014 16:40

Четирима играчи са звездите до момента:Меси,Робен,Нойер,Неймар

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 03 юли 2014 17:16

Тони Кроос ... макар че вършената от него работа не се вижда
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 03 юли 2014 17:47

Меси измъкна три мача от четири на Аржентина- с Нигерия два гола, на Иран вкара от нищото след 90 мин., сега на осминфинала той де факто направи гола. Това ако е непостоянство не знам. До момента Робен е машина, от Игуаин по зле няма накъде. Вратарите както споменахте са на ниво. Там фаворити са ми Хауърд и Нойер. Най- интересното все пак предстои и тогава истинските герои ще излязат на преден план.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 юли 2014 18:41

Бок Игуаин феномен :!: :!: :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 юли 2014 20:44

С големите вратари ще се запомни СП в Бразилия :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 04 юли 2014 00:44

Джоуел Кембъл бих добавил. Прави много добри игри за Коста Рика това младо момче. Често е единствен играч в противниковата половина и се справя.

Не съм съгласен, че Мюлер и Неймар правят добро първенство. И при двамата отборите им много разчитат на тях, всички атаки минават през тях и от 1000 опита с топка в крака постигнаха някакви статистики. Не че са слаби, но и двамата имат много добри съотборници. При по-отборно ориентирана игра, няма да изпъкват толкова. И Германия и Бразилия може да страдат от това че разчитат на тези двамата.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 04 юли 2014 02:35

До тук безспорната звезда е Хамес Родригес. Най-много голове, има и няколко асистенции, играе и за не толкова претенциозен отбор. След това следват Меси (който дърпа Аржентина във всеки един мач до тук), Робен (страхотни мачове направи) и Неймар (най-добрият на Бразилия в почти всички мачове). Компани също е на много високо ниво.
Добро впечатление правят вратарите. Навас, Очоа, Нойер и Куртоа изпъкват. Не може да се каже, че М'Боли фигурира в този списък при положение, че за 4 мача е пуснал 7 гола.
Добре се представиха цялостно Мексико и Чили. Лично на мен ми харесаха Ахмед Муса, Кристиян Атсу, Стърлинг, Мертенс, Ориги.
Разочарования - Коща и Агуеро. Не мога да си обесня защо аржентинецът играе толкова зле за нациоаналния отбор.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “World Cup 2014”