Има ли надежда за дясното?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли надежда за дясното?
Не знаех, че в България има дясно!
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Tommi написа:TristaNNN написа:Thurman Murman написа:.... В момента "дясното" е само и единствено Костов.
Така е, но за голяма жалост Костов е вън от официалната игра
Ако съпоставим програмите на партиите от последните парламентарни избори, излиза, че ГЕРБ е малко по-близо до дясното в сравнение с Костовото ДСБ.Но реално и двете партии са си в центъра.
Ситуацията ги принуди да се поизтеглят в центъра, макар че според мен трябваше да държат много по-твърдо дясно. Явно се бояха, че крайното дясно ще шокира народа, което неминиуемо води до отлив на гласове.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Lyubooo написа:Не разбирам как така Костов е евелик, но след неговото "успешно" управление, дясното се разпадна, а избирателите почнаха да търсят месия другаде. Костов доуби икономиката и народа трябваше не с негласуване, а с бесило да му отговори! А отделно наскоро излезе обвинение, че именно Костов е мистър КОЙ!!!!
Що се касае до дясна политика и дясна партия, то тя все още не фигурира никъде политиката ни! може би спасението ще дойде от някоя сателитна формация, която сега е в миманса, но при масово гласуване за нея, тя да изгрее и да разпердушини сегашните празнодумци! Все пак има едни 40% негласуващи и едни 30% от гласуващите, които не могат да си харесат алтернатива!
Дали това ще е Реформаторски Блок, или Зелените, или Новите националисти на СКАТ или...
Така се случва с хората, които правят необходимите реформи и не спускат популистки програмки, с които да задълбават народа си и да му продължат агонията до пълната му гибел. Адфщи-вдц Костов е №1.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Знаете ли защо Костов няма никога да е на власт? Защото всичко беше в негови и можеше да унищожи БКП с въвеждане на лустрация и да ни спаси веднъж завинаги от червената гмеж, но и той се поддаде на изкушението да краде с тях 
НЕ му достигнаха топки, за да рискува живота си и да се опита да ги ликвидира

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
THE G.A.M.E написа:Няма никаква надежда за дясното, докато за "десни" минават политици, които са били дълбоко в йерархията на БКП.
У нас истински дясно-мислещите хора, не желаят да се цапат с политика.
Абсолютно.Това "дясно" ли ставаше дума,което по време на "Кръглата маса" преди 20 години...се договори с "лявото" да няма лустрация и ревизия на режима преди '89 и на комсомолската номенклатура.Поради една много просто причина.Че водачите на т.н дясно,бяха автентични комсомолски номенклатури,от двете страни на масата имаше едни и същи хора....преподаватели по политикономия-другаря Костов,секретарката на съпругата на Лилов-Надежда Неински,др. говорител от телевизията Асен Агов(първо депутат от БСП,след това виден седесар),Сидеров,безброй агенти със значки на десиденти.От по-актуалните десни политици с комсомолско-комунистическо минало-Плевнелиев,Борисов,Аню Ангелов,Кунева,Лиляна Павлова,Цачева,издънката на комсомолска фамилия Радан Кънев.Истински десни хора сериозно се съмнявам дали имало и на едномилиония митинг на СДС преди 20 години на "Александър Невски".Такива като писателя а Георги Марков...автентични десни десиденти не желаят да се занимават с политика.
Soulen написа:Знаете ли защо Костов няма никога да е на власт? Защото всичко беше в негови и можеше да унищожи БКП с въвеждане на лустрация и да ни спаси веднъж завинаги от червената гмеж, но и той се поддаде на изкушението да краде с тях
Чисто исторически - абсолютно правилно!
2-те големи грешки на Костов бяха именно неприемането на Закона за лустрация и недопускането на Симеон да се кандидатира за Президент през 2001. Според мен с още един пълен мандат ОДС щеше да довърши реформите и дясното нямаше да потъне в забвение.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- Captain Stottlemeyer
red__army написа:THE G.A.M.E написа:Няма никаква надежда за дясното, докато за "десни" минават политици, които са били дълбоко в йерархията на БКП.
У нас истински дясно-мислещите хора, не желаят да се цапат с политика.
Абсолютно.Това "дясно" ли ставаше дума,което по време на "Кръглата маса" преди 20 години...се договори с "лявото" да няма лустрация и ревизия на режима преди '89 и на комсомолската номенклатура.Поради една много просто причина.Че водачите на т.н дясно,бяха автентични комсомолски номенклатури,от двете страни на масата имаше едни и същи хора....преподаватели по политикономия-другаря Костов,секретарката на съпругата на Лилов-Надежда Неински,др. говорител от телевизията Асен Агов(първо депутат от БСП,след това виден седесар),Сидеров,безброй агенти със значки на десиденти.От по-актуалните десни политици с комсомолско-комунистическо минало-Плевнелиев,Борисов,Аню Ангелов,Кунева,Лиляна Павлова,Цачева,издънката на комсомолска фамилия Радан Кънев.Истински десни хора сериозно се съмнявам дали имало и на едномилиония митинг на СДС преди 20 години на "Александър Невски".Такива като писателя а Георги Марков...автентични десни десиденти не желаят да се занимават с политика.
Митингът не беше пред "Александър Невски" (там по понятни причини не могат да се съберат толкова хора), а на Орлов мост - по продължението на Цариградско шосе. Със сигурност на този митинг имаше дясно мислещи хора, но те бяха независими (в смисъл, че нищо не зависеше от тях) хора от народа. Иначе столетницата по перфектен начин беше организирала дворцовия преврат на 10 ноември, като междувременно си отгледа "опозиция". Сега бившата "опозиция" и бившите "комунисти" прегърнати и женени, както дъщерята на затворника от Белене Меглена Кунева и синчето на бившия партизанин другаря Иван Пръмов - Андрейчо ни управляват и е**ват, а ние като истински мухльовци и селски политикани философстваме и се джанкаме по форумите...

П.П. А някои олигарси, забогатели от спестени закуски, даже понякога защищаваме като истински Матросовци...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 юли 2014 12:53, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Red_Neck написа:Soulen написа:Знаете ли защо Костов няма никога да е на власт? Защото всичко беше в негови и можеше да унищожи БКП с въвеждане на лустрация и да ни спаси веднъж завинаги от червената гмеж, но и той се поддаде на изкушението да краде с тях
Чисто исторически - абсолютно правилно!
2-те големи грешки на Костов бяха именно неприемането на Закона за лустрация и недопускането на Симеон да се кандидатира за Президент през 2001. Според мен с още един пълен мандат ОДС щеше да довърши реформите и дясното нямаше да потъне в забвение.
А защо смятате ,че бившият преподавател по политикономия е десен?

И изобщо ,имате ли си понятие какво значи "десен"? Човек, който пише с дясната ръка?

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Аз ще дам гласа си за ГЕРБ. Не мисля, че сега е момента да се философства кое е дясно, кое е център и кой е носителя на тези ценности в момента. Нека оставим това си право след като държавата си поеме въздух (в рамките на един мандат) от сполетялото я през последната година. Дори и със забележките към лидера и, ГЕРБ е силна партия, член на ЕНП, и е силната опозиция в момента. Още повече, че ГЕРБ декларираха, че дори и да имат пълно мнозинство ще подадат ръка към РБ и ще ги включат в правенето на политики и в управлението на страната, за да укрепне цялото център-дясно пространство като трайна алтернатива на комунистите. За която и от двете партии да подадат гласа си хората, все ще е добре, важното е да отидат до урните и да пуснат за една от двете. България има потенциал да се оправи, заемите на държавата са само 20% от БВП, като може да се стигне до 80% от БВП според добрите европейски практики. Ако с тези пари държавата подходи стратегически, създаде инфраструктура и условия, които да доведат до благоприятна за бизнеса среда, който да расте и да създава работни места - ще успеем.
Voin написа:Аз ще дам гласа си за ГЕРБ. Не мисля, че сега е момента да се философства кое е дясно, кое е център и кой е носителя на тези ценности в момента. Нека оставим това си право след като държавата си поеме въздух (в рамките на един мандат) от сполетялото я през последната година. Дори и със забележките към лидера и, ГЕРБ е силна партия, член на ЕНП, и е силната опозиция в момента. Още повече, че ГЕРБ декларираха, че дори и да имат пълно мнозинство ще подадат ръка към РБ и ще ги включат в правенето на политики и в управлението на страната, за да укрепне цялото център-дясно пространство като трайна алтернатива на комунистите. За която и от двете партии да подадат гласа си хората, все ще е добре, важното е да отидат до урните и да пуснат за една от двете. България има потенциал да се оправи, заемите на държавата са само 20% от БВП, като може да се стигне до 80% от БВП според добрите европейски практики. Ако с тези пари държавата подходи стратегически, създаде инфраструктура и условия, които да доведат до благоприятна за бизнеса среда, който да расте и да създава работни места - ще успеем.
Ужас!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "