matador1 написа:Те се възгордяха.
Кое те кара да си мислиш така

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
matador1 написа:Те се възгордяха.
Синичко написа:Аз пък съм за гърците. Всеки отбор играе така, както може и както играчите му позволяват. Гърците нямат големи имена, още по-малко пък в атака, че да играят както Холандия да речем. Но имат едно нещо, което винаги ми е харесвало най-много във футбола много повече от всякакви тактики, а именно- непримирим дух и любов към отбора (в случая държавата). Винаги се промъквали с по 1-0, 2-1, бла-бла... В спорта няма нищо случайно. Ако ние бяхме спечелили Евро 2004 по този начин, всички щяхме да си въртим тези мачове още 30 години, така както сега въртим тези от 94 20 години по-късно. Знаят си силните качества хората и си ги използват. Имали късмет, че попаднали в лесна група, че им се паднало Коста Рика - ами няма победители без късмет. Затова са на всеки голям форум - защото имат "късмет", а ние каръците все нещо не ни достига. Дали е само късмет?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта