Първа тренировка Сезон 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Първа тренировка Сезон 2014/2015

Мнениеот k.dimitrov » 20 юни 2014 23:37

hristo1306 написа:Ники, и ти си в грешка ! За сега е сигурно дерби Созопол - Мастер . За другите ще изчакаме още ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ице, да те светна, това не е бургаско дерби.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 21 юни 2014 00:02

Пак си прав, Ники ! Регионално - мерси !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 юни 2014 11:49

hristo1306 написа:
ivan56 написа:
Bourgas написа:
ricki69 написа:Новият спортно-технически щаб в лицето на старши треньора Тодор Киселичков, помощник треньора Николай Кръстев и треньора на вратарите Еролин Кючуков изведоха днес 18 футболисти на първото занимание на тима.

Каква поредна футболна драма. С зелени треньори на зеления стадион. Синия отбор излезна да направи първата си тренировка. А уж много мразили мазутитИ. :mrgreen:

Рики, искаш ли да ти дам един жокер за Нефтохимик и девизията, в която ще играе или ще изчакаш официалните медии? От друга страна не мога да ти разбера мнението защо го казваш? Мога да ти изредя около 10 акули ваши треньори.

Девизията ще е "Щ" и ще играят с Кликач,Зайчар,Пирне и други такива колоси. :mrgreen:

Ванка, желая Ви ползотворна подготовка и дано все пак има Бургаско дерби - дори и в Б група. И една забележка - не се ебавай с "Левски"- Пирне ! И "ние сме дали нещо на света" - дори и футболисти на "Черноморец" !!! Да беше "почесъл" егото на наш приятел - споменал "Голое" - Лозарево например !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ицо,да не си от Пирне? Ако е така и съм те засегнал нещо извинивай.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ricki69
Контакти:

Мнениеот ricki69 » 21 юни 2014 13:20

Bourgas написа:
ricki69 написа:Новият спортно-технически щаб в лицето на старши треньора Тодор Киселичков, помощник треньора Николай Кръстев и треньора на вратарите Еролин Кючуков изведоха днес 18 футболисти на първото занимание на тима.

Каква поредна футболна драма. С зелени треньори на зеления стадион. Синия отбор излезна да направи първата си тренировка. А уж много мразили мазутитИ. :mrgreen:

Рики, искаш ли да ти дам един жокер за Нефтохимик и девизията, в която ще играе или ще изчакаш официалните медии? От друга страна не мога да ти разбера мнението защо го казваш? Мога да ти изредя около 10 акули ваши треньори.

И в Ю група да играем все тая. Рано или късно пак ще се върнем там където ни е мястото. И нищо не искам да ми изреждаш. То се вижда от когато е създадено това вашето недоразомение. От 2005 г. сумати зелени, треньори и футболисти минаха при вас. Може би си спомняш още в В група като ви създадоха. Над 10 футболисти ви бяха от легендарния отбор на Нафтата.
И накрая само да ви питам кефили ва да играете на мазутския стадион и да ви водят треньори мазути ? :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 юни 2014 13:51

ricki69 написа:
Bourgas написа:

И в Ю група да играем все тая. Рано или късно пак ще се върнем там където ни е мястото. И нищо не искам да ми изреждаш. То се вижда от когато е създадено това вашето недоразомение. От 2005 г. сумати зелени, треньори и футболисти минаха при вас. Може би си спомняш още в В група като ви създадоха. Над 10 футболисти ви бяха от легендарния отбор на Нафтата.
И накрая само да ви питам кефили ва да играете на мазутския стадион и да ви водят треньори мазути ? :mrgreen: :mrgreen:

Точно толкова ме кефи, колкото теб това, че си неграмотен до откат. И за разлика от теб, аз съм гледал Черноморец в долните девизии много преди 2008 и 2009 година. А ти Нефтохимик кога за първи път го гледа? То само последните ви треньори са акули, мойто момче. Да не говорят и шефът ви в момента кой е? И къде ви е било мястото? 4-5 години в "А" група, през останалото време "Б" и "В". Не искал да му изреждам, защо не искаш? Защото ще започнеш да хълцаш и ще млъкнеш. Довиждане.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 юни 2014 14:46

Сега...Дърпаш ме за езика, но щом толкова настояваш ще ти отговоря:
Кефи ни, не ни кефи - всеки мазут трябва да се използва рационално докато върши работа. Останалото са претенции без покритие.
Мазут, не мазут - човек е все пак - трябва да му се дава шанс. Какво е виновен човечецът, че е нямал късмета да бъде част от Черноморец.
Всички сме равни на този свят. Що се касае за стадиона - зелена е само тревата му. Който плаща - той ще играе там.
И мен ме е яд за дядовата къща в центъра на Бургас, но не мога да изгоня новите собственици. Въпреки това те разбирам. Когато минавам от там винаги показвам на щерка си, къде съм роден, отгледан и израсъл, но...Въздишам със спомените си и продължавам напред...
[offtopic]Туй 69, ако ти е набора - трябва да си ме разбрал, но ми се чини, че си разменил цифрите след името си, щом използваш тази тема за акане...Пускай водата поне след себе си.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 21 юни 2014 16:53

ivan56 написа:
hristo1306 написа:
ivan56 написа:
Bourgas написа:

Девизията ще е "Щ" и ще играят с Кликач,Зайчар,Пирне и други такива колоси. :mrgreen:

Ванка, желая Ви ползотворна подготовка и дано все пак има Бургаско дерби - дори и в Б група. И една забележка - не се ебавай с "Левски"- Пирне ! И "ние сме дали нещо на света" - дори и футболисти на "Черноморец" !!! Да беше "почесъл" егото на наш приятел - споменал "Голое" - Лозарево например !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ицо,да не си от Пирне? Ако е така и съм те засегнал нещо извинивай.

За "Левски - Пирне" питайте Насето - 75, той е неутрален, а много компетентен ! Плюс това е бивш кадър на "Левски" !!!!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 юни 2014 21:19

Айде бе, Наско неутрален????

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 22 юни 2014 20:56

За :-) Левски:-) Пирне имам цели 6 мача,при батОги и тренер Апо Карапчански

Върни се в “Черноморец”