Барселона - Трансфери Лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Барселона - Трансфери Лято 2014

Мнениеот Jürgen » 23 май 2014 18:18

Middlesbrough написа:
Jürgen написа:Фабрегас за 43 милиона :o :o :o . Няма такава сделка!!! Направо без да се замислят да приемат, получат ли такава оферта :twisted: :mrgreen: !

ДААААА
обаче като знам какви калъфи имаме за ръководители особено Субисарета :evil: :twisted: ...

Е, толкова тъпи не мисля, че са :lol: :lol: .....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 23 май 2014 18:59

Jürgen написа:
Middlesbrough написа:
Jürgen написа:Фабрегас за 43 милиона :o :o :o . Няма такава сделка!!! Направо без да се замислят да приемат, получат ли такава оферта :twisted: :mrgreen: !

ДААААА
обаче като знам какви калъфи имаме за ръководители особено Субисарета :twisted: ...

Е, толкова тъпи не мисля, че са :lol: .....

Ще видим :lol: :lol: :lol:

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 23 май 2014 19:31

Давид Луис явно го изтървахме, да видим кой е втори в списъка?
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 23 май 2014 19:35

tibidabo написа:Давид Луис явно го изтървахме, да видим кой е втори в списъка?

И по добре !!!
Тоя никога не струва 50 млн :Д
+ за Субисарета :Д

Офтопик:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 23 май 2014 21:22

Според "Спорт" Субисарета се е насочил към Клаудио Браво от Реал Сос за втори вратар. Не е лош вариант, ще го видим и на СП в Чили :roll:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 май 2014 21:53

Мен Луиз ме кефи и исках да го вземем, но за 50 милиона абсурд, щом Челсито искат толко да го дават другаде...мен ми се ще Хумелс, ама Борусия едва ли и с него ще се разделят :cry:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 23 май 2014 22:17

kingofpop написа:Мен Луиз ме кефи и исках да го вземем, но за 50 милиона абсурд, щом Челсито искат толко да го дават другаде...мен ми се ще Хумелс, ама Борусия едва ли и с него ще се разделят :cry:

Хумелс е по бавен и от Пике ...

Офтопик:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 май 2014 23:48

Middlesbrough написа:
kingofpop написа:Мен Луиз ме кефи и исках да го вземем, но за 50 милиона абсурд, щом Челсито искат толко да го дават другаде...мен ми се ще Хумелс, ама Борусия едва ли и с него ще се разделят :cry:

Хумелс е по бавен и от Пике ...

е, то кой бърз централен защтник и да е стабилен има на пазара :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 май 2014 10:45

World Exclusive: #Fabregas to #MUFC is a done deal. Bid accepted by #Barca. All in the hands of the player now to agree terms. #vanGaal #EPL

:o :shock: :twisted:

говори се, че сме предложили 40 милиона за Коке и имаме интересн към Маркиньос...Коке, Маркиньос и 1 централен защитник от екстра класа не би било лошо + Стеген и Делофеу и Алкантара, които се връщат...въпросът е дали ще продадем Педро/Алексис, че Енрике нали и централен нападател иска :roll:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 24 май 2014 20:43

kingofpop написа:World Exclusive: #Fabregas to #MUFC is a done deal. Bid accepted by #Barca. All in the hands of the player now to agree terms. #vanGaal #EPL

:o :shock: :twisted:

говори се, че сме предложили 40 милиона за Коке и имаме интересн към Маркиньос...Коке, Маркиньос и 1 централен защитник от екстра класа не би било лошо + Стеген и Делофеу и Алкантара, които се връщат...въпросът е дали ще продадем Педро/Алексис, че Енрике нали и централен нападател иска :roll:

Коке за Сеск, изглежда супер!
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Върни се в “Барселона”