Бундеслига: 34- и кръг, Байерн - Щутгарт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Бундеслига: 34- и кръг, Байерн - Щутгарт

Мнениеот HoUs4oOL » 10 май 2014 18:49

ИзображениеИзображение
Последна промяна от HoUs4oOL на 10 май 2014 20:31, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 май 2014 19:20

"Швабите" направиха ли шпалир на Байерн :roll:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 10 май 2014 20:43

Честито на всички фенове на Байерн и на всички свързани с Байерн без един плешив испанец. Дори купата изпуснал...
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 май 2014 21:31

Neron написа:Честито на всички фенове на Байерн и на всички свързани с Байерн без един плешив испанец. Дори купата изпуснал...

Хлъзгава е била от бирата. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Владо
Контакти:

Мнениеот Владо » 10 май 2014 23:02

Ей не се спря бе пикльо,абе всички те разбраха,хората не са малоумни,напиши го още сто пъти като толкова ти е кеф.Феновете на стадиона не го освиркаха,ама фенчетата в бг не знаят какво е да подкрепяш някой в труден за него момент.Такива като теб стават само когато някой или нещо работи,през останалото време само мрънкате и обиждате.И на край света да отидеш,пак ще си останеш балкански селянин.

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Мнениеот Capitan Puyol » 10 май 2014 23:24

Е то от такива философи за това сме на първо място в Европа по всички показатели и държавата ни цъфти! 8-) Германците ряпа да ядат...какво разбират от футбол тия вурстове, че не искат да псуват Пеп както правят великите българи с някоя сочна балканска псувня! :lol:

П.П. Тоя дето обля с бира Гуардиола няма да играе на финала. :mrgreen:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 10 май 2014 23:33

Владо написа:Ей не се спря бе пикльо,абе всички те разбраха,хората не са малоумни,напиши го още сто пъти като толкова ти е кеф.Феновете на стадиона не го освиркаха,ама фенчетата в бг не знаят какво е да подкрепяш някой в труден за него момент.Такива като теб стават само когато някой или нещо работи,през останалото време само мрънкате и обиждате.И на край света да отидеш,пак ще си останеш балкански селянин.

Дрисльо вземи отвори група/форум на Байерн и ще видиш, че над 70% от феновете говорят същото. Само се замисли, че от тук повече от половината не харесваме Гуардиола. Усвиркаха го преди няколко мача и на него му е пределно ясно, че повечето фенове не го харесват пък ти си знай твоето Владо Гуардиолов. Явно си бивш фен на Барселона и се мъкнеш където има успехи. От вчера във форума и ще се прави на шеф. Селяк.
Това си е форум и мога да говоря каквото искам пък на теб като не ти харесва можеш да се разкараш веднага. Както ти лижеш задника на Гуардиола след купищата резили така аз не го харесвам от първия ден в Байерн и това си е мое право. И спри да ми репликираш всяко мнение видяхме и се уверихме, че си интернет трол. Замисли се с малкото акъл, че си единствения, който ме репликира по този начин в този форум и тогава давай равносметки какво мислели феновете за Гуардиола ама не брой само себе си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 10 май 2014 23:52

bilyaletdinov написа:"Швабите" направиха ли шпалир на Байерн :roll:

Хубав въпрос. Аз в Германия не съм виждал шпалир, но там си засвидетелстват уважениено по някакъв друг начин.
Виждал съм, Байерн да преминава през шпалир, но в ШЛ. Беше през този век във Флоренция.
П.п. Шпалирите са готини.

*********************************************************************************************************

Публиката посрещна много яко Бадщубер при награждаването. Това много ме зарадва.

ПийнАл съм и че си легам...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 май 2014 00:00

Пизаро си е класа и за пореден път показа, че годините нямат толкова значение при някои футболисти. Ако играеше в по-слаб отбор редовно 100% щеше да е в топ 3 на голмайсторите. Много голям играч с много добър характер и манталитет. Играч за пример.

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 май 2014 11:19

Владо написа:Ей не се спря бе пикльо,абе всички те разбраха,хората не са малоумни,напиши го още сто пъти като толкова ти е кеф.Феновете на стадиона не го освиркаха,ама фенчетата в бг не знаят какво е да подкрепяш някой в труден за него момент.Такива като теб стават само когато някой или нещо работи,през останалото време само мрънкате и обиждате.И на край света да отидеш,пак ще си останеш балкански селянин.

Я , "мишките" изпълзяха от дупките ... Бях се притеснил да не си се разболял нещо след резила на Пеп-чо срещу Реал . Я сега обясни на всички , що така се получи . Двата мача с е Реал , без значение ли бяха ( нали така казваше за загубите ) за Байерн . Най-вече за позора в Мюнхен бих искал да ти чуя мнението .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”