08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!
Сега за 10 годишнината няма ли да изкарате шампионската купа и да я покажете, за да и се порадват феновете.
- Thurman Murman
- Контакти:
kanar76 написа:Сега за 10 годишнината няма ли да изкарате шампионската купа и да я покажете, за да и се порадват феновете.
Няма. Емо Наков си изстудява шампанското в нея. Купата е в хола му.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Thurman Murman написа:kanar76 написа:Сега за 10 годишнината няма ли да изкарате шампионската купа и да я покажете, за да и се порадват феновете.
Аз често го засичам, да кажа да я донесе, освен

Леевски, оле

- Thurman Murman
- Контакти:
plovdivram написа:bnborisov,
всичкия този труд, който полагате за да събирате всички тези материали за Локо Пловдив и привържениците му... да го подготвите, да ги "подредите" в местенце достъпно за всички вас, така че да го ИЗПОЛЗВАТЕ, когато се "наложи" да ОМЪРСИТЕ някой и нещо свързано с Локо Пловдив БЕЗПЛАТНО ли го правите или Цецо Василев си плаща и затова?!!
Той Цецо Василев не знае, че съществувате, ще тръгне да плаща някой да се занимава с височайшите особи на Краля и Императора

Ч-Б П Д В Е М

- Thurman Murman
- Контакти:
boabbb написа:Thurman Murman написа:kanar76 написа:Сега за 10 годишнината няма ли да изкарате шампионската купа и да я покажете, за да и се порадват феновете.
Аз често го засичам, да кажа да я донесе, освен![]()
![]()
Той ако ще я носи някъде, това ще е във витрината на местния отбор

Ч-Б П Д В Е М

plovdivram написа:bnborisov,
всичкия този труд, който полагате за да събирате всички тези материали за Локо Пловдив и привържениците му... да го подготвите, да ги "подредите" в местенце достъпно за всички вас, така че да го ИЗПОЛЗВАТЕ, когато се "наложи" да ОМЪРСИТЕ някой и нещо свързано с Локо Пловдив БЕЗПЛАТНО ли го правите или Цецо Василев си плаща и затова?!!
Филма "Първа кръв" гледал ли си. Тази война е почнахте вие. Аз съм изгледал поне на 100 мача на Локо на лаута преди 15 и повече години. Тогава бяхме за Пловдив всички. Сега това което е, го направихте вие. Ритахте когато "Ботев" боледуваше. Сега ще траете. Ако искате де...
- plovdivram
- Контакти:
kanar76 написа:Сега за 10 годишнината няма ли да изкарате шампионската купа и да я покажете, за да и се порадват феновете.
Еййй... честно, никога не съм предполагал, че едни има-няма 4 годинки, в които ние малко "живнахме" толкова много ще ви БРЪКНАТ, че дори, когато нещата се обърнаха във ваша полза.... направиха ви супер база.... правят ви супер (за БГ стандартите) стадион... на прага сте да вземете Купата на страната... ще участвате в ЕКТ... мисля, че ви се пада да играете и за Суперкупата на страната... а ВИЕ какво правите?!! :
Е, кажете ми, че НЕ Е ЖАЛКО всичко това?! И само не ми казвайте, че това било в отговор, на нещо, което ние сме правили... Ами, че то това ВАШЕТО НЕ Е СПРЯЛО да бъде едно и също от 2001-ва година-насам... Тогава си виках - нормално е... не е лесна тяхната!!! АМи сега?!! СЕГА КАКВО ВИ Е?!!!
ps. ей' го на'... bnborisov даже ме е изпреварил... Каква "Първа кръв" бе "борисов"... Да не би да говориш на някакво 10 годишно момче, 'дето не ви помни ГЛУПОСТИТЕ за всички тези годин, че някой от тях и на ЛИЧЕН ГРЪБ!!! На РАмбо взел да се прави и да ОПРАВДАВА всичката повече от 10 години ПОМИЯ, която ни се излива!!!

Thurman Murman написа:plovdivram написа:bnborisov,
Той Цецо Василев не знае, че съществувате, ще тръгне да плаща някой да се занимава с височайшите особи на Краля и Императора
Би било много жалко, ако не извличате дивиденти от това, защото целия ви ден минава в нашия форум...А иначе за останалите селяндурите, които си мислят, че като повторят една лъжа 100 пъти ще стане истина...Титлата се връща всяка година и се дава на новия шампион и един човек тогава си е задържа и сега си е при него, ние нямаме права над нея, но от къде да знае рогошкия селяк за това...
Последна промяна от smurfcho на 08 май 2014 14:11, променено общо 1 път.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Thurman Murman
- Контакти:
Рам, има ли вести от англичанина от Чайна, който говори с гръцки акцент и разбира български 

Ч-Б П Д В Е М

- plovdivram
- Контакти:
Thurman Murman написа:Рам, има ли вести от англичанина от Чайна, който говори с гръцки акцент и разбира български
Има...
Хер Пек от "инвестиционния фонд" щял да бъде Изпълнителен директор!