Казийски - имаме ли си волейболен Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Казийски - имаме ли си волейболен Бербатов

Мнениеот Pro-European » 23 юни 2009 23:52

DamonHill написа:Assencho,

Но някой друг да го направил от сега действащите футболисти?

Да мога да посоча такъв играч - мисля че играта на Мартин Петров е много по-успешна в националния от тази на Бербатов.
Когато играе, винаги го прави на върха на моментните си възможности - понякога с еполучава, друг път не.
До голяма степен това е вярно и за Стенли.

Склонен съм да се съглася с мнението ти за Казийски и волейбола, звучи ми компетентно това, което казваш.

Иначе за Барби -може би си прав, но е нормално за известните хора да бъдат наричани с популярни имена.
Все пак си вземам бележка. Обаче един въпрос към теб - правиш ли такава забележка, когато във форума изписват шампиона на Бг "Уефски" ?
Ако го правиш, тогава наистина би бил обективен.

Поздрави!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 24 юни 2009 00:01

Pro-European написа:
DamonHill написа:Assencho,

Но някой друг да го направил от сега действащите футболисти?

Да мога да посоча такъв играч - мисля че играта на Мартин Петров е много по-успешна в националния от тази на Бербатов.
Когато играе, винаги го прави на върха на моментните си възможности - понякога с еполучава, друг път не.
До голяма степен това е вярно и за Стенли.

Склонен съм да се съглася с мнението ти за Казийски и волейбола, звучи ми компетентно това, което казваш.

Иначе за Барби -може би си прав, но е нормално за известните хора да бъдат наричани с популярни имена.
Все пак си вземам бележка. Обаче един въпрос към теб - правиш ли такава забележка, когато във форума изписват шампиона на Бг "Уефски" ?
Ако го правиш, тогава наистина би бил обективен.

Поздрави!

Искам, да ти кажа, че в темите където наричат Левски 'Уефски', а ЦСКА цецка, аз изобщо не взимам участие, гледам и футбол, но не искам да влизам в такива спорове, там интелигентните мнения са интинска рядкост за съжаление и не искам да участвам само в спорове без диалог. Предпочитам да коментирам волейбол, тенис или други спортове (не случайно съм си избрал за ник името на един Джентълмен от формула едно, а не футболист)
Иначе прав си за Мартин Петров и Стилян. И аз ги харесвам, особено Мартин е много по-темпераментен и гори в играта повечеот Бербатов и това грабва феновете - нормално е. Но припомни си как и той беше на мушката преди - например с пропуските си на Европейското в Португалия - тогава беше изкаран утрепка.

И аз те поздравявам за възпитаното отношение.
Последна промяна от DamonHill на 24 юни 2009 00:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 24 юни 2009 00:03

Толкова лайна изсрахте,по адреса на едни от най-добри спортисти на България,че и Сергей Бубка не може да ги прескочи. :evil:
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 юни 2009 00:15

red1man2utd написа:Толкова лайна изсрахте,по адреса на едни от най-добри спортисти на България,че и Сергей Бубка не може да ги прескочи. :evil:

Може би ако Сергей Бубка и Елена Исинбаева се оженят и имат дете, то ще може :) :) :) :) :lol: :mrgreen: :lol:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 юни 2009 09:20

Ако сте гледали четирите мача на волейболистите от световната лига до сега /аз ги гледах/ ще разберете, че това не е отбор с дух. Изглеждат уморени, отегчени и абсолютно разконцентрирани. И това не се отнася само за Матей.
Дори Пранди не взема отношение по ставащото на игрището адекватно. Затова оставете момчетата да преусмислят играта си, да анализират грешките си, да придобият онзи хъс, с който мачкаха наред последните 3-4 години.
И малко статистика: При посрещането 40% - това не е било не помня от кога, при атака същата работа, средно по 8 точки на гейм даваме от грешни сервиси и то основно слабо изпълнени, без никакъв риск. За разпределителите кво да кажем...който и да влезе трудно вдига свястна топка? Не съм влизал в сайта на Световната лига ама толкова слаба блокада не сме имали. От спомени ще ви кажа, че централните ни блокировачи /изредиха се всички/нямат повече от 20т. общо за 16 гейма. Та Матей и Андрей стоят по-добре на блок... Така че не упреквайте само Казийски. Не упреквайте и Бербатов, защото задълбочен анализ ще покаже същата аналогия и при футболистите. И стига с това - те не са лидери... Е кво от това? Те играят за България това е важното. И играят колкото могат. Ако не се получи .... това е положението. Или им вярвате и ги подкрепяте или изключвате телевизора. Аз КАТО БЪЛГАРИН ще направя първото. Вие изберете вашата позиция. С хули и раздори няма да се получи.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 24 юни 2009 10:40

Автора на темата ти ще е добре поне един път да си пипал волейболна топка и не се опитвай да ме убедиш,че си прав аз си имам мое мнение и съвпада на 100% с DamonHill и не ми казвай,че не съм бил прав моля те-тук като гледам смао ти защитаваш твоята си теза,а от километри личи,че си поредния псевдо разбирач!!!!!
Казийски и Бербатов са утвърдени и признати имена в цял свят,а ти си безизвестен критик,който се опитва да разъждава-дотук със спора!!!!!!!Всичко друго е комплексарщина.......

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 24 юни 2009 11:19

Pro-European написа:
assencho1 написа:
Поредният идиот,завистник и комплексар... сега аз понеже съм на същото мнение, затова аз ще ти го аргументирам (защото мога ;))))
Значи за Бербатов не съм толко компетентен, но ще кажа, че Бербатов е най-добрия български футболист - някой да ме обори като посочи: 1 който играе на неговото ниво (шампионска лига и след групите), 1 който го знае вече сиг цял свят(действащ), 1 вкарал повече голове в Англия

А за Казийски явно поредния разбирач на волейбола се изказа. Матей е най-добрия, но не мисля, че ти някога си бил най-добуър в отбор по волейбол за да знаеш поне на 1/100 за какво става въпрос. Ти си идиот защото сравняваш футбола с волейбола...чакай аз ще ги сравня: футбол - милиони за бази, много хиледни стадиони(празни), заплати в хиледи, луди пари за трансфери - НИКАКВА РЕАЛИЗАЦИЯ; волейбол - никакви бази, зали за по 500-600 души(пълни!!!), заплати с пъти по-ниски, без големи пари за трансфери, разчита се само на български играчи от школите в България, НЕВЕРОЯТНИ УСПЕХИ, СВЕТОВНА СИЛА, ИЗВЕСТНИ ПО-ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!

А сега вече персонално за Казийски, той неможе сам защото във волейбола всеки има по 1 докосване, неможеш сам. За мен слабата игра на целия национален отбор идва от липсата на стабилно посрещане и малумния разпределител(Жеков), който неможе да даде удобна топка на едни от най-добрите играчи в европа и света. Във волейбола всеки зависи от този до него, така че мисля да се откажете да коментирате спорт от който си нямате идея!!!

Assencho,

много слабо, съжалявам!
Ако си играл волейбол в училищния отбор и не са те оценили, съжалявам че ти се е отразило така!

Няма да споря по същество с теб.
Абсурдът на това, което казваш е очевиден - само един пример: какъв е този критерий Бг футболист с най-много голове в Англия !? Ами по тази логика Меси и Ибрахимович (макар и не от Бг) са по-слаби от Барби, защото не са отбелязвали във Висшата лига !?
Това са измислени критерии, не случайно Бербатов е спряган за най-лошите трансфери в Англия.
Колко мача реши той за нац.отбор - темата е за нац.отбор все пак, кога се намеси като лидер и направи голям мач, който да доведе до резултат - класиране на евро- или световно от 2004 насам?
Големите са големи, защото могат да решават мачове. Да футболът е колективен спорт, но има играчи, които правят разликата. Като Стоичков - с всичките си кусури вкарваше решителни голове и на практика приносът му за нац.отбор беше огромен.
А Барби-само интервюта от рода "това е живота, това е футбола, животът продължава".

Това, че Матей не може сам да поеме и отиграе топка е примитивно сравнение; по същата логика след Марадона няма кой футболист да поеме топката от центъра и да вкара гол.

Assencho, за съжаление нищо не си направил с това мнение.
Използваш обиди като "идиот", сигурно е нормално за средата в която се движиш. В един интелигентен спор това е недопустимо!
Правиш и много правописни грешки - превъзходната степен се членува. Но това едва ли ще го разбереш.

Нека завършим миролюбиво, пожелавам здраве на всички,
успех на всички Бг спортисти!

Значи искам само да отговоря на първата част на твоя коментар!
За сега се занимавам професионално с волейбол и много ме съмнява да разбираш повече от мен как стоят нещата в този спорт.
Затова, аз спирам да обяснявам някакви неща, който така или иначе няма да разбереш!!!
Последна промяна от assencho1 на 25 юни 2009 12:15, променено общо 1 път.

Zapalyanko
Контакти:

Мнениеот Zapalyanko » 24 юни 2009 17:15

Достатъчно време съм се занимавал с професионален спорт, и то колективен, за да съм наясно с проблема "отбор". И в това, което написах изобобщо не става въпрос да се обсъждат качествата на Казийски и Бербатов - априори съм написал, че те са водещите (и според мнението на журналистите, и според мнението на запалянковците). Написаното е съвсем за различно нещо - защо след като преминат над определено ниво в клубните си отбори, особено ако това са сред най-титулованите в света, българските спортисти престават да играят за България така, както са го правили преди да отидат в тези отбори. Затова е аналогията между Казийски и Бербатов, а не заради нещо друго.
Напълно съм съгласен, че иначе много добри играчи (напр. използваните Владо Николов и Мартин Петров), за национала правят сега по-силни игри, отколкото по-титулованите 'водачи'. И това се вижда много по-ясно сега, отколкото беше по времето на Мартин Стоев. И на въпроса защо се задълбочава проблема - слушайки журналистите на Гонг е ясно, че не може да е в Пранди (нали е 'Професор' по волейбол) - май отговора остава един 'Стоев е бил прав предната година, когато каза, че обстановката и треньора в клубния му отбор, го отдалечават от колектива на националния отбор.'
И това е само едно мнение, като никъде не съм казал, че разбирам от футбол или волейбол. Определено, обаче, разбирам от хора и от поведението на хора в група. Затова и коментирам поведението, а не уменията.

И само за 'разбирачите': ако не сте играли волейбол, при който да ви забият топката така, че да се пукне в земята пред вас, по добре не се правете на велики. Забиващият беше Любо Ганев, а мястото - залата на базата за олимпийски надежди на Созопол, а аз бях този, дето смяташе, че посрещането е проста работа - гледаш откъде идва топката и отбиваш. Е, платих си разбирачеството - струваше ми една каса бира.

Върни се в “Волейбол”