33 кръг: Левски - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Love in blue
- Контакти:
Re: 33 кръг: Левски - Литекс - 12.04 | 16:15
Това е приятели! До тука сме
Гледам лицата на феновете и ми става още по-мъчно. Заслужаваме ли такова отношение от страна на нашите футболисти?????

Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
- Love in blue
- Контакти:
Вярвате ли че с идването на Гонзо другия сезон и с такива футболисти ще има някаква промяна? Малко ме съмнява?
- nikita 333
- Контакти:
Честита победа ,това беше най малкото с което Левски се отърва!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
Честита победа на Литекс.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- paceto
- Контакти:
Re: 33 кръг: Левски - Литекс - 1:2 FT
Генерала отново наказа Левски 

-
- Контакти:
Нагло подпиране на оранжевия отбор от страна на помощник-съдията Веселин Мишев! Но в момента Левски е толкова слаб като игра, а и организационно, че всичко си позволяват! Иначе неумението да реализираме в предни позиции ни лиши поне от равен. Но така или иначе нямаме отдавна, повтарям отдавна шанс за Европа, поне да се види кои футболисти да останат догодина. Добро включване най-вече в дефанзивен план на Мики Орачев! Прилично игра и Мисяк, все пак дебютен гол в "А" група. Бастос се стара, а Туре няма голмайсторски качества!
- paceto
- Контакти:
Според мен не е редно да говорите за съдии и прочие при положение, че не много отдавна Левски отстрани Литекс за купата след отменени голове заради засади или нарушения не помня точно какво беше. Не може винаги грешките на съдията да са в полза на сините и сега е редно малко и обратното ако въобще говорим за някакви грешки на съдията при головете.
Това да се опитваш да направиш загубата си по-лека с оправдания за засади е много смешно.
Това да се опитваш да направиш загубата си по-лека с оправдания за засади е много смешно.
- Love in blue
- Контакти:
Че имаше и подпиране, имаше! Но не е уместно да повдигаме въпроса като оправдание за слабата игра а и с нищо няма да се промени положението.А не умението да реализираме...ми как да реализираш като няма кой? Не умеят и да си подават, губят топката по много глупави начини, не могат да се пласират добре при възможно положение за гол,и още и още ,и още, много неща!
- paceto
- Контакти:
Грешките на съдията са едно, а подпирането съвсем различно.
Подпирането е такова, че съдията да прави всичко само и само, за да докара даденият отбор да победи или да вземе точка, а в този мач нямаше такова нещо.
Извади дори в заключителната част на мача играч на Литекс с червен картон, спести такъв на Пелето, даде безумно дълго продължение от 5 минути, почти всяко нарушение се свиреше за Левски и после се говори за подпиране за Литекс.
И това е на първо лице, за което мога да се сетя.
Подпирането е такова, че съдията да прави всичко само и само, за да докара даденият отбор да победи или да вземе точка, а в този мач нямаше такова нещо.
Извади дори в заключителната част на мача играч на Литекс с червен картон, спести такъв на Пелето, даде безумно дълго продължение от 5 минути, почти всяко нарушение се свиреше за Левски и после се говори за подпиране за Литекс.

Отбор ,който има над 20 титли благодарение на съдииски "грешки " да реве от съдии - НАГЛО