Изпадна ли Херо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Изпадна ли Херо
Наистина фаул няма,ако цял мач не си давал къде-къде по-безобидни фаулове(едно от нещата които не харесвам на българските съдии е,че за всяко падане или извикване свирят фаул,а Таско е точно такъв).В мача могат да се намерят и по-леки побутвания за които съдията отсъди нарушение.Но най-интересното е,че преди да играе с топката или да извърши фаул Димитър Илиев е в засада и страничния го вижда идеално.Кому е нужен Локомотив в А група?Не и на българския футбол.
loko29 написа:А сега се сетих,че и Дражев ви беше президент,че бяхте и от Поморие,че присвоихте базите на Нефтохимик и още и още...
Някои неща е хубаво да не се говорят, щом не се знае истината. Защото в учите на знаещите изглеждаш невежа

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Сега ми хрумна нещо за да няма съмнения за уговорки и да има направим малко по-интересно първенството , да няма отбори които няма за какво да играят.
От догодина 12-ия да изпада директно , а отборите от 8-мо до 11 да играят плейофи , на принципа на чемпиъншип в Англия , само , че на обрате принцип. 8-мия играе срещу 11-ия , а 9-ия срещу 10-ия , загубилите отбори играят директен мач за оставане в групата.
наистина звучи малко тъпо , но тогава няма да има съмнения за мачове като Локо-Славия , и отборите няма да ревът ,че друг им е виновен.
Така също , ако догодина пак има разделение на две половини , само един отбор 7-мия ще е сигурен за оставане и до последно ще има някаква интрига.
От догодина 12-ия да изпада директно , а отборите от 8-мо до 11 да играят плейофи , на принципа на чемпиъншип в Англия , само , че на обрате принцип. 8-мия играе срещу 11-ия , а 9-ия срещу 10-ия , загубилите отбори играят директен мач за оставане в групата.
наистина звучи малко тъпо , но тогава няма да има съмнения за мачове като Локо-Славия , и отборите няма да ревът ,че друг им е виновен.
Така също , ако догодина пак има разделение на две половини , само един отбор 7-мия ще е сигурен за оставане и до последно ще има някаква интрига.
Последна промяна от veni__85 на 10 апр 2014 18:53, променено общо 1 път.
Не. Според мен, Херо и Черноморец все още имат шанс.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

А бе отворко ти Гигов само по телевизията можеш да видиш.Я ми кажи истинския Черноморец в коя група е.
Последна промяна от loko29 на 10 апр 2014 18:58, променено общо 1 път.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
loko29 написа:А бе отворко ти Гигов само по телевизията можеш да видиш.
Не ми и трябва да го виждам в леглото, където се срещате вие. Гигов ми е през оная работа и се радвам, че си има занимавка с Локомотив София, за да не си намери някоя по морето. Ти да не си му някакъв лакей, че така го защитаваш?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:loko29 написа:А сега се сетих,че и Дражев ви беше президент,че бяхте и от Поморие,че присвоихте базите на Нефтохимик и още и още...
Някои неща е хубаво да не се говорят, щом не се знае истината. Защото в учите на знаещите изглеждаш невежаЕдинствено за Дражев си прав, но той беше собственик. А ти до кога ку*ва на Гигов и подлога на Венци? А?
А бе отворко ти Гигов само по телевизията можеш да видиш.
Истинския Черноморец е в "А" група и ще изпадне тази година. А теб те питам за 4 път, до кога ку*ва на Гигов?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

А аз питам модераторите докога ще търпят това г.иче?
loko29 написа:По добре Гигов отколкото Събев,а по плачлив треньор от Херо няма.Където и да е на него друг му е виновен.Даже и преди 3 години когато щяхте да играете в Европа Т.Велков с набързо събран отбор ви спря.
Пръдльо, набързо събрания отбор (макар и да е малко силно казано ОТБОР за сбирщината в червено-черно) го имате сега, не тогава! Не знам кого сте спрели тогава??? Локо Сф. отдавна не е в състояние да спре никой! Херо не изпадна, а го изпаднаха циреите на БГ футбола от последните 10 г. / Локо Гф. и Славия! На всеки които се е докоснал по каквато и да е причина, макар и минимално до отбори като Локото и Славия трябва да му се забрани да мисли дори за футбол!!