Коко тръгни си - вече няма смисъл...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Коко тръгни си - вече няма смисъл...

Мнениеот El Grande Capitan » 28 мар 2014 11:21

boabbb написа:Изображение

AХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХА....сълзи ми текат от смях... :) :) :)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 мар 2014 11:25

Защо Коко? Акциите не са на негово име......

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2014 11:29

Ще изгоните Коко и кой идва на негово място? То ЦСКА не може да си намери читав собственик та вие ли? :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 мар 2014 11:31

Red Warrior написа:Ще изгоните Коко и кой идва на негово място? То ЦСКА не може да си намери читав собственик та вие ли? :roll:

Ми що изгонихте гърнетата? По-добре ли беше с тях?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 мар 2014 11:31

Red Warrior написа:Ще изгоните Коко и кой идва на негово място? То ЦСКА не може да си намери читав собственик та вие ли? :roll:

Що бе, кво стана с оня с пурите :o
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 11:34

damyanov1963 написа:

Що бе, кво стана с оня с пурите :o

Удуши го принцеса Лея :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 мар 2014 11:40

angelofdeath написа:...Чудно ми е обаче, какво може да предложи Левски на Пловдивчани, че те да го пуснат да ги бие с юношите? Или заповедта е от горе, от Иван Асен 1 и лично от Перуката. Но, какво са се хванали да спасяват половината отбори от А група? Едва ли 100 годишния юбилей ще е по-красив ако Левски е на трето и четвърто място. А феновете на Ботев и Локо Пловдив, те какво? Просто си затварят очите и догодина чакат ресто от Левски ако се наложи. И така докога?

Ако беше малко по-умен и интелигентен, вместо да се правиш на остроумен всезнайко и да пишеш глупости, щеше да се поинтересуваш поне на коя улица, аджеба, се намира БФС, чиято сграда червените петолъчковци потрошихте преди няколко месеца... 8-) Иначе разликата между двамата царе (Иван-Асен І и Иван-Асен ІІ) като години на управление е около четвърт век, а като софийски улици, кръстени на тяхно име – няколко километра, но такива подробности естествено са без значение за един не особено образован красноармеец. Важното е да се плюе по „синьото БФС” и по „Левски”, и да се търси световна конспирация и участие на ЦРУ, Мосад, ФСБ (бившето КГБ), МИ6, Южния фланг на НАТО и Шести американски флот винаги, когато (о, Боже!), „Левски” вземе, че победи... :lol:
П.П. Момче, вместо да дращиш небивалици във форума, по-добре иди и си купи акции, че ще фалирате преди да завърши сезонът... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 мар 2014 11:44

Captain Stottlemeyer написа:
angelofdeath написа:...Чудно ми е обаче, какво може да предложи Левски на Пловдивчани, че те да го пуснат да ги бие с юношите? Или заповедта е от горе, от Иван Асен 1 и лично от Перуката. Но, какво са се хванали да спасяват половината отбори от А група? Едва ли 100 годишния юбилей ще е по-красив ако Левски е на трето и четвърто място. А феновете на Ботев и Локо Пловдив, те какво? Просто си затварят очите и догодина чакат ресто от Левски ако се наложи. И така докога?

Ако беше малко по-умен и интелигентен, вместо да се правиш на остроумен всезнайко и да пишеш глупости, щеше да се поинтересуваш поне на коя улица, аджеба, се намира БФС, чиято сграда червените петолъчковци потрошихте преди няколко месеца... 8-) Иначе разликата между двамата царе (Иван-Асен І и Иван-Асен ІІ) като години на управление е около четвърт век, а като софийски улици, кръстени на тяхно име – няколко километра, но такива подробности естествено са без значение за един не особено образован красноармеец. Важното е да се плюе по „синьото БФС” и по „Левски”, и да се търси световна конспирация и участие на ЦРУ, Мосад, ФСБ (бившето КГБ), МИ6, Южния фланг на НАТО и Шести американски флот винаги, когато (о, Боже!), „Левски” вземе, че победи... :lol:
П.П. Момче, вместо да дращиш небивалици във форума, по-добре иди и си купи акции, че ще фалирате преди да завърши сезонът... ;)

Кажи нещо за 68-ма големия снег, бе :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 мар 2014 12:04

DarkPsy написа:

Ми що изгонихте гърнетата? По-добре ли беше с тях?

Гърнетата бяха на 2 часа време да ни закрият, ако си пропуснал.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 28 мар 2014 12:07

Как да си тръгне ? Ми че той освен да остане полезен ход няма. Да не навлизаме в грозни подробности! ;)
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Локо Пловдив”