Стопански кът: Дискусия за предприемачи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: Стопански кът: Дискусия за предприемачи

Мнениеот shumkar_44 » 18 мар 2014 19:05

DANS написа:Трябва ли тази тема да съществува и кой има интерес от това да се рекламира поредната пирамида, предполагам че става въпрос за Сейф Кард, или нещо подобно, абсолютна измама за балъци!? :evil:

Как може да става дума за реклама, като дори не съм назовал името на предприятието ми? Още повече, че ползувам трибуната на форума по-скоро с цел да се похваля с лично постижение и да отблъсна случайни кадри от моя, така да се каже, "радар". Бъдете сигурен, че Вие никога няма да сте част от предприятието и аз ще се погрижа добре за това!
Толстолоб, на теб съм роб.

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 мар 2014 19:23

Шумкар за това ли говориш ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

scot

Мнениеот scot » 18 мар 2014 19:39

смех!
предприемач е секи. Само че требе МНООООГО да чте! И да практикува, да ге.
Шувкар ся щи кажем мойта система 4-4-2!
ПОТРЕБЛЕНИЕ 0! Нема КРЕДИТИ, всичко даун! Сметка за ГСМ до 5 лева. Ток до 12 лева. Парно докъм 20.
ПОЧВА СЕ ОТ РАЗХОДИТЕ! АКО ИМАШ ИЗВЪНМЕРНИ ХАРЧОВЕ И МИЛИОНИ ДА ПРАВИШ, ШЕ ТИ ИЗТЕКАТ МЕЖДУ ПРЪСТИТЕ.
Шът даун на модата, гъзарията, транспорта.
Кат харчиш под 200 уева на месец, мое се замислиш и кви приходи да направиш.
А ДА И ДАНЪЦИ И ЗАСТРАХОВКИ - 0!
Стратегията е ДЖИЛЕЗНА! И дава СВОБОДА и изкрючване на думата ТРЯБВА от бита ти.
Та, общо взето, доообре си дживеем. И се наслаждавам не секи ден.
Кат за капак - игроем на фондовата борса. За тръпка, кеф и некой лев в повече. И ми се получава, зася. 2 годин и не съм фалиргал.
А,ДА ИЗВЕСТЕН СЪМ КАТО "СТУДЕНОКРЪВНИЯ". Общо взето може да правиш, каквото си поискаш /дори и трета свеовна война/, ма никогиж не трее да СЪЖАЛЯВАШ. Има само тук и сега и имаш само един шанс. Кууупи, си купи кафе на фючърси. ше поскъпва още.

Потребителски аватар
Eeyore
Контакти:

Мнениеот Eeyore » 18 мар 2014 19:52

"Креативността" на хората, които са си дали парите в SCI става вече смешна.
Хора, не разбрахте ли...пастора ви проми мозъците и ви взе парите-примирете се с това и не се опитвайте да зарибявате други хора.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 18 мар 2014 19:55

Eeyore написа:"Креативността" на хората, които са си дали парите в SCI става вече смешна.
Хора, не разбрахте ли...пастора ви проми мозъците и ви взе парите-примирете се с това и не се опитвайте да зарибявате други хора.

Бате, винаги трябва да има балъци, които да си дават парите, за да може да има богаташчета, които да ги харчат за ненужно потребление, откъде намазваме всички останали ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

scot

Мнениеот scot » 18 мар 2014 19:58

"Креативността" на хората, които са си дали парите в SCI става вече смешна.

е тая пирамида работи от години като amway /american way/.

Слагаш нова шарка,
значи нова марка.
Взимаш нова десетарка.

Р.Ралин.

pomiqr139

Мнениеот pomiqr139 » 18 мар 2014 20:01

boabbb написа:
shumkar_44 написа:
ЕМИЛ написа:Предполагам ,че са различни от тези ваучери които ги има в сайтовете за групово пазаруване където множество заведения си правят реклама чрез тези ваучери като правят намаление на определени ястия на 50 % за известен период от време .

На този етап предпочитам да не говоря с подробности за дейността, която развивам в момента. В интерес на истината, едно от задълженията ми е да привиличам още съдружници, но не мисля да действам прибързано и ще избирам много внимателно кого на кого да се доверя. Търся интелигентни и възпитани люде, и не мисля да вербувам кадри лекомислено. Дори съм в процес на изработване на малък въпросник, който да ми помогне при подбора, но за това - друг път.

Да не шиткаш кока, бе, началник :mrgreen: :lol: :lol:

Той е "Вълкът от Рожен".

Потребителски аватар
Горд комунист

Мнениеот Горд комунист » 18 мар 2014 20:11

shumkar_44 написа:
TristaNNN написа:Простете първичната ми проява на любопитсво, другарю, но доколкото си спомням, вашите человечески отношения с Илия не бяха ли твърде обтегнати? Или пък хрисимата ви личност е решила да опрости и забрави завинаги битовите разминавания в името на начинанието?

Вашите наблюдения са верни. И все пак, нали това е капитализъмът - няма вечни другари, а само вечни интереси? Ако Илия се докаже като добър кадър, ще бъде нает, макар аз самият да съм скептично настроен по този въпрос. Все някой обаче ще трябва да надзирава бъдещите ми служители, докато продават продукта по смолянските кръстовища и кафетерии.

Другарю може да ме наемете да наглеждам и следя служителите Ви, все пак това правих цели 10 години в ДС.
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 18 мар 2014 21:01

Аз мога да ви кажа една много печеливша стратегия.
Взимате един чоловечески черен дроб. (по народно му църен джигер)
Режете го на две и така се получават 2.
Режите ги на 2 и се получават 4 и т.н.
След това на черния пазар може да ги продавате за органи или в комунистическиЙ Китай за отбрани ресторанти (кафетерии).
Аз вече направих няколко стотин хиляди (нарочно ще запазя валутната единица в тайна от завистници). Съветвам ви и вие да пробвате. ;) ;)
[offtopic]:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2014 21:12

Абе то да си предприемач днес е лошава работа, но кво да направим? Борим се някак си. Номерът е да си намериш нишата и да се рекламираш( пари за реклама не се жалят, никога!), пък после е лесно. Е, болшинството отварят бърза закуска, скара или цигари-алкохол, че е най-лесно, но там пък пазарът е пренаситен. Бих посъветвал автора да се обърне към електронните методи за реклама.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”