bobi_getov1 написа:аз се претеснявам да не ме викнат запас,че съм свързочник и трябва да бегам с една макара на гърба по бойното поле да права свръзка и пръв ще ме гръмнат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bobi_getov1 написа:аз се претеснявам да не ме викнат запас,че съм свързочник и трябва да бегам с една макара на гърба по бойното поле да права свръзка и пръв ще ме гръмнат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bastuna2003 написа:Ситуацията е едно към едно като с Косово. Тогава нашите дупедавци бяха едни от първите признали независимостта им. Сега да го видим
Палят война в Крим с убийство на руски войници (ВИДЕО)
Posted on March 3, 2014 by Admin
Войната в Крим може да бъде подпалена от страшна провокация. Готви се убийството на 3-4 руски войници, разкри вътрешният министър на Украйна Николай Величкович. Той добави, че това трябва да стана тази нощ.”Този акт ще послужи като основание да бъде легализирано нахлуването на рускитя войски на територията на нашата държава”, заяви Величкович.
“Искаме тези хора да се опомнят. В Крим се пронокира кръвопролитие, а ние искаме да напомним, че човешкият живот е най-важната ценност. Призоваваме ви, опомнете се! Призоваваме ви, спрете! Всички, които са свързани с това, ще бъдат наказани”, каза в специално обръщение Николай Величкович.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0MuZvfkQ0HY[/youtube]
ticha i vladislav написа:Aми, ако например националистите вземат властта в България и 300 000 руснаци ,които имат имоти по Черноморието ни се почувстват застрашени и поискат помощ от Путин?Тогава как ли бихме реагирали при евентуално дебаркиране на руски сили в нашите пристанища?
DANS написа:Палят война в Крим с убийство на руски войници (ВИДЕО)
Posted on March 3, 2014 by Admin
Войната в Крим може да бъде подпалена от страшна провокация. Готви се убийството на 3-4 руски войници, разкри вътрешният министър на Украйна Николай Величкович. Той добави, че това трябва да стана тази нощ.”Този акт ще послужи като основание да бъде легализирано нахлуването на рускитя войски на територията на нашата държава”, заяви Величкович.
“Искаме тези хора да се опомнят. В Крим се пронокира кръвопролитие, а ние искаме да напомним, че човешкият живот е най-важната ценност. Призоваваме ви, опомнете се! Призоваваме ви, спрете! Всички, които са свързани с това, ще бъдат наказани”, каза в специално обръщение Николай Величкович.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0MuZvfkQ0HY[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
tprodanov написа:Няма да има война - само показване на мускули и провокации. Само за ден, нормалният свят успя да направи с пияниците онова, което им направи и със студената война за 20 години. Само за ден, нормалният свят върна Русия с година назад. Натам е ясно - хипофизното сбъркано джудже кляка или страната му фалира. И в двата случая - кеф.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта