ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: ШЛ 1/8 финал: Арсенал - БАЙЕРН
Няма да забравя мача в Мюнхен когато топката не искаше и не искаше да влезе във вратата на Арсенал. Сега погледнах статистиката и ударите са 22 за Байерн срещу само 5 за Арсенал.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
Откъдето и да се погледне , отпадане на този етап от ШЛ ще е тотален провал за Гуардиола . Арсенал е по-силен от миналата година ... показателите на Байерн като статистика също са по-добри ( макар да играта да не е на същото ниво ) . Липсата на Рамзи и Уолкът за Арсенал е по-голяма отколкото липсата на Рибери и Шакири . Основния плюс на Байерн е непостоянството на Арсенал и слабата моментна форма на Йозил . Другия плюс е , че философията на Венгер не позволява на Арсенал да затваря пространствата по крилата и да уплътнява зоната пред собствения им пеналт . Ако Байерн отбележи ранен гол , мача може да отиде на разлика . При първи гол за Арсенал обаче Байерн може и да не успее да спечели
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- ZinedineZidane
- Контакти:
Двубой с предизвестен край. Което не знам дали е толкова лошо за Арсенал. Поне ще им отпадне един ангажимент в турнир, в който за мое огромно съжаление нямат реални шансове.
Прогноза за мача: 1-1.
Прогноза за мача: 1-1.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Neron написа:Няма да забравя мача в Мюнхен когато топката не искаше и не искаше да влезе във вратата на Арсенал. Сега погледнах статистиката и ударите са 22 за Байерн срещу само 5 за Арсенал.
Тогава,ако не се лъжа на вратата беше Фабиански?
Тоя е е*ахти късметлията вчера с Ливърпул пак той пазеше и пак същата работа.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Време е и за големият мач!
Колкото и странно да прозвучи Арсенал е по-добър от Байерн, защото и конкуренцията, която срещаме във вътрешното първенство е много по-голяма! При това се справяме с малък брой футболисти, затова имат поводи да се притесняват. Байерн е много добър отбор, но Арсенал няма какво да губи, излизаме, надиграваме ги, детронираме ги и после им взимаме и трофея!
Според мен ако Арсенал отстрани Байерн, няма да има кой да ни спре до финала!
Така че ние нямаме поводи да се притесняваме преди мача, но те имат, защото Арсенал е по-силен от миналата година!
Пък и трябва да печеля нов бас, ако е късмет.
Сега малко по-сериозно, напоследък виждам много пробойни в защитата ни, но пък компенсираме с добра игра в атака и най-вече изключително висока успеваемост пред гола, още един компонент от който баварците трябва да се тревожат.
Трудно ще е, но не е невъзможно, върнахме си и самочувствието и знаете какво правят артилеристите след това- побеждаваме.
Разбрах, че Артета е наказан и ще пропусне мача, но пък той не се представяше на ниво в последно време, да не кажа, че беше най-слабият и това също може да се отрази положително за играта на отбора в средата на терена, където ще се печели и мача. Който от двата от отбора овладее средата на терена, той ще излезе и краен победител. Притеснява ме доста и слабата форма на Санти Касорла напоследък.
Всичко обаче зависи от един човек-Месут Йозил, защото ако му потръгне играта, може да стане доста интересно. Разбира се, за целта Росицки и Уилшър трябва да спечелят центъра на терена.
Ние също трябва да подходим внимателно към двубоя, защото създаваме доста малко голови положения и с един по-сериозен отбор като Байерн М това ще се окаже проблем. Още повече, че Оливие Жиру е доста зле на моменти, когато трябва да се нанесе решителен удар. В девет от десет случая ще пропусне, затова пък играта му с глава е доста добра.
Ще се радвам обаче ако Венгер отново заложи на Яя Саного, дебютът му беше много добър вчера и ми се видя много по-стабилен от Жиру, което отново може да е изненада за съперника. Ние нямаме и много варианти!
Успех на момчетата, а прогнозата ми за мача е много дръзка 3:1 за Арсенал.

Колкото и странно да прозвучи Арсенал е по-добър от Байерн, защото и конкуренцията, която срещаме във вътрешното първенство е много по-голяма! При това се справяме с малък брой футболисти, затова имат поводи да се притесняват. Байерн е много добър отбор, но Арсенал няма какво да губи, излизаме, надиграваме ги, детронираме ги и после им взимаме и трофея!
Така че ние нямаме поводи да се притесняваме преди мача, но те имат, защото Арсенал е по-силен от миналата година!
Пък и трябва да печеля нов бас, ако е късмет.
Сега малко по-сериозно, напоследък виждам много пробойни в защитата ни, но пък компенсираме с добра игра в атака и най-вече изключително висока успеваемост пред гола, още един компонент от който баварците трябва да се тревожат.
Трудно ще е, но не е невъзможно, върнахме си и самочувствието и знаете какво правят артилеристите след това- побеждаваме.
Разбрах, че Артета е наказан и ще пропусне мача, но пък той не се представяше на ниво в последно време, да не кажа, че беше най-слабият и това също може да се отрази положително за играта на отбора в средата на терена, където ще се печели и мача. Който от двата от отбора овладее средата на терена, той ще излезе и краен победител. Притеснява ме доста и слабата форма на Санти Касорла напоследък.
Всичко обаче зависи от един човек-Месут Йозил, защото ако му потръгне играта, може да стане доста интересно. Разбира се, за целта Росицки и Уилшър трябва да спечелят центъра на терена.
Ние също трябва да подходим внимателно към двубоя, защото създаваме доста малко голови положения и с един по-сериозен отбор като Байерн М това ще се окаже проблем. Още повече, че Оливие Жиру е доста зле на моменти, когато трябва да се нанесе решителен удар. В девет от десет случая ще пропусне, затова пък играта му с глава е доста добра.
Ще се радвам обаче ако Венгер отново заложи на Яя Саного, дебютът му беше много добър вчера и ми се видя много по-стабилен от Жиру, което отново може да е изненада за съперника. Ние нямаме и много варианти!
Успех на момчетата, а прогнозата ми за мача е много дръзка 3:1 за Арсенал.
Последна промяна от dreben23 на 17 фев 2014 12:35, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Време е и за големият мач!![]()
Колкото и странно да прозвучи Арсенал е по-добър от Байерн, защото и конкуренцията, която срещаме във вътрешното първенство е много по-голяма! При това се справяме с малък брой футболисти, затова имат поводи да се притесняват. Байерн е много добър отбор, но Арсенал няма какво да губи, излизаме, надиграваме ги, детронираме ги и после им взимаме и трофея!Според мен ако Арсенал отстрани Байерн, няма да има кой да ни спре до финала!
![]()
Всеки си има право на мнение разбира се,но ти сериозен ли си ?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- dreben23
- Контакти:
Разбира се. Покажи ми конкуренция в немската бундеслига и ме убеди в обратното, виж каква е в Премиършип, виж футболистите на Арсенал в момента и после ме питай дали съм сериозен.
Ако Венгер имаше толкова много звезди като в другите отбори, Арсенал щеше да е с требъл всяка година!
Вижте от колко малко потенциал прави отбор и тогава ми кажете, че не съм сериозен. Арсенал впечатлява и това никой не може да го отрече-контузени, никакви трансфери, нападател и половина и всички се страхуват от Арсенал!
Лесно е когато имаш звезди, но само Венгер може да направи отбор без звезди и си го прави всяка година и в един момент ще берем и плодовете на труда му!
Създава такъв колектив, че всеки да му завиди.. 
[offtopic]Можеш да сложиш и фонт 200 ако ти е кеф!
[/offtopic]
Ако Венгер имаше толкова много звезди като в другите отбори, Арсенал щеше да е с требъл всяка година!
Вижте от колко малко потенциал прави отбор и тогава ми кажете, че не съм сериозен. Арсенал впечатлява и това никой не може да го отрече-контузени, никакви трансфери, нападател и половина и всички се страхуват от Арсенал!
Лесно е когато имаш звезди, но само Венгер може да направи отбор без звезди и си го прави всяка година и в един момент ще берем и плодовете на труда му!
[offtopic]Можеш да сложиш и фонт 200 ако ти е кеф!
***САМО ЦСКА!***
- shotgun blues
- Контакти:
1-2
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
dreben23 написа:Време е и за големият мач!![]()
Колкото и странно да прозвучи Арсенал е по-добър от Байерн, защото и конкуренцията, която срещаме във вътрешното първенство е много по-голяма! При това се справяме с малък брой футболисти, затова имат поводи да се притесняват. Байерн е много добър отбор, но Арсенал няма какво да губи, излизаме, надиграваме ги, детронираме ги и после им взимаме и трофея!Според мен ако Арсенал отстрани Байерн, няма да има кой да ни спре до финала!
![]()
Така че ние нямаме поводи да се притесняваме преди мача, но те имат, защото Арсенал е по-силен от миналата година!![]()
Пък и трябва да печеля нов бас, ако е късмет.![]()
Сега малко по-сериозно, напоследък виждам много пробойни в защитата ни, но пък компенсираме с добра игра в атака и най-вече изключително висока успеваемост пред гола, още един компонент от който баварците трябва да се тревожат.![]()
Успех на момчетата, а прогнозата ми за мача е много дръзка 3:1 за Арсенал.![]()
Казах вече, единственият ви шанс е ако в първия мач ви бием с 1-0, така че стискай палци това да се случи. Ако не стане може да слагаш аватара още в сряда.
Факт е, че тази година сте по-силни, както и че Гуардьола не е достоен и да чисти обувките на някой, който само е виждал Юп на живо, но това не значи че няма да ви набием. Между другото според мен това ще ни е най-трудният мач за пролетта най-вече от психологическа гледна точка, тъй като най-лесно се отпада на 8-финал, когато си фаворит. Повярват ли си и наистина почувстват ли момчетата, че и тази година ще мачкат наистина няма кой да ни спре.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- dreben23
- Контакти:
Ако не бяхме се хванали вече на бас, щях да ти предложа нов от сорта например, че Байерн може да не вкара гол и в двата мача.
И това не е изключено, така че трябва да сме по-умерени. Такива мачове са съвсем непредсказуеми!
Ето, ти сам го каза, това ще ви е на-важният мач, нашите обаче са много.
Ние нямаме суперзвезди да водим с 25 т. на втория. Съдейки и от прочетеното в медиите от някои ваши футболисти ми се струва, че са наляли гипса сериозно, защото не знаят какво ще им предложи Арсенал.
Колкото до аватарчето, досега да си ме видял с аватар различен от тези, които аз съм си избрал? Това какво говори- почти не губя басове, когато съм убеден в нещо.
Ще ви се наложи да се поизпотите доста, за да сложа и аватара, мачовете са два, не е един. След реванша ще видим кой какво ще слага, не бързайте толкова. Има време за всичко.
Мисля, че ще успеем да ви елиминираме, колкото и да не вярва никой. Рядко греша по отношение на собствените си отбори, даже им хващам мачлетата на точен. На Байерн също ги хващам, а дори не ви гледам мачовете.
Ще се чуем след реванша...
Ето, ти сам го каза, това ще ви е на-важният мач, нашите обаче са много.
Колкото до аватарчето, досега да си ме видял с аватар различен от тези, които аз съм си избрал? Това какво говори- почти не губя басове, когато съм убеден в нещо.
Мисля, че ще успеем да ви елиминираме, колкото и да не вярва никой. Рядко греша по отношение на собствените си отбори, даже им хващам мачлетата на точен. На Байерн също ги хващам, а дори не ви гледам мачовете.
Ще се чуем след реванша...
***САМО ЦСКА!***