Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Новият нападател в Левски – голмайстор на “А” група!

Мнениеот 1912plovdiv » 02 фев 2014 09:59

Хаххахахахха , ееее , доживях една готина тема да видя в тая дупка .... без виалита, джонита , къди пръднал путин и колко стрували доматите префи 89-та :roll:

Браво авторе ! ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 02 фев 2014 10:07

Вземете и Домо и ще имате атомно нападение.Но бъдете твърди в преговорите и не отстъпвайте и стотинка,от трансферната сума,която трябва да ви платят за да го вземете.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 фев 2014 10:11

AN71 написа:"Левски винаги е бил приоритет за мен. Когато съм бил в България и съм имал възможност, винаги съм присъствал на мачове на Левски. Но няма да парадирам как съм бил голям левскар. По-скоро феновете ме спечелиха. Публиката на стадиона винаги ме е карала да настръхвам. Дори когато отборът е губил в резултата, левскарите подкрепяха горещо отбора. Наистина ме побиваха тръпки в тези моменти. Агитката ме е грабвала много.” Това заяви за “24 часа” новият голаджия на “сините” Валери Божинов. Днес нападателят тръгва със “сините” за лагер в Кипър. А във вторник ще подпише официално договора си. И за първи път в кариерата си ще заиграе в български отбор. Той не избегна и темата с обличания от него тренировъчен екип на ЦСКА. “Това, че има снимки от тренировка, е нищо повече от част от моето минало. Важното е не коя фланелка си обличал да тренираш, а коя ще защитаваш със сърцето си. А от този момент моето настояще и моето бъдеще е Левски. Знам, че в България винаги ще се търсят закачки. Но знам добре какво значат за клуба ми и феновете ни мачовете срещу ЦСКА. Ако има най-важен мач, това е следващият срещу ЦСКА. И заради моментите, в които ви разказах, че феновете на Левски са ме карали да настръхвам, аз ще направя всичко, за да им върна хубавите изживявания”, заяви Божинов.

Явно момчето е повече левскар от повечето псевдо левскари в този форум и визирам най-вече адмичето Миленчо.

''Няма повече или по-малко левскари'', ние всички сме само едни песечинки във вековната история на Левски

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 02 фев 2014 10:13

Гроздето е кисело.

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 фев 2014 10:21

За Левски не знам , но че редовно ще играе в Син Сити е повече от сигурно ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 02 фев 2014 10:43

AN71 написа:"Левски винаги е бил приоритет за мен. Когато съм бил в България и съм имал възможност, винаги съм присъствал на мачове на Левски. Но няма да парадирам как съм бил голям левскар. По-скоро феновете ме спечелиха. Публиката на стадиона винаги ме е карала да настръхвам. Дори когато отборът е губил в резултата, левскарите подкрепяха горещо отбора. Наистина ме побиваха тръпки в тези моменти. Агитката ме е грабвала много.” Това заяви за “24 часа” новият голаджия на “сините” Валери Божинов. Днес нападателят тръгва със “сините” за лагер в Кипър. А във вторник ще подпише официално договора си. И за първи път в кариерата си ще заиграе в български отбор. Той не избегна и темата с обличания от него тренировъчен екип на ЦСКА. “Това, че има снимки от тренировка, е нищо повече от част от моето минало. Важното е не коя фланелка си обличал да тренираш, а коя ще защитаваш със сърцето си. А от този момент моето настояще и моето бъдеще е Левски. Знам, че в България винаги ще се търсят закачки. Но знам добре какво значат за клуба ми и феновете ни мачовете срещу ЦСКА. Ако има най-важен мач, това е следващият срещу ЦСКА. И заради моментите, в които ви разказах, че феновете на Левски са ме карали да настръхвам, аз ще направя всичко, за да им върна хубавите изживявания”, заяви Божинов.

Явно момчето е повече левскар от повечето псевдо левскари в този форум и визирам най-вече адмичето Миленчо.

Винаги ми е било смешно, когато някой се напъне за да се хареса на феновете на някой отбор изричайки заучени фрази. Не ни стигаше Мартин Камбуров с "ЦСКА си е ЦСКА", та сега и Божинката, който феновете на Левски го карали да настръхва, може би така както настръхва, когато стои до Азис и му хапе зърната. :lol: Лошото е, че тази зараза прихвана и Сашо Кривия, който тези дни се прави на най-големия ботевист с култовите: "Няма да правим селекцията на Левски" и "На Левски даваме само Домовчийски". На подобни дивотии може да се върже само някое хлапе, но ние трезво мислещите фенове сме наясно що за стока са горепосочените, а и други знайни и незнайни войни, които за някой и друг лев отгоре биха продали и майка си.
Последна промяна от T&T на 02 фев 2014 10:48, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 фев 2014 10:48

Сега се сетих за друго - Вече палавият осеменител на фолкпевици(Коко Динев) си има реална конкуренция :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 02 фев 2014 10:51

iliyan написа:Сега се сетих за друго - Вече палавият осеменител на фолкпевици(Коко Динев) си има реална конкуренция :lol: :lol: :lol:

Каква конкуренция бе - те са си първи дружки и понякога ходят заедно на мачовете на Локомотив, но за радост на феновете на черно-белите Божинката не е настръхвал при вида им :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 02 фев 2014 10:52

Гади ми се като чета коментари относно личния живот на Божинов ! И какво като си сменяват приятелките с Ники ? Вас какво ви бърка , че си въртят жени , на които вие само ще лъскате бастуните ? И какво като е облякъл фланелка на розовите ? Само да ви кажа ,че разликата между Валери и петев , е че петев си го заслужаваше , а Божинов никога не е казал нещо против Левски.Затова една част от сините фенове да се осъзнаят и да спрат с критиките още преди да е започнал да играе , защото е обречен ! Както беще обречен Жоро Христов , който лично на мен ми харесваше . Играч който до преди това беше носил жълтата фланелка , но какво от това, нали ни направи шампиони !? Спомням си и тогава "разбирачите" как се радваха след гола му срещу берое за 3-2 и този срещу чорбарите , които бяха достатъчни да станем шампиони ! И да попитам с какво макриевото дърво ви е по - симпатичен ? Този некадърник когато си взимаше пари в израел , беше забравил , че е юноша на Левски , а сега понеже не става и за окръжните групи много обича Левски.А на чорбарите ще им кажа че , колкото и да се смеят , вътрешно си знаят ,че това е много по - добрия вариант от сидибе от бадемите и от бирените фъстъци ! Божинов е сърцат играч , доказал го и в националния !Слаб, силен играе със желание ! Когато и да го викнат ще играе , ако ще да е най-големото леке или най-големия некадърник просто защото не е жена като сръдлата барби ! Желая му успех най-вече в мачовете срещу пенсионерско знаме !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Върни се в “Футбол - България”