Кой "разби" Сектор Г?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Кой "разби" Сектор Г?
Всичко си казал добре, само тва с боевете не съм съгласна. Щото имаше много неща, които пречат. Бой между нас и сините няма как да има честен. Постоянно се спекулира от хора, които си пускат филми. Но тва тук няма как да се коментира.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- Red Warrior
- Контакти:
ЧШ, това за поредните титли самия Гриша Ганчев го каза. Също така каза, че имало "фенове" в нетрезво състояние, като се намекна за Цимбика. Това вярно ли е? Ти лично бил ли си на тази среща?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
И аз не бях съгласен с това, което искаше ГГ - да заличи истинския ЦСКА с всички титли и да си направи нов. Дори съм на мнение, че се изгаври както с ЦСКА, така и със Стоичков. Според мен нямаше никакво намерение да влиза в ЦСКА и силната селекция, която правеше Литекс по същото време го доказваше. Не разбрах само Цимбика бил ли е на тази среща, защото за мен той не е никакъв фен на ЦСКА? По-скоро фен на Лудогорец, видяхме го с шалчето. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
valio_cska смятам че получи изчерпателен отговор на въпросите си. Имай си обаче едно на ум следващия път като пишеш подобни теми. Публичните места не са мястото, на което се обсъждат тези работи. Питай като искаш да ти се каже нещо или искаш да разбереш кое как е, никой няма да ти се разсърди или присмее. Но да пускаш този скандал на всеослушание не е правилно момче.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
При сегашното състояние на клуба е напълно нормално да има разделение. Армейските фенове изстрадаха много последните години и има много, които са отчаяни и не идват на стадиона. За съжаление отлива на публика е свързан главно с не футболни неща. Не може всеки вестник и саит във България да започва и свършва с лошите работи станали в ЦСКА. Аз почти спрях да си купувам вестници, защото журналистите прекаляват с коментарите си. Отделно сериозно се отвратих от някои медии, които допоследно защитаваха Титан и искаха да останат, зада могат да си пълнят страниците с подвизите на Гърнетата. Все пак ние, като публика доказахме, че сме на ниво с първото място по-посещаемост. Сигурен съм, че ако отбора имаше още поне двама по-добри играчи Армията щеше да се пълни. За съжаление нямаме и новите трансфери не вдъхват оптимизъм, което ще изгони още хора от трибуните. Верните ще останем и ще подкрепим отбора, както и да изглежда, заради играчите, които доказаха, че вярвам в идеята ЦСКА. Публиката ще се върне само след победи и спиране на скандалите по върховете на клуба. Засега много фенове не вярват на Томов, други му се подиграват, а трети не припознават този отбор за тяхен. Целта пред ръководството е да върне вярата в отбора, да попълни дупките с наши юноши с талант и да ни покаже, че срамната страница Титан е забравена! Дано да успеят и звездата пак да засвети ослепително над нашата България! Има ли силен ЦСКА, има и сериозен български футбол, обратното се видя последните години - агония и загуби от отбори с посредствена история и успехи. ЦСКА ще го има въпреки всичко и всички доброжелатели, защото е нещо повече от обикновен футболен клуб!
Вярно е, че има разлика, но пък имаме и малка утеха, сините са супер жалки. Те не само нямат "агитка", ами и тотално се топят, което е супер
Преди 30г бяха над 70% от Софиянците фенове на отборчето на Цола и Солаков, а сега са останали само шепа нискоинтелигенти "хора". Та, ако махнем утайката на обществото, ЦСКА-рите сме си добре и на този недоимък 

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”