Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Shn0rhelez
- Контакти:
Re: Хареса ли ви стартът на "Под прикритие" сезон 4 ?
Истината е една.От добре направена,с приличен сюжет,кримка,,Под прикритие се превърна в бозаво екшънче,жалко копие на холивудския кич,предназначен за плиткоумници-консуматори на ГМО пуканки.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Определено беше добър и дъщерята на Джаро е доста добра.
- Черният козел
- Контакти:
stefani написа:Определено има какво да се желае още от българските филми, но винаги ги предпочим пред турски, рускосъветски и корейски
рускосъветски ха-ха-ха,хо-хо-хо,хи-хи-хи,разсмя ме от сърце

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
В България трябва да се забрани правенето на филми от нашенци. Нищо смислено, само кръв, секс, убийства - отврат.
- Балкански Орел
- Контакти:
Тъкмо и аз изгледах първия епизод
Чат-пат не е зле, ама много турско бе братче, сякаш на хората не им стигат всички турски сапунки по БТВ и Нова, че и в Под Прикритие ги вкараха, тц тц, ако в другия епизод пак продължават така го спирам.Да не говорим, че наш Джаро проговори турски !?!? WTF, те турците и македонците дето гледат сериала кво ще си кажат, те всички българи май знаят турски.OMG !

[center]Levski & Lazio[/center]
не! шляпането на турски ме отврати. ако исках да гледам анадолщини (а аз не искам) щях да си пусна бтв. дано го пооправят, щото иначе му слагам феса и дгд.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Съгласен съм с мненията на Шнорхела и kingofpop. За съжаление, от трети сезон насам сериалът вече не е интересен, сюжетът се изчерпа, а сега се разчита на подхвърлени "маняшки" реплики, които да впечатляват тийновете, много стрелба и тук-там силна актьорска игра от хора като Михаил Билялов и Захари Бахаров. Много плоско стана всичко, силно съм разочарован от първия епизод от новия сезон, който е отстъпление и от третия.
Колегите споменаха останалите слаби моменти. Не очаквам подобрение в следващите епизоди, тъй като сериалиът се е изчерпал откъм сюжет.
П.П. Щях да забравя - онзи Рафаел ли е, какъв е... Че той е Иво Захариев номер 2. Същата дървена и презвета игра.
Колегите споменаха останалите слаби моменти. Не очаквам подобрение в следващите епизоди, тъй като сериалиът се е изчерпал откъм сюжет.
П.П. Щях да забравя - онзи Рафаел ли е, какъв е... Че той е Иво Захариев номер 2. Същата дървена и презвета игра.
[center]
[/center]

- paceto
- Контакти:
Графът написа:не! шляпането на турски ме отврати. ако исках да гледам анадолщини (а аз не искам) щях да си пусна бтв. дано го пооправят, щото иначе му слагам феса и дгд.
Не гледайте тези реплики на турски като нещо лошо или от към национализма, а го погледнете от друга гледна точка.
Погледнете го реално, защото голяма част от наркотиците идват от Турция и минават през България за другите страни, така че е нормално групировките в Турция да имат ключова роля в този бизнес, съответно и намират място в сюжетната линия в сериала.
- Rooster1912
- Контакти:
Разочарован съм от старта на четвъртия сезон, точно както и очаквах. Сериалът се се изчерпва, което си е съвсем нормално, то няма как да е другояче, тоя процес лека-полека започна от 3-тия сезон и в настоящия се усеща тая слабост. Няма я тръпката и емоцията от първите 2 сезона. Колегите по-горе са споменали доста от нещата, които дразнят и някак си превръщат този така любим сериал в холивудска екшън-боза (не включвам турската нишка в тях, не е в това проблемът). Аз само ще добавя , че тва елементарно богохулстване в църквата ми дойде в повече.
-
Абе ,след "На всеки километър" не сме правили свестен екшън сериал. 
п.п. Сега сме на четвърти сезон(има ги всяка година),а някой да ми каже как ще се нарича петият?

п.п. Сега сме на четвърти сезон(има ги всяка година),а някой да ми каже как ще се нарича петият?