Кой ни пробутва ПОМАК и какво цели

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Кой ни пробутва ПОМАК и какво цели

Мнениеот CTAHKO » 09 яну 2014 19:12

За мен партия ПОМАК е дело на помияра :? :? :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 09 яну 2014 19:16

CTAHKO написа:Както съм писал и друг път, тази държава я пишете бегала 8-)

Прави ми впечатление примиренческото ти мислене напоследък ! :(
Помня те отпреди години ... не беше такъв човек !
Обмисляш емиграция ... Добре го премисли ! Бил съм там ... Живял съм години ... Знам какво е. Винаги си оставаш чужденец !
Не всичко е пари, приятелю ! А и парите Там не са същите като през 90-те, а още по-малко като през 80-те години ...

Няма невъзможни неща ! От мен го запомни.
Надежда винаги има и тя е във вас младите хора на възраст между 14 и 30 години. Само трябва да прогледнат повече хора !
България може да бъде спасена !!! :)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 09 яну 2014 19:20

Страхотен анализ на Велислава Дърева, рядко срещана чиста личност.

Не знаех, че "Институт за изследване на близкото минало" http://minaloto.org/index.php?lang=bg са се отдали на етническо генно инженерство. Доскоро се задоволяваха със стандартното псуване и плюене по "комунизма".

Що се отнася до Нов Български Университет...той си е наречен много правилно, това е университета на Новите "българи", чисто новите "българи", въпреки, че са пристигнали по нашите земи след 1393г.

А що се отнася до европейската десница...просто ще цитирам Збигнев Бжежински и неговите думи: "След комунизма, най-големият враг на западната "демокрация" е Православието". Думата "демокрация" съм поставил в кавички, защото тази дума е на път да стане мръсна, негативна отрицателна дума в БЪлгария.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 яну 2014 19:26

viali69 написа:
CTAHKO написа:Както съм писал и друг път, тази държава я пишете бегала 8-)

Прави ми впечатление примиренческото ти мислене напоследък ! :(
Помня те отпреди години ... не беше такъв човек !
Обмисляш емиграция ... Добре го премисли ! Бил съм там ... Живял съм години ... Знам какво е. Винаги си оставаш чужденец !
Не всичко е пари, приятелю ! А и парите Там не са същите като през 90-те, а още по-малко като през 80-те години ...

Няма невъзможни неща ! От мен го запомни.
Надежда винаги има и тя е във вас младите хора на възраст между 14 и 30 години. Само трябва да прогледнат повече хора !
България може да бъде спасена !!! :)

Не е примиренческо, това са си реалности 8-) Аз и сега съм емигрант, само че в собствената си държава 8-) Пак се чувствам като чужденец 8-) Живея в регион, в който българският език става все по-голяма рядкост. Ама това няма как да го обясниш на хора, за които България е само София и не са си подавали носа извън собствения си квартал. Това е. Родопите са загубена кауза. Това е в момента, а ще става и още по-зле 8-)

П.П. Държава, която принуждава способната част от населението си да издържа и да храни неспособната е обречена на гибел :!:

pomiqr125

Re: Министерство на малцинствата!?

Мнениеот pomiqr125 » 09 яну 2014 19:33

Така ще е, когато държавата ни е пълна с русофили, американофили и разни други фили, а българите се една шепа народ.

pomiqr125

Мнениеот pomiqr125 » 09 яну 2014 19:40

Вие си пробутвате помак като им обръщате внимание.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 09 яну 2014 20:05

CTAHKO написа:Не е примиренческо, това са си реалности 8-) Аз и сега съм емигрант, само че в собствената си държава. Пак се чувствам като чужденец 8-) Живея в регион, в който българският език става все по-голяма рядкост. Ама това няма как да го обясниш на хора, за които България е само София и не са си подавали носа извън собствения си квартал. Това е. Родопите са загубена кауза. Това е в момента, а ще става и още по-зле 8-)

П.П. Държава, която принуждава способната част от населението си да издържа и да храни неспособната е обречена на гибел :!:

Родопите са пълни с българи. Вярно мюсюлмани, но БЪЛГАРИ !
Даже по-чисти българи от нас останалите, защото се знае, че в помашките села поколения са се женели само за помаци.
Повярвай, всичко зависи от силата на държавата ни !
Ако утре България стане силна държава с висок жизнен стандарт веднага всички - цигани, помаци, македонци ще започнат да се пишат пак българи.
Така, както беше едно време ...
Само при турците нещата стоят малко по-различно, макар че помня по времето на Бай Тошо и сред тях имаше много, които се българееха.
Всичко зависи от силата на държавата ни, пак ти казвам !
Сега държавата ни е слаба и бедна. Затова никой не иска де се нарече българин.
Ако една богата и силна братска държава ни подаде ръка, можем бързо да изплуваме от блатото.
Колко сме ние за велика и богата Русия ? Колкото един голям руски град !
Ето защо от известно време съм убеден, че само Русия може да ни спаси. Не е чуждопоклонничество, а родолюбие и желание да спасим България !

Иначе, ако останем в ЕС скоро може да се появи и партия ЧИТАК !!! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 яну 2014 20:17

Българи са само по паспорт 8-) Български не знаят, гледат турска телевизия, не са християни, честват турските празници въведени от Ататюрк. Като те види, че не му разбираш турският и почва да се мръщи :evil: Кое им е българското :? При конфликт с Турция или претенции от тяхна страна за наши територии, това са първите, които ще ни забият нож в гърба ;) А да не ти разправям какви слухове се носят в региона, лошо ще ти стане. За щастие за сега са само слухове, но нищо чудно да се окажат верни след време 8-)Така като гледам случващото се в момента, плана е в действие и се изпълнява малко по малко 8-)

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 09 яну 2014 20:22

Родопите са пълни с българи. Вярно мюсюлмани, но БЪЛГАРИ !
Даже по-чисти българи от нас останалите, защото се знае, че в помашките села поколения са се женели само за помаци.
Повярвай, всичко зависи от силата на държавата ни !
Ако утре България стане силна държава с висок жизнен стандарт веднага всички - цигани, помаци, македонци ще започнат да се пишат пак българи.
Така, както беше едно време ...
Само при турците нещата стоят малко по-различно, макар че помня по времето на Бай Тошо и сред тях имаше много, които се българееха.
Всичко зависи от силата на държавата ни, пак ти казвам !
Сега държавата ни е слаба и бедна. Затова никой не иска де се нарече българин.
Ако една богата и силна братска държава ни подаде ръка, можем бързо да изплуваме от блатото.
Колко сме ние за велика и богата Русия ? Колкото един голям руски град !
Ето защо от известно време съм убеден, че само Русия може да ни спаси. Не е чуждопоклонничество, а родолюбие и желание да спасим България !

Иначе, ако останем в ЕС скоро може да се появи и партия ЧИТАК !!! :mrgreen:[/quote]

За богатата държава си прав,в началото на 20в. много ирландци емигрират в Шотландия без да е имало етнически проблеми но през 50-60г.(не помня точно) по времето на криза и безработица започват да не се харесват един друг,като ги обвиняват,че им вземат работата.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Министерство на малцинствата!?

Мнениеот fcb_bg » 09 яну 2014 20:26

А, така, малко, по-малко нещата се виждат - новини на език различен от официалния, обучение на майчин?!? език в български училища, сега тази помия с т.нар. ММ?!!!!!!!!!!!!?!!??????????????? Вдругиден ще кажат, че вече не са малцинство и е редно да си имат автономия, а в момента държавата подпомага циганското население с негласното си съгласие с техните норми на живот и поведение. Копче не им се казва за неплатени сметки за режийни, а живеят на държавна земя в незаконни жилища и ги имат за свои. То по-добре мангал да си в тая държава...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”