Как виждате ЦСКА през пролетта
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Как виждате ЦСКА през пролетта
Марсиньо повече от 300 000€ не му давам. За другите двама едвали някой ще се излъже ги купи.
- Red Warrior
- Контакти:
Морейра не е наша собственост, така че не можем да го продадем. Косоко може да го пратим при чичо Венци да го спасява от изпадане. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Морейра не е наша собственост, така че не можем да го продадем. Косоко може да го пратим при чичо Венци да го спасява от изпадане.
Косоко няма никаква физика.. айде в България си играем бавен футбол и някакви оцелява тука от нашите дървари, но ако отиде примерно на запад да играе на това момче няма му се верва какво се случа.. ще лети у въздуха постоянно.
Техника +
Бавен -
Индивидуални действия в огромно количество -
Физика -
Тактически подготвен -
Хубаво е че е млад и има много да работи докато стане приличен футболист.
Това е Косоко..
Даже и бат Венци нема го търпи тоя

Стойчо и Тонята не знам защо му дават втори шанс...
Привет и ЧНГ приятели,
До момента отсъстват от състава съзидателния халф и мощния нападател. При условие, че не успеем да се договорим с Венци Христов, Бруно Морейра е добра опция за пролетта. Все си мисля, че съсвсем скоро и Маркиньош ще дойде на Армията, а си мисля, че и Станислав Костов има своето място тук.
Пък и пиленцата в Докторската градина споменават още едно две добри имена, при все че не имената играят.
Според мен състава , оптимален би бил - вариант А - затворен
Мболи/ Черни
Василев/Апата Менди Вальо Мили/ Фо Поре
Тошко/Галчев
Съни Чочев Огнянов
Гъргоров/ Марсиньо
Морейра
Вариант Б - Атакуващ
Мболи/ Черни
Илиев Менди Вальо Фо Поре
Тошко Чочев
Марто/ Карачанаков Гъргоров/Марсиньо Мили
Морейра/Нов
Приличен отбор за състоянието в което сме, като налице са и няколко варианта, като Силва, Косоко, юношите....Не, определено не е зле
До момента отсъстват от състава съзидателния халф и мощния нападател. При условие, че не успеем да се договорим с Венци Христов, Бруно Морейра е добра опция за пролетта. Все си мисля, че съсвсем скоро и Маркиньош ще дойде на Армията, а си мисля, че и Станислав Костов има своето място тук.
Пък и пиленцата в Докторската градина споменават още едно две добри имена, при все че не имената играят.
Мболи/ Черни
Тошко/Галчев
Съни Чочев Огнянов
Гъргоров/ Марсиньо
Морейра
Вариант Б - Атакуващ
Мболи/ Черни
Тошко Чочев
Морейра/Нов
Приличен отбор за състоянието в което сме, като налице са и няколко варианта, като Силва, Косоко, юношите....Не, определено не е зле
camarasa написа:Привет и ЧНГ приятели,
Мболи/ Черни
Тошко/Галчев
Съни Чочев Огнянов
Гъргоров/ Марсиньо
Морейра
Вариант Б - Атакуващ
Мболи/ Черни
Тошко Чочев
Морейра/Нов
Само е в едно се надявам, че хората който привлякохме един път да са на нивото на което са ги гледали преди да ги доведат тук. Защото от много, много време не сме правили селекция като тая още преди започването на подготовката вече имаме няколко футболисти в отбора и се чакат още. Дано тоя път имаме късмет с трансферите, а не още след първия мач да се чудим кога ще дойде края да ги разкараме час по-скоро от отбора.

Марсиньо няма място вече в ЦСКА, Косоко ако може да го лашнем някъде за 100 000 еврака и Менди за 200 000 + Марсиньо за 300 000..от такива като тях умиране има, оттърване няма. В Славия и Локо Сф. наистина могат да свършат работа
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Teo написа:camarasa написа:Привет и ЧНГ приятели,
Мболи/ Черни
Тошко/Галчев
Съни Чочев Огнянов
Гъргоров/ Марсиньо
Морейра
Вариант Б - Атакуващ
Мболи/ Черни
Тошко Чочев
Морейра/Нов
Само е в едно се надявам, че хората който привлякохме един път да са на нивото на което са ги гледали преди да ги доведат тук. Защото от много, много време не сме правили селекция като тая още преди започването на подготовката вече имаме няколко футболисти в отбора и се чакат още. Дано тоя път имаме късмет с трансферите, а не още след първия мач да се чудим кога ще дойде края да ги разкараме час по-скоро от отбора.
Определено съм съгласен, но все пак става дума за един динамичен екип от хора и докато от сбиротък играчи стане отбор, минава доста време...Не си спомням напоследък за някой играч да пасне на итбора още с влизането с ина Армията...Неприятно е , но е факт. И почти е без значение името на Тренера.
Менди нали го привлякохме за ляв бек и от зор стана човека централен или се лъжа!?В Гърция играеше ляв бек мисля?
Мисля,че зимните трансфери започнаха добре. Задължително ни трябва ефективен централен нападател. Защо си мисля, че на Кировски не му се даде достатъчно шанс ! Янчев трябва все по рядко да играе вече. Стига с тези еленови скоци и губене на топката при изнасяне в центъра. Трябва ни нещо много по-добро от Галчев в центъра ! Мисля,че в школата има поне един такъв. Ние ще сме основен конкурент за титлата на Лудогорец.
Трябват ни ляв бек, десен бек и нападател. В полузащитата, където ни трябваше заместник на Тошкото взехме двама като Галчев поне от десет паса по въздух няма да обърка 11, а на другия не му знам качествата. Огнянов е футболист за фланга, а не нападател! Кога най-сетне ще научите местата на футболистите. Стойчо мъчи Мартин Петров в няколко мача забит в атаката и едно голямо нищо. Убива му качествата. А и Огнянов може да е взет за ляв бяк, защото така започна кариерата си.