Светльо Петров подписва с ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Светльо Петров подписва с ЦСКА

Мнениеот Yasso » 09 юни 2009 17:49

Светльо е биткаджия и добре знае какво означава да играеш за ЦСКА, аз като фен съм твърдо ЗА този трансфер ако инфото на Мача е вярно... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 09 юни 2009 17:53

Преклонете пред гения на футболната игра Светльо Петров. Уважение към титана на тази спорт.

Светльо Till I Die.
Изображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 09 юни 2009 18:18

Ако си спомням правилно беше доста добър едно време..колкото повече Българи има в ЦСКА толкова по-добре!Писна ми вече от маймуни!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 юни 2009 00:01

http://7sport.net/7sport/fb_a_grupa/d5430_7.htm

" Имате ли запазено титулярно място?
- В никакъв случай. В ЦСКА никой не може да има запазено място. Всяка една тренировка, всеки един мач трябва да се доказваме."

Надушвам здрава конкуренция, което е много добре за отбора ;)
Всички ще са с огромно желание да се доказват, което не може да не даде резултат :!:

"Никога не сте крили, че срещу Левски излизате с огромен хъс. Има ли я тръпката и днес?
- Има я. Дори като гледах дербито по телевизията, пак я усетих. И сега, като изляза срещу Левски, няма да бъде по-различно. "
Изображение

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 25 юни 2009 00:18

Истински боец е.
Още помня как тръгна да бие страничния съдия на мача ЦСКА - Блекбърн. ;)
"Армеец" който наистина милее за червения отбор. :twisted:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 25 юни 2009 00:37

BGarmy написа:Истински боец е.
Още помня как тръгна да бие страничния съдия на мача ЦСКА - Блекбърн. ;)

Ами как няма да го бие, като засадата беше поне 2 метра.... :evil:
А ние тъкмо бяхме тръгнали да обръщаме мача....
Изображение

red_fen1

Светослав Петров: Винаги съм искал да се върна в ЦСКА

Мнениеот red_fen1 » 25 юни 2009 06:50

ЦСКА представи първото си ново попълнение за това лято - халфа Светослав Петров. Той пристига на Армията като свободен агент, след като разтрогна договора си с азербайджанския Нефтчи (Баку). Петров, който стана шампион с червената фланелка през 2003 г., заяви, че за втори път се сбъдва детската му мечта. Той ще има двоен повод да почерпи на първата тренировка, тъй като преди три дни стана баща за първи път. Ето какво сподели Светльо Петров

Светльо, щастлив ли сте, че отново сте част от ЦСКА?
- Може да се каже, че тази седмица е най-щастливата в живота ми. Първо ми се роди дъщеричка, а след това подписах и с ЦСКА.
- "Българска армия" ли е вашият дом?
- Да, така го чувствам. През всичките тези години, когато бях далеч от тук, ми се искаше отново да се върна и да облека червената фланелка.

- Подписахте за 2 години, какви лични цели си поставяте за този период?
- Пред ЦСКА абсолютно винаги целта е една и съща - купа на страната и шампионска титла. Надявам се да направим добра подготовка и да се сработим по-бързо, защото сме доста новите футболисти в тима. Задачата ни е да върнем ЦСКА там, където му е мястото. Разбира се, всичко това минава през едно добро представяне в Лига Европа.
- С Любо Пенев сте играли заедно на терена, а сега ви е треньор. Как приемате този факт?
- Приемам това позитивно. В началото Любо ми беше и президент, и съотборник.От него и от Паредес можем само да се учим. С Пенев сме в нормални професионални отношения.
- Навършихте 31 години и сте един от най-опитните играчи в състава. Това дава ли ви предимство?
- За едни е предимство, за други - недостатък. Аз натрупах доста опит, минах през какво ли не във футбола и смятам, че това ще ми бъде от полза.
- Имате ли запазено титулярно място?
- В никакъв случай. В ЦСКА никой не може да има запазено място. Всяка една тренировка, всеки един мач трябва да се доказваме. И аз ще се опитам да направя това още от първия ден. Не вярвам някой да играе в ЦСКА по заслуги.
- С кой номер ще се състезавате?
Продължава тук

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Светослав Петров: Винаги съм искал да се върна в ЦСКА

Мнениеот ros » 25 юни 2009 09:03

Светльо Петров е може би най-изпитания боец от новите. Той знае какъв дух има в съблекалнята, виждал е портретите на величията от миналото в коридора и не се съмнявам, че ще даде всичко от себе си да покаже характер, достоен за футболист на ЦСКА. Закалката си е направена. Трябва малко сработка и смятам, че ще е един от титулярите през есента. И най-важното...новите момчета има какво да научат от него. Дано го направят.ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО ПРИ НАС СВЕТЛЬО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “ЦСКА”