Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45| 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mahtava
Контакти:

Re: Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45

Мнениеот mahtava » 18 дек 2013 10:47

Ще се радвам и на победа с 1-0 най-важни са 3-те точки и да няма контузии! Моля се Брендо да не пипа състава следващите 3 мача трябва да ги изиграем с играчите излезли на картофския стадион.

iznenada

Мнениеот iznenada » 18 дек 2013 13:42

Аз много се притеснявах за мача с Тотнъм ,признавам си ,но след видяното ,се извинявам на моя човек Роджърс и отново си връщам доверието към него. Смисъл такъв ,аз продължавам да си искам моя състав ,защото ще сме още по силни с него ..но видяхме ,че дори и с тоя състав ,пак победихме и то категорично .И то пряк конкурент за топ 4 .
Победата я отдавам на отсъствието на капитана .Тъй като играта ни без него в средата ,беше много по бърза и раздвижена ,както и очаквах.
На новия капитан ,който изведе отбора и ги е надъхал в съблекалнята ,защото бяха като оси . Почти целия отбор игра надъхано ,както Суарес играе всеки мач . Биеха за първа топка ,пресираха още в тяхната половина(не през целия мач ,разбира се ) ,постоянно търсеха гола,бяха максимално мотивирани и концентрирани ,уверени в собствените си възможности и жадни за победа .Това искам да гледам от моя Ливърпул и в събота срещу Кардиф.
Разбира се и мениджъра има огромна роля ,за това че беше настроил добре отбора психически и му е предал манталитета си на победител .И това ,че не излезе със страхлива и дефанзивна тактика ,поздравления за което.
Ако покажат същия хъс ,игра и постоянство и срещу Кардиф ,победата няма как да не дойде.
В последните 3 мача имаме отбелязани цели 14 гола . Роджърс смени грозния ,еднотипен и неефективен британски стил на легендата и резултатите веднага започнаха да идват . Луис Суарес вече се чуства в свои води и ще продължава да наказва и да затваря устите на неверниците.
Прогноза 3-0.
Надявам се поне да смени Шкъртел с Туре. Айде разбрахме ,че му е любимец и че го има за по добър от Туре ,но поне от гледна точка на почивката ,нека направи тая смяна.Нека невероятния ,безгрешния и железен Шкъртел да почине един мач ,за да е свеж за Сити и Челси. Нямаме право да се лишим от услугите на тоя стабилен наш защитник ,който винаги внася ред и спокойствие отзад и ни помогна със зрялата си игра ,да спечелим сумати отличия .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 18 дек 2013 14:04

iznenada написа: извинявам на моя човек Роджърс и отново си връщам доверието към него.

Е това беше ясно, старата любов ръжда не хваща :lol:
Наистина е добре да се направят малко промени преди мачовете другата седмица. Хендо е човека с най-многото минути досега, може да почине за сметка на Луис Алберто. Флано и той може да остане резерва, младо момче едва ли ще му понесе толкова сгъстен календар, Сисоко едва ли, но Кели може да получи шанс. Моузес или Яго за Стърлинг, в центъра на защитата също има опции.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 дек 2013 14:09

С оглед на следващите ни два мача тук трите точки са особено важни.
Мача е на Анфийлд и това определено ще даде допълнителна увереност на нашите момчета 2:0!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

iznenada

Мнениеот iznenada » 18 дек 2013 14:23

LIMASSOL написа:
iznenada написа: извинявам на моя човек Роджърс и отново си връщам доверието към него.

Е това беше ясно, старата любов ръжда не хваща :lol:
Наистина е добре да се направят малко промени преди мачовете другата седмица. Хендо е човека с най-многото минути досега, може да почине за сметка на Луис Алберто. Флано и той може да остане резерва, младо момче едва ли ще му понесе толкова сгъстен календар, Сисоко едва ли, но Кели може да получи шанс. Моузес или Яго за Стърлинг, в центъра на защитата също има опции.

Не бях ли прав да недоволствам за последния месец ? Виждаш ,как играем със Сако и без капитана ,нали ? На теб май ти е хубавичко да падаме от Хъл сити ? Как ще паднем от тия куци магарета бе ? Че и три гола ни вкараха . Смях в залата . Аз не съм мазохист ,да се радвам и да не реагирам ,след загуби на Ливърпул от подобни мишоци. Ти щом не реагираш ,значи не ти пука. Тоя мач ,както и този с Евъртън можеше да се спечели с други стартови състави .
Винаги съм бил зад него ,от самото начало и съм го защитавал по всички форуми от феновете на Ливърпул . Той направи почти всичко ,което исках да се случи с тоя отбор на тоя етап . Но ,когато държи в отбора ,хора които на мен не са ми приятни ,винаги ще недоволствам.
Хендо да почине .Ти луд ли си бе ? Така наречения от вас Хендо (за мен е Хендиня ) ,дори и на един крак ,пак ще е на терена.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
petre1984
Контакти:

Мнениеот petre1984 » 18 дек 2013 16:50

mahtava написа:Ще се радвам и на победа с 1-0 най-важни са 3-те точки и да няма контузии! Моля се Брендо да не пипа състава следващите 3 мача трябва да ги изиграем с играчите излезли на картофския стадион.

Съгласен съм за трите точки.
Лично мое мнение Роджърс ще рутира състава малко. Вероятно или Агер или Туре ще са в защита. В центъра май нямаме много опции но може би е време Алберто да получи шанс тоя мач и евентуално Моузес по крилото.
Аз го правя защото мога! Аз мога защото искам! Аз искам защото ти каза, че не мога!

Потребителски аватар
Lilkov
Контакти:

Мнениеот Lilkov » 18 дек 2013 18:57

Надявам се като нов във форума да донеса късмет на момчетата и да не се издъним срещу Кардиф :) Иначе 3:0-2 гола на Суарез и един на Стърлинг.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 18 дек 2013 19:00

Lilkov написа:Надявам се като нов във форума да донеса късмет на момчетата и да не се издъним срещу Кардиф :) Иначе 3:0-2 гола на Суарез и един на Стърлинг.

Тая снимка на Миньоле да не е от абитуриентската му ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Lilkov
Контакти:

Мнениеот Lilkov » 18 дек 2013 19:03

9lives написа:
Lilkov написа:Надявам се като нов във форума да донеса късмет на момчетата и да не се издъним срещу Кардиф :) Иначе 3:0-2 гола на Суарез и един на Стърлинг.

Тая снимка на Миньоле да не е от абитуриентската му ?

Не можах да намеря негова по актуална снимка в размер 160x160 :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 дек 2013 21:09

1ХК!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Ливърпул”