Осасуна - Реал Мадрид - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Осасуна - Реал Мадрид |14/12/2013| ~17:00ч~
Sopcast спря ,1-0 е.. му майката
Тотална излагация,с всичко най-добро ОСАСУНА ти води 2-0 Срам и позор.Престъпно отношение на футболистите,БАРСЕЛОНА губи точки и те отговарят по този начин
ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ,това заслужават с поведението си
Пепе и Рамос когато и да бъдат изгонени от отбора все ще е късно,с тези в защита няма да стане
А дано Атлетико Мадрид стане шампион,а дано ама надали..........
Тотална излагация,с всичко най-добро ОСАСУНА ти води 2-0 Срам и позор.Престъпно отношение на футболистите,БАРСЕЛОНА губи точки и те отговарят по този начин
ТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ,това заслужават с поведението си
Пепе и Рамос когато и да бъдат изгонени от отбора все ще е късно,с тези в защита няма да стане
А дано Атлетико Мадрид стане шампион,а дано ама надали..........
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
С тези централни защитници толкоз.
Рамос отново много глупави действия,добре че поне вкарахме след чк.
Дано Януари вземем някой цз.
Рамос отново много глупави действия,добре че поне вкарахме след чк.
Дано Януари вземем някой цз.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- amstel_beer
- Контакти:
Човек по-малко и губят с 1:2 и шоуто ще е пълно второто полувреме ако съдията не реши, че трябва да им помогне. 

- LevskiZavinagi
- Контакти:
Поредната чудовищна глупост на Рамос. Още като не влезна 2-рото положение на Роналдо бях сигурен, че нещата ще станат трудни.

- shotgun blues
- Контакти:
Рамос и ПЕПЕ години наред показват ,че не стават........а поведението на отбора е меко казано скандално.Бейл и Бензема имат ли идея закакво изобщо са на терена
,да падаш от тези дървари и сега мача да с върви с тяхното лежане,провокиране и т.н СРАМ.Как може такова поведение?
,да падаш от тези дървари и сега мача да с върви с тяхното лежане,провокиране и т.н СРАМ.Как може такова поведение?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Рамос иначе е много добър нали?
Ако съм треньор,закачам го на скамейката,ако ще да ми изпадне отбора след това!Тоя абсолютен дебил.За толкова години,не се научи че трябва да уважава колегите си и феновете!
Иначе,играта не е толкова лоша,и резултата въобще не отговаря на играта.Ако бяхме с 11 човека,мисля че щяхме да ги обърнем тия.Сега се съмнявам.Второто полувреме ще е едно бавене на топката,едно лежане,...Осасуна в това отношение са ми най-противния отбор в Испания.По голяма селяния няма ( в Ла Лига).
Ако съм треньор,закачам го на скамейката,ако ще да ми изпадне отбора след това!Тоя абсолютен дебил.За толкова години,не се научи че трябва да уважава колегите си и феновете!
Иначе,играта не е толкова лоша,и резултата въобще не отговаря на играта.Ако бяхме с 11 човека,мисля че щяхме да ги обърнем тия.Сега се съмнявам.Второто полувреме ще е едно бавене на топката,едно лежане,...Осасуна в това отношение са ми най-противния отбор в Испания.По голяма селяния няма ( в Ла Лига).
Последна промяна от sl321 на 14 дек 2013 17:53, променено общо 1 път.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
shotgun blues написа:Рамос и ПЕПЕ години наред показват ,че не стават........а поведението на отбора е меко казано скандално.Бейл и Бензема имат ли идея закакво изобщо са на терена
Шотгъне, доста си краен

- shotgun blues
- Контакти:
LevskiZavinagi написа:shotgun blues написа:Рамос и ПЕПЕ години наред показват ,че не стават........а поведението на отбора е меко казано скандално.Бейл и Бензема имат ли идея закакво изобщо са на терена
Шотгъне, доста си краенЗа Бензема и Бейл съм съгласен, че и двамата правят изключително слабо първо полувреме, но не е хубаво да правиш такива крайни заключение.
ПЕПЕ и РАМОС са от 7/8 години в отбора и няма прогрес ,едни и същи глупости всеки сезон,с тях ШЛ няма как да се спечели,а те и в ЛА ЛИГА се излагат редовно

БЕЙЛ и БЕНЗЕМА да ги сменя ве

Тея така свободно си я подават ще кажеш,че наще ги няма.
Карло и той ми вади Модрич който е зле,ама пък пуска Начо....
Карло и той ми вади Модрич който е зле,ама пък пуска Начо....
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]