Лудогорец поиска 10 отбора и по-добри терени в А група

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Искаме една по добра А група

Мнениеот terata » 09 дек 2013 15:26

tsonpen написа:До там стигнахме, че да ме трият, защото казвам, че авторът на темата "ПФК Лудогорец" и Levskar_forever са едно и също лице.
Докога ще съществуват тези провокативни израстъци?

Ми нещо общо с темата имат твоите твърдения? С какво сега въпросния индивид е нарушил правилата, за да мрънкаш за пореден път?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 09 дек 2013 15:27

Sh. Group написа:
Tommi написа:"Внимавай какво си пожелаваш!" са казали старите хора. Да не стане така, че при 10 отбора, Разград да вземе да изпадне. :mrgreen: Ние ви бием, Ловеч ви бие, Гонзо си ви бие редовно където ви хване, Ботев не можете да биете ако ще два дена да играете, срещу Берое играете традиционно трудно... То като че ли само червените ви останаха абонати, ама те пък няма да съществуват за следващия сезон, така че няма да ги броя. :)

Ми то по твоята логика и Левски трябва да изпадне - общо взето всички ги биха, така че тъкмо ще си правите компания с новата си гей любовница - Лудогорка Делиорманса ....

кои са тия всички, Литекс ли Ботев ли кой

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 09 дек 2013 15:31

Аре стига се плюхте един-друг.Кажете си мнението.Аз мисля,че 12 отбора е добре.Един отбор не се издържа само с ПАРИ,трябва и АКЪЛ.Сега кой бил,кой паднал са излишни коментари-накрая ще си ги мерим. :lol:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 09 дек 2013 15:33

Най-добре ще е да я направят А гр от шест отбора и да играят по шест пъти.Хем ще се играят на добри терени,хем изненади като миналия и по-миналия сезон(със Славия и Миньор) няма да има и мега грандовете ни ще мирясат. :lol: :lol: Ако няма изпадащи ще е още по-интересно,а Б гр да е запълнена от дублиращите отбори на "мега" грандовете ни,уникално ще е :mrgreen:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 дек 2013 15:35

terata написа:
tsonpen написа:До там стигнахме, че да ме трият, защото казвам, че авторът на темата "ПФК Лудогорец" и Levskar_forever са едно и също лице.

Ми нещо общо с темата имат твоите твърдения? С какво сега въпросния индивид е нарушил правилата, за да мрънкаш за пореден път?

Въпросният индивид пуска темата за да си препере реномето и да има алиби като фен на Лудогорец. Това ще го позакрепи за следващите му провокации, защото наскоро получи последно предупреждение за поредната си провокативна тема. Нито е от Разград, нито е фен на Лудогорец, както е написал.
Това е Levskar_forever.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 дек 2013 15:41

tsonpen написа:
terata написа:

Въпросният индивид пуска темата за да си препере реномето и да има алиби като фен на Лудогорец. Това ще го позакрепи за следващите му провокации, защото наскоро получи последно предупреждение за поредната си провокативна тема. Нито е от Разград, нито е фен на Лудогорец, както е написал.
Това е Levskar_forever.

Няма значение за какво е пуска, факт е, че не нарушава правилата. Такива има много игнорирайте ги. И в нашия подфорум си имаме двама такива. Игнор му е майката.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 15:42

stg333 написа:
Sh. Group написа:
Tommi написа:"Внимавай какво си пожелаваш!" са казали старите хора. Да не стане така, че при 10 отбора, Разград да вземе да изпадне. :mrgreen: Ние ви бием, Ловеч ви бие, Гонзо си ви бие редовно където ви хване, Ботев не можете да биете ако ще два дена да играете, срещу Берое играете традиционно трудно... То като че ли само червените ви останаха абонати, ама те пък няма да съществуват за следващия сезон, така че няма да ги броя. :)

Ми то по твоята логика и Левски трябва да изпадне - общо взето всички ги биха, така че тъкмо ще си правите компания с новата си гей любовница - Лудогорка Делиорманса ....

кои са тия всички, Литекс ли Ботев ли кой

Ботевъ ви удари в Плд, Лудогорец в Сф, ЦСКА, Берое в СтЗ, Черно море, Локо Пд в Сф. Абе нещо много си повярвахте бе?
Странно що Лудогорец като бият Левски и ЦСКА журналистите мълчат като риби, а като стане обратното се пише как Левски играл извънземен футбол и унижил евробоеца... Възхваляващи оди липсваха и при победата на Литекс в Разград, ама като би Левски голямо тупане в гърдите, голяма работа.
Типично поведение на средняшко отборче с платени фенове.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 дек 2013 15:53

Максимум 10 отбора, даже и толкова са много. За какво са ни отбори като Нафтата, Пирин Гц, Черноморец дето не знаят дали ще ги има втория полусезон. То за ЦСКА няма пари та за тези ли. 10 отбора, 36 кръга, 4 мача всеки срещу всеки, а не тази пародия с плейофи. 10-ия изпада, а 9-ия играе бараж с втория от "Б" група за място в елита.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 09 дек 2013 16:02

Red Warrior написа:Максимум 10 отбора, даже и толкова са много. За какво са ни отбори като Нафтата, Пирин Гц, Черноморец дето не знаят дали ще ги има втория полусезон. То за ЦСКА няма пари та за тези ли. 10 отбора, 36 кръга, 4 мача всеки срещу всеки, а не тази пародия с плейофи. 10-ия изпада, а 9-ия играе бараж с втория от "Б" група за място в елита.

Това, че за вас няма пари - значи ли, че и за бургаските отбори не трябва да има.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 09 дек 2013 16:04

защо написа:Когато УЕФА ни задължи, всички отбори намериха пари да си сложат седалки. По същия начин могат да се оправят и терените, и да се направи осветление, само трябве да стане задължително изискване за съответния лиценз. Парите не са толкова много, ама като може и да не ги дадеш, много ясно, че някой ще реши да не се набутва.

Ти на кънчова поляна къде си видял седалки :lol: :lol: :lol: :lol:?

Върни се в “Лудогорец”