XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Кефят ме прогнозите ви - преди мача 3-0, 4-1, 3-1, резонна победа за Литекс, а недай си Боже вземем нещо от тоя мач после ще има такива сополи - ама видиш ли комунистическата директива, Гришата полегнал, Лупи купил мача с кредити и не знам си още какви простотии. Дръжте се по-прилично и нека всеки да си гледа своя отбор. Твърде бързо забравихте 3-ката на Васил Левски и сте изпълзяли отново. 

- 4erveniibeli
- Контакти:
Естествено,че взимаме мача.
1-2
0-1 Гъргоров
1-1 Джазула-д
1-2 Чочев
1-2
0-1 Гъргоров
1-1 Джазула-д
1-2 Чочев
Не всеки път се печели “Златна топка” и “Златна обувка”. Като има такъв да се обадят”, заяви Стоичков
1:2 ми е прогнозата.
Този мач напомня на съботния в Разград. Домакин е отбор с по-класни играчи и играещ по-добър футбол. На пръв поглед логиката сочи единица. Така беше и в събота. На терена обаче се случи друго. Съвсем друго. Аз лично бях уверен в нашата победа, щото си знам стоката. Дали вие и играчите ви сте уверени- не знам. прогноза трудно мога да дам-срещу слабия Левски Литекс падна разгромно в София и едвам измъкна хикс в Ловеч. Срещу двумесечния ЦСКА в София падна.
В същото време разби Лц като гост с 4-1 и е на точка от върха. Играят страшно добре в атака, но са непостоянни и отзад са малко разграден двор. Все пак- за 1-ца 40%, за хикс 40%, за 2-ка 20%.
В същото време разби Лц като гост с 4-1 и е на точка от върха. Играят страшно добре в атака, но са непостоянни и отзад са малко разграден двор. Все пак- за 1-ца 40%, за хикс 40%, за 2-ка 20%.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
2:0
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- El Grande Capitan
stefani написа:2:0
Тая пък....84:3 не щеш ли?
КазА им се на момчетата: боево реми с много картони за домакините,за да бъдат добре подготвени за мача си в блатото на Лаута...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
MaX написа:Балкански Орел написа:Ей това Ловеч много обезлюдя, на второ място са, а нямат никакви фенове.Иначе за мача 1:1.
Да това е вярно. Хора няма пък се питало къде са феновете. Все пак някой хора си правеха заигравки две лета подред.
Като знам как се играят мачове с червените. Трудно ми е да повярвам че ще бием. В момента с този хлабав вратар. Мачът е троен. Пък и Литекс няма отдавна победа над силен отбор в Ловеч.
Kaк се играят мачовете с нас? По статистика имаме по равни победи, докато срещу левски сте зле... Вярно, че с гришата може да ни лягате от време на време, но също така и ни скачате. В Ловече стават много яки гостувания

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....