Български футболист на годината

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

chefo
Контакти:

Re: Български футболист на годината

Мнениеот chefo » 03 дек 2013 14:59

Вие луди ли сте ??? Гаджев :) :lol: :lol: :lol: Той няма място в нац. отбор . Този сезон е провал !!!!!

Иван Иванов - Базел - 5т.
Ивелин Попов - Кубан - 3т.
Владислав Стоянов - Лудогорец - 1т.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 дек 2013 15:00

emarkon написа:Владимир Гаджев :?: :?: :?: :?: Сериозно :?: :?: :?:
Иван Иванов, Владимир Стоянов или Ивелин Попов

Явно не си гледал мачове на националния отбор скоро. Той и Дяков изнасят тежестта в халфовата линия. А в клубния си отбор в момента е най-добрият играч. Със сигурност попада в моя топ 7.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 03 дек 2013 15:11

1. Сашо Александров
2. Бойко Борисов
3. Владимир Гаджев

Какъвто футбола, такива и футболистите ! :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 дек 2013 15:15

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Red Warrior написа:1. Иван Иванов - според мен Базел в момента е най-класният отбор, в който играе български футболист. Освен това игра най-постоянно за националния отбор.
2. Ивелин Попов - играе добре за Кубан, но в националния отбор не пое достатъчна отговорност като капитан във важните моменти.
3. Сашо Тонев - това е футболиста в националния отбор, който има най-комплексни качества (скорост, борбеност, игра с двата крака, удар от разстояние), освен това направи добър трансфер в отбор като Астън Вила.

Не се оценяват отборите в които играят, а формата и представянето им.Тонев май не е играл в официален мач тая година, на какво отгоре да е в тройката? Победителя ще се определи измежду Ивелин Попов и Влади Гаджев.Точка.

Тонев играе почти всеки мач за Астън Вила. Точно формата съм взел предвид като основен критерий, но и приноса им към националния отбор. Все пак говорим за футболист на България, а не на Кубан. Разсмя ме с Влади Гаджев, вие даже в Левски го плюете, ами искате да го правите футболист на годината. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 дек 2013 15:24

PFC Litex написа:Тази година силите са доста изравнени, тъй като всички са еднакво слаби.

+1 :) При положение, че футболист № 1 на България са били титани като Иван Колев, Георги Найденов, Александър Шаламанов, Никола Котков, Георги Аспарухов, Димитър Пенев, Христо Бонев, Кирил Ивков, Павел Панов, Начко Михайлов ... да не изброявам всичките, моето предложение за класиране е следното:
Първо място: Не се дава. Такава практика има в различни конкурси и анкети, не би било зле да се въведе и тук. ;)
Второ място: Иван Иванов.
Трето място: Ивелин Попов.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 дек 2013 15:41

Red Warrior написа:...Тонев играе почти всеки мач за Астън Вила. Точно формата съм взел предвид като основен критерий, но и приноса им към националния отбор. Все пак говорим за футболист на България, а не на Кубан. Разсмя ме с Влади Гаджев, вие даже в Левски го плюете, ами искате да го правите футболист на годината. :lol:

Ами той и Бербатов се отказа от националния отбор през пролетта на 2010 г., което не попречи на гъзолизците от журналистическата гилдия да го обявят за футболист № 1 за същата тази 2010 г. , а през 2011 г. беше трети в класацията. ;) Що се отнася до Влади Гаджев, ти не разбираш много от футбол, така че е нормално да се смееш. Те и малките деца се смеят на неща, които не разбират... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 дек 2013 15:49

bilyaletdinov написа:

Явно не си гледал мачове на националния отбор скоро. Той и Дяков изнасят тежестта в халфовата линия. А в клубния си отбор в момента е най-добрият играч. Със сигурност попада в моя топ 7.

Класацията се казва Футболист на годината, а не футболист на месеца или 5 мача, така че Гаджев е далече от тази класация с оглед слабото му представяне през ЦЯЛАТА календарна година.
Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 03 дек 2013 16:10

bilyaletdinov написа:

Братле.... максимално много мега ме шокираш :!: :!: С това си мнение сам отговаряш кой от нас двамата е гледал мачове на националите и кой- НЕ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 дек 2013 16:15

emarkon написа:Братле.... максимално много мега ме шокираш :!: :!: С това си мнение сам отговаряш кой от нас двамата е гледал мачове на националите и кой- НЕ!

Всеки си има мнение. Аз така ги виждам нещата ;) За мен двамата вършат изключително много "черна" работа.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 дек 2013 16:35

При тая липса на качество и някакви успехи в българския футбол класацията ми е следната
1.Иван Иванов
2.Попов
3.Неделев
Мислех си също и за Дяков ,но с тези червени картони които често си изкарва ,по скоро още му е рано да влезе при най-добрите,да си изчисти играта и ще е неотразим.

Върни се в “Футбол - България”