Рекордите на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Рекордите на Лудогорец

Мнениеот tprodanov » 18 ное 2013 12:10

terata написа:
Ивайло Лудогорец написа:Не го казвам защото съм фен на Лудогорец, отбора на родния ми град , но Лудогорец наистина показа модел , по който да тръгнат и другите отбори . Как да се работи , как да се строи , как да се привличат футболисти , как да се изграждат футболисти , как да се изграждат треньори ако искате. Ако всички отбори (някои вече почнаха лека полека) тръгнат по този път , нивото на футбола ни ще се вдигне рязко близките няколко години . Да разбирам ,че за всичко се искат средства . Затова Домусчиев е прав ,че държавата и общините трябва да са пряко отговорни за развитието на спорта . Незнам , ако трябва да задължат милионерите или милиярдерите да спонсорират спорта ... трябва да има начин . Наистина , когато седна на нашия скромен ( надявам се временно) стадион .. се чувствам в Европа . Като отида на гледам 17 годишните .. ми се пълни душата от "гнездото" , та чак съжалявам че по мое време е нямало такова нещо . Кефя се дори и на публиката , която дори и да не е многомилионна ,а само около 5-6000 се държи по европейски ( естествено ,че има и селяци които псуват безпричинно като каруцари , дори им правя забележки) с аплодисментите му със всичкото му. Хората гледат футболен мач. А бе .... все тая .

Шшш хуморист, къв модел сте показали и кви футболисти сте изградили? Модела ви е много пари за много чужденци, тва ли ви е модела? Показали били те. А глупостите за изграждане на футболисти па даже не ми се коментират. Така ги изграждате, че след 2 години зобане с хапчета ги пускате за без пари и после от тях нищо не става. Кой "изграден" от вас футболист е трансфериран и доказал се в навън? Как ако тръгнат другите отбори по вашия път - с много чужденци, ще се вдигне нивото на футбола?

Всъщност, показаха нещо. Показаха, че нивото на родния футбол е толкова ниско, че като се появи един с ниско самочувствие, огромен комплекс и значителни ресурси, е напълно достатъчно да се запъне на инат, за да направи силен за родните стандарти отбор. Ако нашия си клуб работеше нормално (не извънземно, не чудесно, не дори добре, а просто нормално), тогава напъните на Киро щяха да са достатъчни единствено да влезнат в А група, но нищо повече.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 ное 2013 12:18

tprodanov написа:
terata написа:
Ивайло Лудогорец написа:Не го казвам защото съм фен на Лудогорец, отбора на родния ми град , но Лудогорец наистина показа модел , по който да тръгнат и другите отбори . Как да се работи , как да се строи , как да се привличат футболисти , как да се изграждат футболисти , как да се изграждат треньори ако искате. Ако всички отбори (някои вече почнаха лека полека) тръгнат по този път , нивото на футбола ни ще се вдигне рязко близките няколко години . Да разбирам ,че за всичко се искат средства . Затова Домусчиев е прав ,че държавата и общините трябва да са пряко отговорни за развитието на спорта . Незнам , ако трябва да задължат милионерите или милиярдерите да спонсорират спорта ... трябва да има начин . Наистина , когато седна на нашия скромен ( надявам се временно) стадион .. се чувствам в Европа . Като отида на гледам 17 годишните .. ми се пълни душата от "гнездото" , та чак съжалявам че по мое време е нямало такова нещо . Кефя се дори и на публиката , която дори и да не е многомилионна ,а само около 5-6000 се държи по европейски ( естествено ,че има и селяци които псуват безпричинно като каруцари , дори им правя забележки) с аплодисментите му със всичкото му. Хората гледат футболен мач. А бе .... все тая .

Шшш хуморист, къв модел сте показали и кви футболисти сте изградили? Модела ви е много пари за много чужденци, тва ли ви е модела? Показали били те. А глупостите за изграждане на футболисти па даже не ми се коментират. Така ги изграждате, че след 2 години зобане с хапчета ги пускате за без пари и после от тях нищо не става. Кой "изграден" от вас футболист е трансфериран и доказал се в навън? Как ако тръгнат другите отбори по вашия път - с много чужденци, ще се вдигне нивото на футбола?

Всъщност, показаха нещо. Показаха, че нивото на родния футбол е толкова ниско, че като се появи един с ниско самочувствие, огромен комплекс и значителни ресурси, е напълно достатъчно да се запъне на инат, за да направи силен за родните стандарти отбор. Ако нашия си клуб работеше нормално (не извънземно, не чудесно, не дори добре, а просто нормално), тогава напъните на Киро щяха да са достатъчни единствено да влезнат в А група, но нищо повече.

То тва са Кирчо е ясно, имал пари дал, тва си е негова работа. Мен друго ме дразни - двуличието и лицемерието на някои хора и най-вече на авторчето на темата. До преди сезон-два всички вкупом мрънкаха как трябва да спрем да залагаме на чужденци, как няма да има развитие на българските играчи при наличието на толкоз чужденци, камара храчки и плюнки по Левски и ЦСКА понеже предпочитали чужденци пред българчетата и изведнъж се появява некъв отбор с 8-9 титуляра чужденци и още толкова резерви и всички плюещи започват да припадат по "модела" Лудогорец. :?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 ное 2013 12:26

Добра тема, коректно написана, само факти. Който иска да рита срещу тях.
[center]Изображение[/center]

мили

Мнениеот мили » 18 ное 2013 12:31

terata написа:...изведнъж се появява некъв отбор с 8-9 титуляра чужденци и още толкова резерви и всички плюещи започват да припадат по "модела" Лудогорец. :?

Реал, Барса, Ман. Юнайтед, и всички други в Европа играят само със собствени играчи, нито един чужденец.
Затова няма западни отбори в Шампионската лига и самите държави нямат успехи на световните финали.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 ное 2013 12:36

мили написа:
terata написа:...изведнъж се появява некъв отбор с 8-9 титуляра чужденци и още толкова резерви и всички плюещи започват да припадат по "модела" Лудогорец. :?

Реал, Барса, Ман. Юнайтед, и всички други в Европа играят само със собствени играчи, нито един чужденец.
Затова няма западни отбори в Шампионската лига и самите държави нямат успехи на световните финали.

Недей вади думи от контекста, гений, ами прочети и осмисли написаното.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 18 ное 2013 12:51

Вашия модел? Първи мисля, че бяха Черноморец. А и да ми кажеш по имена кои футболисти и треньори сте изградили?

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 ное 2013 13:18

baltimore написа:Вашия модел? Първи мисля, че бяха Черноморец. А и да ми кажеш по имена кои футболисти и треньори сте изградили?

Е тук вече го затрудни ;) , но ако питаш които откраднаха ще ти отговори с огромен списък ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 18 ное 2013 14:15

Забравил си, Лудогорец е третият провинциален отбор, който става шампион с купуване на мачове и съдии, след Литекс(първите 2 титли) и Локо Пловдив.
Много лесно забравихте как този отбор влезе в А група и как стана шампион първата година.
Да, сега е най-добрият отбор в България, но ако играеха честно сега нямаше да са в евротурнирите!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 ное 2013 15:25

R.I.P. написа:Както и, Лудогорец е вторият отбор в България след Литекс, който става шампион на страната с една шепа фенове!

На кой тим си фен, и колко точно е публиката Ви, за да изчислим с колко титли са Ви ощетили?!!!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 18 ное 2013 16:29

motg написа:Забравил си, Лудогорец е третият провинциален отбор, който става шампион с купуване на мачове и съдии, след Литекс(първите 2 титли) и Локо Пловдив.
Много лесно забравихте как този отбор влезе в А група и как стана шампион първата година.
Да, сега е най-добрият отбор в България, но ако играеха честно сега нямаше да са в евротурнирите!

Кой беше виновен че ЦСКА не успя да бие в директен мач за титлата? КОЙ?
Кой беше виновен че Левски си вкараха автогол в мач който можеха да си вземат титлата? КОЙ? КОЙ?

Така че за купени титли говори на майка си! Тук има умни хора, но явно ти не си един от тях. Жалко, много жалко...
Хора като теб нямат достойнство да признаят успехите на други хора.

Върни се в “Лудогорец”