1.9.1.4 написа:fen-fen написа:Много ми е интересно ако Терзиев сега беше играч на Черноморец и ситуацията е едно към едно, дали subzero щеше да си направи труда да пусне такава малоумна тема!? И кои са националните предатели? Тия които в Европа защитават българския флаг, или тия които плюят отбора който го прави и тия които викат к*р за Лудогорец и само Черноморец Одеса!? Смешник....
Лудогорец защитава в Европа собствената си чест, а тази на България го правят националните отбори - тези, в които не си пускате играчите.
tsonpen написа:Трябва да се напасва със съотборниците си. Това на първо място, националните отбори след това.
Ето това е мнение на един "истински" българин! Недейте се сърдете, като ви наричат турци.
Ми прав е колегата.
А аз лично не си спомням Черноморец да не е пускал играчи в националния,въпреки че в последните години постоянно има проблеми с контузени играчи.
Ама ние не сме Лудогорец да си прайм квот си искаме. Сигурен съм,че ако Перукан не се беше навел пред Лудогорец и ЦСКА,сега Берое щяха сериозно да го отнесат.
А и не разбрах кое е малоумното на темата ?? Нещо много се отворихте. Коя тема е малоумна и кой спами,решават модераторите. Замисляли ли сте се защо няма фен на Лудогорец модератор. Мога да предположа,щото за вас не са малоумни само теми,които боготворят отборчето ви.
П.С. Кога си прочел някъде написано от мен к.р за Лудогорец ??? Или ей така си пишеш ??? Смешник.