Национална кауза или национални предатели ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Национална кауза или национални предатели ??

Мнениеот subzero » 14 ное 2013 20:48

D.Georgiev написа:Разжалване, смърт и изваждане на отбора от европейските турнири, заради това, че в мача излязоха единствените ни двама неконтузени защитници. В събота и Чочев ще излезе за "ЦСКА" - там същата процедура, без турнирите :lol:

Супер. Подкрепям. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 ное 2013 20:50

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
T&T написа:
subzero написа:Отборът,който иска България да го подкрепя в Европа,отказа да пусне титулярен играч в националния отбор. Същия този играч е титуляр в изключително важния мач с Берое за купата.
Явно за някого каузата Лудогорец е над България. Как за нас Лудогорец да е България ??
И за да не бъда обвинен в целенасочено плюене,същото се отнася за ЦСКА.

Кой би обвинил скрит фен на Левски в целенасочено плюене срещу Лудогорец, при положение че плюе и ЦСКА? :lol: :lol: :lol:

Не е в стила на феновете на ЛЕВСКИ да се прикриват, и да се представят за фенове на други отбори.Докато само в тоя форум, мога да ти посоча трима "скрити" чорбари: Сандю Мангала- цесекар представящ се за фен на Берое, shotgun blues- цесекар представящ се за фен на Литекс, Parmalat- цесекар представящ се за фен на Черноморец, а имам и тежки подозрения за Ivo Chernomoretc че също е клони към розовките :mrgreen:

Всъщност бивши фенове на ЦСКА и Левски сега са фенове на Лудогорец. :)

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 14 ное 2013 21:03

subzero написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
T&T написа:
subzero написа:Отборът,който иска България да го подкрепя в Европа,отказа да пусне титулярен играч в националния отбор. Същия този играч е титуляр в изключително важния мач с Берое за купата.
Явно за някого каузата Лудогорец е над България. Как за нас Лудогорец да е България ??
И за да не бъда обвинен в целенасочено плюене,същото се отнася за ЦСКА.

Кой би обвинил скрит фен на Левски в целенасочено плюене срещу Лудогорец, при положение че плюе и ЦСКА? :lol: :lol: :lol:

Не е в стила на феновете на ЛЕВСКИ да се прикриват, и да се представят за фенове на други отбори.Докато само в тоя форум, мога да ти посоча трима "скрити" чорбари: Сандю Мангала- цесекар представящ се за фен на Берое, shotgun blues- цесекар представящ се за фен на Литекс, Parmalat- цесекар представящ се за фен на Черноморец, а имам и тежки подозрения за Ivo Chernomoretc че също е клони към розовките :mrgreen:

Всъщност бивши фенове на ЦСКА и Левски сега са фенове на Лудогорец. :)

Ако питаш мен, и феновете на Литекс доооста ми розовеят..Ловеч винаги е бил комунистически- респективно цесекарски град ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 ное 2013 21:07

ЕМИЛ написа:БФС е виновно , че не спазва собствените си разпоредби , а се опитва да угоди на всички .

Правилно,трябваше да им треснат глобите на всички !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 14 ное 2013 22:06

Ами нормално да не го пуснат, ако е бил единият от двамата им здрави централни защитници. Кой ще пуснат в защита - Безяк ли :? :? :? ? И аз да бях, и аз при това положение нямаше да го пусна. :!:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 ное 2013 23:00

Определено беше по-добре за Терзиев да играе за Лудогорец в този мач, след контузията. Много по-внимателен ще е щабът на Лудогорец с него, защото им е много ценен. А и много време пропусна. Полусезонът почти мина, а днес му беше първият мач като титуляр. Трябва да се напасва със съотборниците си. Това на първо място, националните отбори след това. А и там има избор.

По отношение на другата част - има си правилници, предвидени наказания. Сигурен съм, че от Лудогорец са наясно и съответното наказание би било резонно.

Но малко е странна и позицията на селекционера, при когото се контузи играчът и сега го вика току що възстановен и още неизиграл цял мач. Та по отношение на морала, нещата са сложни. Един футболист не може да играе само в националния. На първо място трябва да се представя добре в клубния си отбор.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 ное 2013 07:34

Jürgen написа:Ами нормално да не го пуснат, ако е бил единият от двамата им здрави централни защитници. Кой ще пуснат в защита - Безяк ли :? :? :? ? И аз да бях, и аз при това положение нямаше да го пусна. :!:

Нали за това са юношите . Кога ако не сега . Но просто Лудогорец се поставиха над българските интереси и вдруги ден ще ни молят за подкрепа срещу ПСВ . Дано никой не им отиде на мача .

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 15 ное 2013 11:51

Много ми е интересно ако Терзиев сега беше играч на Черноморец и ситуацията е едно към едно, дали subzero щеше да си направи труда да пусне такава малоумна тема!? И кои са националните предатели? Тия които в Европа защитават българския флаг, или тия които плюят отбора който го прави и тия които викат к*р за Лудогорец и само Черноморец Одеса!? Смешник....
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 15 ное 2013 14:29

fen-fen написа:Много ми е интересно ако Терзиев сега беше играч на Черноморец и ситуацията е едно към едно, дали subzero щеше да си направи труда да пусне такава малоумна тема!? И кои са националните предатели? Тия които в Европа защитават българския флаг, или тия които плюят отбора който го прави и тия които викат к*р за Лудогорец и само Черноморец Одеса!? Смешник....

Лудогорец защитава в Европа собствената си чест, а тази на България го правят националните отбори - тези, в които не си пускате играчите.

tsonpen написа:Трябва да се напасва със съотборниците си. Това на първо място, националните отбори след това.

Ето това е мнение на един "истински" българин! Недейте се сърдете, като ви наричат турци.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 15 ное 2013 19:15

1.9.1.4 написа:
fen-fen написа:Много ми е интересно ако Терзиев сега беше играч на Черноморец и ситуацията е едно към едно, дали subzero щеше да си направи труда да пусне такава малоумна тема!? И кои са националните предатели? Тия които в Европа защитават българския флаг, или тия които плюят отбора който го прави и тия които викат к*р за Лудогорец и само Черноморец Одеса!? Смешник....

Лудогорец защитава в Европа собствената си чест, а тази на България го правят националните отбори - тези, в които не си пускате играчите.

tsonpen написа:Трябва да се напасва със съотборниците си. Това на първо място, националните отбори след това.

Ето това е мнение на един "истински" българин! Недейте се сърдете, като ви наричат турци.

Ми прав е колегата. ;)
А аз лично не си спомням Черноморец да не е пускал играчи в националния,въпреки че в последните години постоянно има проблеми с контузени играчи.
Ама ние не сме Лудогорец да си прайм квот си искаме. Сигурен съм,че ако Перукан не се беше навел пред Лудогорец и ЦСКА,сега Берое щяха сериозно да го отнесат.
А и не разбрах кое е малоумното на темата ?? Нещо много се отворихте. Коя тема е малоумна и кой спами,решават модераторите. Замисляли ли сте се защо няма фен на Лудогорец модератор. Мога да предположа,щото за вас не са малоумни само теми,които боготворят отборчето ви.
П.С. Кога си прочел някъде написано от мен к.р за Лудогорец ??? Или ей така си пишеш ??? Смешник.

Върни се в “Национален отбор”