Колеги, в момента правилно се работи в Разград - влагаш много пара и до няколко години по4ваш лека-полека да избиваш. Шопите например не искат така, по трудния на4ин, а от днес за утре или с малко вложения огромни резултати...не става така и затова намразиха Лудогорец, просто мразят конкуренцията. Само не се знае доколко сериозни са намеренията на Домуса напред във времето, пък и малко напук и на инат ги направи той нещата, говоря за любимия му ЦСКА - отиде и си направи отделен от ЦСКА силен отбор.
Тук във Варна не знам какво става - голям и уж богат град за българските стандарти, а пък спорта като цяло напоследък е много зле, особено колективните спортове с топка - баскетбол, волейбол, хандбал, футбол, има голямо отстъпление. Конкретно футбола - в годините на т. нар. демокрация все единия от двата отбора е зле, много зле, както е сега например. Не мога да ги разбера тези от ТИМ - ако ще правят нещо сериозно, да го правят...а то пълно мъл4ание, тотална мистерия и загадка - странна работа. Да, говори се 4е малко насила и по някакви си схеми са ни станали собственици, ама какво от това:!:

Или ще правят нещо сериозно или да кажат поне, 4е не искат, като пи4ове, мъжката. Не знам, аз съвсем се обърках - уж трето място, финали за купата, три години евротурнири, а казват, 4е уж апетита идвал с яденето...не знам, не знам. На господата от ТИМ не им ли харесаха тези успехи, поне от рекламна гледна то4ка и така като варненци, за кеф и само4увствие:!:

Пък и все пак взехме някой и друг лев от ма4овете със Самп, Щутгарт, ПСВ - ТВ права, билети...особено с ПСВ - имаш близо 18000-20000 4овека по ако не се лъжа 20 кинта билета. Казвам ги тези неща неслу4айно, защото в това ялово българско първенство няма сериозни пари и стимули, освен да играеш за място в евротурнирите. Знам, 4е зву4и много претенциозно, ама това е самата истина.