11.11 Локо Пд - Черно море 18ч ТВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: 11.11 Локо Пд - Черно море 18ч ТВ

Мнениеот Кролик » 10 ное 2013 18:15

Много трудно гостуване с/у мъжки отбор. Победата е почти невъзможна, затова се надявам на Х. Успех Моряци :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 10 ное 2013 18:23

Не може вечно да падаме там и за това прогнозата ми е 0:1, а ако Капитана има ден, може и 0:2 или 0:3 :geek:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 10 ное 2013 19:55

Едно голямо благодаря за отношението на феновете на Локо към нас! Така се прави! Е,как да псуваш някой,който ти казва добър ден? Нека и синкавите и розовите да вземат за пример отношение на фенове към фенове.Е,не може по време на мача да няма подмятания и закачки,но толкова.Нека,който идва на следващото гостуване (на предстоящия мач аз няма да присъствам)-надявам се и двата отбора да се класират в първата седмица за втората фаза-,да се обади,да пием по едно.Така преди две години се озовах сам с фенове на Черноморец в Бургас,в заведение в Морската градина.Вдигахме наздравици,бъзикахме се,а след това всеки си подкрепяше отбора.Надявам се да може да го направим и с вас.Нека наистина футболът е една игра.Колкото до предстоящият мач,и на мен ми е едно такова тегаво,защото доста мачове през последните години завършваха 1:0 без Локото нещо да ни е надигравал.Дори и когато бяха доста зле (не помня точно годината),ние сме царе да съживяваме мъртъвци.Но все пак нещо ме човърка и се надявам да счупим каръка.Нека кажем:"Традициите не са това,което бяха." И да вземем нещо от Пловдив най-после.Ха! А пък ако вземем да бием,излизаме на третото място! Брей!!! Хайде,успех,МОРЯЦИИИ!!! Успех и на Локото след тоя мач! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Косьо Лингорски (Мегафона),стадион "ТИЧА",сектор "А"
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 10 ное 2013 23:15

Както и да завърши този мач един от двата отбора ще излезе на трето място след този кръг.
Дано да сме ние.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 ное 2013 06:41

Локомотив Пд е велик отбор с велика публика и велики играчи!Винаги много съм харесвал Христо Бонев и като футболист,и като треньор,и като поведение извън терена.Най-големите футболисти на България са именно той и такива като него,които не се продадоха на синьо-червената комунистическа софийска мафия.За съжаление не са много.Наред със Зума мога да поставя Начко Михайлов (Локо Сф),Чико Дерменджиев (Ботев Пд) и Тодор Марев (Черно море).Всички те отдадоха цялата кариера на любимия си отбор и бяха истински звезди и лидери с чисти сърца.Макар,че можеха когато си поискат,да се продадат на червено-сините съблазни.Защото само,ако играеш за отбора на сърцето си,можеш да си истински обичан от феновете.Защото това е отбора и на техните сърца.Извинявайте малко се отплеснах от темата,но за мен това е обяснението защо между нашите отбори тона е спортсменски и цивилизован.Защото сме истински и защото сме свикнали да поддържаме отборите си в добро и в лошо.....и защото уважаваме истнските ценности в спорта.Много ми се иска днес да вземем нещо от Локото,ама надали.Никак не ни върви там.Дано днес да счупим каръка най-после.В едно обаче съм сигурен.Който и да спечли,ще бъде поздравен от загубилия.Защото това е спорт,а спортистите се уважават помежду си....и разбира се уважават и себе си.На нас,истинските фенове не ни отива да се държим като говеда и прасета,след загубен мач.Нека днес победи по-добрия.Много се надявам това да е Черно море!

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 11 ное 2013 07:08

Сега е момента да влезем в голямата игра,една победа ни изстрелва на трето място -победа моряци :mrgreen:

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 11 ное 2013 10:12

На тоя стадион винаги падаме. Идва обаче един момент в който традициите се нарушават. Дано това да е довечера.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 ное 2013 11:47

КироВарна написа:Локомотив Пд е велик отбор с велика публика и велики играчи!Винаги много съм харесвал Христо Бонев и като футболист,и като треньор,и като поведение извън терена.Най-големите футболисти на България са именно той и такива като него,които не се продадоха на синьо-червената комунистическа софийска мафия.За съжаление не са много.Наред със Зума мога да поставя Начко Михайлов (Локо Сф),Чико Дерменджиев (Ботев Пд) и Тодор Марев (Черно море).Всички те отдадоха цялата кариера на любимия си отбор и бяха истински звезди и лидери с чисти сърца.Макар,че можеха когато си поискат,да се продадат на говеждо-свинските съблазни.Защото само,ако играеш за отбора на сърцето си,можеш да си истински обичан от феновете.Защото това е отбора и на техните сърца.Извинявайте малко се отплеснах от темата,но за мен това е обяснението защо между нашите отбори тона е спортсменски и цивилизован.Защото сме истински и защото сме свикнали да поддържаме отборите си в добро и в лошо.....и защото уважаваме истнските ценности в спорта.Много ми се иска днес да вземем нещо от Локото,ама надали.Никак не ни върви там.Дано днес да счупим каръка най-после.В едно обаче съм сигурен.Който и да спечли,ще бъде поздравен от загубилия.Защото това е спорт,а спортистите се уважават помежду си....и разбира се уважават и себе си.На нас,истинските фенове не ни отива да се държим като говеда и прасета,след загубен мач.Нека днес победи по-добрия.Много се надявам това да е Черно море!

Какво може да добави човек.Феновете на Локо пд са пичове и няма лошо нашите да пийнат по някоя бира преди или след мача.Наистина се надявам след края на мача ние да сме по щастливите фенове,но с оглед на това което се случва в "последните" :mrgreen: ни гостувания там,нещото на което можем да се надяваме е равен мач.Победата би била много сладка,още повече че ще е малко очаквана.Успех на моряците в този мач и много късмет.Определено ще ни е нужен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 11 ное 2013 15:31

По дяволите Локо Пд е симпатичен отбор но да не го превъзнасяме много.
Нито 1 победа в А група срещу тях..30 години без победа срещу Левски до скоро..
Това не е манталитет за нашия отбор.Тука има дълбоки проблеми.
Вярвам че Гонзо вкара нова мисъл и ново самочувствие в отбора и трябва да се възползваме
Ако бием отиваме на 3 място ида видим спрециалистите какво ще говорят за 7цата хаха.Бием сега,после ще пречупим Берое и Левски евентуално
Има вариант някой измежду пловдивските и софийските да остане извън 7цата не остават много мачове

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 11 ное 2013 16:12

- За пръв път Локо побеждава Черно море в Пловдив с 3:0 на 18 юли 1954 г. с голове на Н. Дечев, Андр. Кошеров и Н. Милков.

- Най-голямата победа на железничарите е с 8:1 през шампионския сезон 2003/04 година. Автори на головете са: Б. Янчевски – 3, М. Камбуров – 3, Ал. Тунчев и Ек. Джайеоба, а за варненци е точен Д. Димов. Локомотив има още 2 изразителни победи с 5:1 през 1967/68 и с 5:0 през 1977/78.

- За Локо най-много голове са реализирали: 7 – М. Камбуров, 6 -Ив. Кънчев, Г. Василев, Хр. Бонев.

- Най-много, голове 4 – за Черно море в мачовете с Локомотив в Пловдив е отбелязал стрелец №1 за варненци Ст. Богомилов.

- Най-често срещите в Пловдив са завършвали при следните резултати: 2:0 – 7 пъти, 1:0 – 7 пъти, 2:1 – 5 пъти и 2:2,1:1 и 0:0 по 4 пъти.

- Локомотив е в серия от 14 поредни победи над Черно море в града под тепетата – моряците за последно си тръгнаха с равенство 2:2 на 28 май 1989 година!

- Черно море никога не е побеждавал Локомотив за първенство в Пловдив – от 1948-а до сега – 65 години.

- Никога Черно море не е отбелязвал повече от 2 гола в Пловдив срещу Локо.

- В последните 10 срещи на „Лаута” моряците са вкарали сам 2 гола! – В полза на Локо са отсъдени 7 дузпи: 5 са реализирани, а 2 са пропуснати.

- За Черно море са отсъдени 3 дузпи и те са превърнати в голове.

- През първите полувремена са отбелязани 64 гола, а през вторите 45 минути са реализирани 43 гола.

- През ноември двата отбора са играли 3 мача в Пловдив – 2:2 през 1968 г., 3:1 за Локомотив през 1975 г. и 1:0 за железничарите през 2012 г.

По информация на “Фокус”
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Черно море”