Юбилейната емблема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Юбилейната емблема
100 години слава, отбора на народа, Левски това е България. (Феновете на БКП-ЦКА да не цапат темата)
[center]Levski & Lazio[/center]
Хора, кланящи се не петолъчки не се очаква да имат достатъчно естетически възприятия, за да харесат тази емблема. Не е и нужно. Важното е, че на нас ни харесва.
mormona написа:modor написа:
На мен лично доста ми допада
Тъмно синия фон трябваше да е бял според мен. Така изцвъкано седи... абеее то се очакваше , че така ще стане. Венец около квадратче. Класика. Венци слагат на сичко. На всеки клуб със 100 годишнина слагат венец.
Ето някои от мен събрани и векторизирани през годините. Ако конкурсът не беше от "ЗАТВОРЕН ТИП" с "най-големите фирми" в бранша... можеше и по-добре да е.
емблемата е добра... за белия фон не съм съгласен, ако екипите са по-тъмен син цвят ще стане много добре, ще се откроява венеца и емблемата. Иначе в изброените от теб емблеми има доста грозни.
Всичко е добре, само това 1914 - 2014 не го разбирам, догодина клуба ще умира ли, че е поставена крайна година?
Постави си годината на основаване, постави надписа 100 години, лавровия венец и толкова
Постави си годината на основаване, постави надписа 100 години, лавровия венец и толкова

PFC Litex написа:Всичко е добре, само това 1914 - 2014 не го разбирам, догодина клуба ще умира ли, че е поставена крайна година?
Ами погледни емблемите на другите клубове за 100 годишнините им и ще го разбереш. Това е юбилейна емблема, а не некролог.
PFC Litex написа:Всичко е добре, само това 1914 - 2014 не го разбирам, догодина клуба ще умира ли, че е поставена крайна година?
Тук съм 100 % съгласен стеб и си абсолютно прав .
И пак да си кажа мнението за емблемата : Страхотна е и Само Левски докато свят светува .

Малко в страни от темата, но говори се за преговори с европейски гранд за мач по случай юбилея. Такъв отбор може да ни смачка с двуцифрен резултат в сегашният ни вид на отбора. Та идеята ми е, ако има възможност за това да се съберат играчите обличали синята фланелка подвизаващи се в други отбори. Ще е интересно да видим отново Дембеле, Жоазиньо, Калво, Рабех, Тасевски и др. в един отбор, а и така ще сме доста по-конкурентни на големите.
plamenst7 написа:Малко в страни от темата, но говори се за преговори с европейски гранд за мач по случай юбилея. Такъв отбор може да ни смачка с двуцифрен резултат в сегашният ни вид на отбора. Та идеята ми е, ако има възможност за това да се съберат играчите обличали синята фланелка подвизаващи се в други отбори. Ще е интересно да видим отново Дембеле, Жоазиньо, Калво, Рабех, Тасевски и др. в един отбор, а и така ще сме доста по-конкурентни на големите.
Е защо се излагаш така ?

Според мен си е доста яка 
[offtopic]Но какъв е смисълът да пише отдолу 100, при положение, че в самата емблема присъстват годините 1914 и 2014 ?[/offtopic]

[offtopic]Но какъв е смисълът да пише отдолу 100, при положение, че в самата емблема присъстват годините 1914 и 2014 ?[/offtopic]
Последна промяна от Siegfried на 05 ное 2013 15:57, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
tprodanov написа:Хора, кланящи се не петолъчки не се очаква да имат достатъчно естетически възприятия, за да харесат тази емблема. Не е и нужно. Важното е, че на нас ни харесва.
+1
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."