Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Viv.Brooke
Контакти:

Re: Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Мнениеот Viv.Brooke » 11 окт 2013 13:23

Балкански Орел написа:За сега нищо не са направили феновете ви за да ме впечатлят, попринцип една сериозна групировка ходи почти на всяко гостуване или поне един човек от групата да отива, взима знамето на всички и винаги се вижда че то е там, а Лудогорци все още нямат нищо общо с това.Него казвам с лоши чувства.Примерно мача с Локо СФ имахте 5-6 човека, а на мачовете на Васил Левски никъде не ви се откроява някаква агитка, всички гледат театър, което няма нищо лишо.Просто фен-клубовете за мен са за това което казах по горе.

За да се развие фенството е нужно време. Доста сме си далеч от истината, но това не значи, че не може да се подкрепя отбора. Всеки го прави както сметне за добре. Лично аз съм доволен, все пак сме доста малък град.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 11 окт 2013 13:34

Всеки град си има гордост.Разград се гордее с отбора си,защото преди да го има Домусчиев,никой не знаеше нищо за града,както и сега,но поне сме чували за Лудогорец.На мен като ми кажат Разград,Търговище,Омуртаг,Тервел,Кубрат първо се сещам за преобладаващото население от турски произход.Бил съм няколко пъти в Разград по работа,ами те там 75% не говорят на Български :o Направо се изумих.
Да ви е честито клубчето.
И все пак сте във Варна,съобразявайте се!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 13:51

ralimavridov написа:Бил съм няколко пъти в Разград по работа,ами те там 75% не говорят на Български :o Направо се изумих.
Да ви е честито клубчето.
И все пак сте във Варна,съобразявайте се!

Да не си питал "Хепиту дей?" и първият срещнат да ти е отговорил "Yeah, I think I'm happy".
Горе долу си познал - 75% са етническите българи в Разград. Във Варна щото въобще няма етнически турци :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 окт 2013 13:57

Viv.Brooke написа:
Teo написа:
Viv.Brooke написа:Страхотно ;)

Лека полека ще се случат нещата и при феновете.

Ако продължавате да биете, нищо чудно и в Пловдив и Плевен се отвори фен клубче :lol: :lol:

Ако разгледаме фенщината от гледна точна на икономиката, можем да заключим след като сегментираме пазара, че нишите вече са заети и доста трудно би бил пробил такъв вид продукт.

С две думи - трябва да минат години и да се работи много преди неутрални фенове да припознаят този отбор.

Само че, като минат години Домусчиев вече няма да е при вас и пак ще си останете един посредствен отбор, най-вероятно ще се върнете в Б и В група, виж какво стана с Нефтохимик, и те биеха Левски и ЦСКА, когато ги хванат докато Порточанов им беше собственик, Литекс и те сдадоха фронта от както Гриша им намали кранчето...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 11 окт 2013 14:06

Интересно при толкова много толбухинци във Варна как не се сетиха да направят фенклуб на Добруджа...

Иначе по-добре клубна лудогорец от разградчани, отколкото на левски и цска от варненци.

Но както каза по-горе колегата - съобразявайте се все пак.

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 11 окт 2013 14:09

varnafen написа:Интересно при толкова много толбухинци във Варна как не се сетиха да направят фенклуб на Добруджа...

Иначе по-добре клубна лудогорец от разградчани, отколкото на левски и цска от варненци.

Но както каза по-горе колегата - съобразявайте се все пак.

Виж, разстоянието Вн-Дч е 35 мин :) и повечето, които учат или прибивават в морската столица си идват до Добрич. Така правих и аз когато бях студент. Какъв е смисъла да се направи един клуб и едно знаме Фен клуб Добруджа - Варна... пародия :) Виж за София стоят нещата по друг начин.
Последна промяна от DDFC_Supporter на 11 окт 2013 14:10, променено общо 1 път.
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 14:10

damyanov1963 написа:Само че, като минат години Домусчиев вече няма да е при вас и пак ще си останете един посредствен отбор, най-вероятно ще се върнете в Б и В група, виж какво стана с Нефтохимик, и те биеха Левски и ЦСКА, когато ги хванат докато Порточанов им беше собственик, Литекс и те сдадоха фронта от както Гриша им намали кранчето...

Да не би да имаш предвид този Литекс, който е на второ място в класирането? Много клубове без финансирне ще станат посредствени (ако вече не са и ще отпаднат). Какво ще прави Берое без ТЕЦ-а, "Черно море" без ТИМ и т.н. Малко са отборите, които се крепят на нещо друго, като Черноморец на треньора си.
Отборите с добри бази и стадиони, с добре работещи ДЮШ и добра организация, като Лудогорец, Литекс и "Ботев" Пловдив имат бъдеще и като самоиздържащи се.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 11 окт 2013 14:12

За да се развие фенството е нужно време. Доста сме си далеч от истината, но това не значи, че не може да се подкрепя отбора. Всеки го прави както сметне за добре. Лично аз съм доволен, все пак сме доста малък град.[/quote]

Само докато си развиете "фенството" Домус ага да не реши да спре кранчето.

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 11 окт 2013 14:15

ts... Ти за Черно море не бери грижа.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 окт 2013 14:16

tsonpen написа:
damyanov1963 написа:Само че, като минат години Домусчиев вече няма да е при вас и пак ще си останете един посредствен отбор, най-вероятно ще се върнете в Б и В група, виж какво стана с Нефтохимик, и те биеха Левски и ЦСКА, когато ги хванат докато Порточанов им беше собственик, Литекс и те сдадоха фронта от както Гриша им намали кранчето...

Да не би да имаш предвид този Литекс, който е на второ място в класирането? Много клубове без финансирне ще станат посредствени (ако вече не са и ще отпаднат). Какво ще прави Берое без ТЕЦ-а, "Черно море" без ТИМ и т.н. Малко са отборите, които се крепят на нещо друго, като Черноморец на треньора си.
Отборите с добри бази и стадиони, с добре работещи ДЮШ и добра организация, като Лудогорец, Литекс и "Ботев" Пловдив имат бъдеще и като самоиздържащи се.

И какво прави Берое с ТЕЦ-а - до първия израелски отбор, Ботев до Щутгарт, за Ч. Море не си заслужава да се коментира, какво направи Литекс? И понеже предполагам, че сега ще ми дадеш пример с Левски и ЦСКА - да, те много пъти са изпадали в криза, но след това са се изправяли и са стигали доста по-напред в Европа.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Лудогорец”