XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- trimontium
- Контакти:
Re: XI кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив
Това е един от малкото мачове, в които Ботев няма да влезе като фаворит. Според мен Лудогорец са по-добри, по-класни, по-обиграни и ще бъдат по-обременени - да победят на свой терен и да се докажат като най-добър отбор. Дано Ботев използва този шанс. Х2
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]
botevist_75 написа:Равенството е логично,загубата е възможна,нищо чудно да победим
Докато двата отбора се чудят да бият ли или не, равен ли на края да не стане Левски да е шампион а двата най-добри отбора да духат супата
-
- Контакти:
Нищо чудно, Уевски винаги дебнат и са потенциални шапоани, иска ми се да кажа , че Ботев ще вземат мача...ама надали. Все пак-успех канари:)
- Kris_men2000
Пише се ЛЕВСКИ бе галош скапан.По темата ще бие този който се дрогира и назоби повече.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Всичко различно от победа на крейзитата ще е изненада. Една 3-ка ще им дойде добре на папагалите.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- El Commandante
1:4
Лудогорец не са нищо особено, защитата им е комична, средната линия-горе-долу...само в нападение имат две-три момчета, докато при нас Бог Вандер ше се разиграе, подкрепян могъщо по фланговете от мегазвездите Костов и Дяков, а с влизането на Сърмов и Домовчийски в игра мисля че Лудо и на петица отиват, просто е крайно време това т.нар отборче от село Разград да бъде разкрито и да му бъде показано реалното му място в класирането, което е някъде между Славия и Берое...
Ебавам се бе, дразня ви просто....
Ако докопаме хикс ше викам ура.
Лудогорец не са нищо особено, защитата им е комична, средната линия-горе-долу...само в нападение имат две-три момчета, докато при нас Бог Вандер ше се разиграе, подкрепян могъщо по фланговете от мегазвездите Костов и Дяков, а с влизането на Сърмов и Домовчийски в игра мисля че Лудо и на петица отиват, просто е крайно време това т.нар отборче от село Разград да бъде разкрито и да му бъде показано реалното му място в класирането, което е някъде между Славия и Берое...
Ебавам се бе, дразня ви просто....

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- botevist_75
- Контакти:
dickinson написа:botevist_75 написа:Равенството е логично,загубата е възможна,нищо чудно да победим
Докато двата отбора се чудят да бият ли или не, равен ли на края да не стане Левски да е шампион а двата най-добри отбора да духат супата
Най-добрият отбор е този,който е на 1 място след последния кръг.Всичко останало са празни приказки.
- El Commandante
botevist_75 написа:Най-добрият отбор е този,който е на 1 място след последния кръг.Всичко останало са празни приказки.
Това АБСОЛЮТНО НЕ Е ВЯРНО братле-нашата собствена история би трябвало да ти го е доказала...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:1:4
Сериозно ли го мислиш това, което си написал? Ако е така - лошо. Уважение и респект към Ботев, играта и треньора ви, също и към Пловдив, но мисля, че и Лудогорец заслужава същото отношение. Нека бъдем джентълмени един към друг, а пък на терена да се докаже по-добрия! Пожелавам успех на Лудогорец!
Ебавам се бе, дразня ви просто....![]()
![]()
![]()
Ок,

- slash1912
- Контакти:
Труден мач,определено Лудогорец са фаворити.Всичко друго освен загуба ще е добре дошло.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]