Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа

Мнениеот Veso1913 » 25 май 2009 21:43

Ако се играе честно,не се знае нито кой ще е трети,нито кой ще изпада,нито кой ще е шампион.Естествено е ние като фенове на морето,да искаме вече нещо повече от трето място.Дали ще стане,един бог знае.Относно Алекс,той играе три мача контузен и пак се раздава на макс.Голям лидер!Какалов е прекрасен играч,само че не е във форма.Но качествата които има,показват класа.Случаен нападател няма да ти вкара два последователни много важни гола.Според мен,имаме в Черно море,нашенският вариант на Бербатов.Пестелив футболист,но с точните намеси в точния момент.Тошко Колев е чат от романтиката на отбора.Наш юноша,зелено сърце,обичан от всички.Мисля си че е получил треньорска контузия.Но колкото и да искам да гледам в игра повече юноши,мисля си че целта която гоним,ни задължава да не правим компромиси в този момент.Дани Димов има класата да започва вече мачове на морето като титуляр,но и той влиза като резерва.Защо?Ами най-вече заради опита!Ще почакаме още поне една година,преди да видиме поне още един наш юноша титуляр,след Жоро Илиев.Но според мен това ще е Димов.Колкото и да не искаме да го признаем,Миро и Какалов са много по класни играчи от Тошко.И са също млади!Дано Тошко започне да играе по често,поне на решени мачове като начало.Да добие опит и самочувствие,а после зависи основно от него.Засега съдбата му е в ръцете на Кольо!Но както чувам,от юношите старша чакаме да излезе едно момче,за което казват че е страхотен талант-нападател.И тогава вече не знам какво ще става. :!:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”