Игнатов чернодрешкото на ТИМ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Re: Игнатов чернодрешкото на ТИМ

Мнениеот BS1913 » 24 май 2009 11:17

sedem_!_dva написа:Феновете на Локо СФ и Черно море спорят кои са били повече, едните 100 човека, а другите 123... :lol: :lol: :lol: Яко смех настава, като има такова мерене. :roll: А даже и Европа вече включиха, та цирка да е пълен. :lol:

Вчера бяхте 8 хиляди на мача ви със Славия който беше супер важен.В първия кръг срещу Пирин на Тича бяхме 8000 8-) Ай бегай у лево,че изобщо не ти е мястото тука.Двата ни "Гранда" имате най малкото право да играете в Европа с тази игра. :twisted:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 май 2009 11:17

26.08.2008
Отзвук в Европа:"Абсолютният дебютант в Европа Борац от с.Чачак прегази Локо Сф в II предварителен кръг на УЕФА." :mrgreen:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 май 2009 11:21

Sole написа:26.08.2008
Отзвук в Европа:"Абсолютният дебютант в Европа Борац от с.Чачак прегази Локо Сф в II предварителен кръг на УЕФА." :mrgreen:

Добре де,виж сега какво аз написах,че съм бил на стадиона да викам за вас,а по принцип съм голям фен на Щутгарт,ти малко уважение няма ли да проявиш?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Parlament
Контакти:

Мнениеот Parlament » 24 май 2009 11:22

Съдията е гадина от класа! :evil:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 май 2009 11:26

Parlament написа:Съдията е гадина от класа! :evil:

Пич,ти пък какво си недоволен от него :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 24 май 2009 11:26

acmilan написа:

Добре де,виж сега какво аз написах,че съм бил на стадиона да викам за вас,а по принцип съм голям фен на Щутгарт,ти малко уважение няма ли да проявиш?

Ами прояви и ти малко уважение този полусезон направихме по- малко грешки от вас и за това сме по-напред в класирането.До като съдиите са основния ви проблем такива като Борац ще ви мачкат в Европа. :)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 май 2009 11:32

more написа:
acmilan написа:

Ами прояви и ти малко уважение този полусезон направихме по- малко грешки от вас и за това сме по-напред в класирането.До като съдиите са основния ви проблем такива като Борац ще ви мачкат в Европа. :)

Ама ти сериозно ли?Ние направихме прекрасен втори полусезон и ужасен първи,това ни е проблема.А,кажи ми,като има две кристални дузпи срещу ЦСКА,който надиграваме тотално,защо не ги дава,а ние трябва да си мълчим ли?А и след едно равенство с Щутгарт,вие се помислихте за извънземен отбор в Европа,и на вас ще ви се намери майстора,с този селски футбол сте заникъде!Съжалявам,мислих,че поне веднъж ще сте обективни,но съм се лъгал.Вече определено няма да ходя на стадиона заради вас!Между другото тогава си търсих квартира в София,понеже съм студент там и нямаше къде да спя,но бях на мача заради българския отбор,както и да е,все пак живеем в България...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 24 май 2009 11:34

Офф като почне някой да се прави на велик даскал във форум за спорт... много ми е смешно, не било смех, а било смях... :lol: И BS1913 поредния нов фен на Черно море, къде бяхте преди години великите фенове на Тича, нещо ви нямаше по стадиона, събирахте се по 1000 човека, когато се борехте да не изпаднете, Спартак ВН като биеха имаха точно същата публика и агитка, която сега ви ходи на вашите мачове, едни бояджии и нищо повече... :lol: :lol: Черно море ли заслужава да играе в Европа с безкрайното бавене, лежане по терена ли, та вие гол не сте ни вкарали в мачовете помежду ни ... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 май 2009 11:37

sedem_!_dva написа:Офф като почне някой да се прави на велик даскал във форум за спорт... много ми е смешно, не било смех, а било смях... :lol: И BS1913 поредния нов фен на Черно море, къде бяхте преди години великите фенове на Тича, нещо ви нямаше по стадиона, събирахте се по 1000 човека, когато се борехте да не изпаднете, Спартак ВН като биеха имаха точно същата публика и агитка, която сега ви ходи на вашите мачове, едни бояджии и нищо повече... :lol: :lol: Черно море ли заслужава да играе в Европа с безкрайното бавене, лежане по терена ли, та вие гол не сте ни вкарали в мачовете помежду ни ... :lol:

Не се правя на даскал,просто не разбирам защо трябва да ни се подиграваш,еми не всички сме от Левски и ЦСКА!А за футбола на Тича те подкрепям напълно :mrgreen:

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 24 май 2009 11:44

sedem_!_dva написа:Офф като почне някой да се прави на велик даскал във форум за спорт... много ми е смешно, не било смех, а било смях... :lol: И BS1913 поредния нов фен на Черно море, къде бяхте преди години великите фенове на Тича, нещо ви нямаше по стадиона, събирахте се по 1000 човека, когато се борехте да не изпаднете, Спартак ВН като биеха имаха точно същата публика и агитка, която сега ви ходи на вашите мачове, едни бояджии и нищо повече... :lol: :lol: Черно море ли заслужава да играе в Европа с безкрайното бавене, лежане по терена ли, та вие гол не сте ни вкарали в мачовете помежду ни ... :lol:

Разсмя ме определено.Нито съм поредия нов фен нито се правя на даскал 8-) Бях на стадиона и като се борехме да не изпаднем от Б група,бях и когато влязохме в А бил съм на стадиона през последните 20 години ;) Живея на 50 метра от Тича.Гледам че ти се правиш на даскал и много знаещ,а си нямаш никаква представа от отбора ни от феновете ни.Казах ти да вземеш да млъкнеш защото ако не беше Баничката есента да ви свири 2 дузпи и да изгони Танко нямахте шанс да ни биете.За лежане също може да не говориш при положение че си стискал палци да бием ЦСКА,ама сега си много отворен.Да не говорим и за Европодвизите ви,че съвсем ще омажем темата.И като стана дума за бройката на феновете защо не вземеш да си припомниш по колко хора събирахте цял полузен 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Върни се в “Локо София”