Черно море е най-добрия отбор през пролетния полусезон
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Черно море е най-добрия отбор през пролетния полусезон
Локо Сф се пръкна на футболния небосклон случайно,защото убиха Георги Илиев в Слънчев бряг и Локо пд отстъпи назад.Веднага щом се появи нов сериозен отбор героите от Чачак бързо си намериха мястото.Гигов пък е най-смешния президент на футболен клуб.Години наред си тика отбора със съдии,а сега когато не го подпират реве на умряло.Разбира се,че ще разбием вашата хегемония.Колко са силни ЦСКА видяхме нагледно в мачовете си с тях 1:1 и 1:0,пълен наш превес.Нито ни имат базите,нито школите,нито играчите.Предизборно ги напомпаха,ни догодина избори няма и ще ги издухаме с мръсна газ.Колкото до вас не знам,ще видим как ще тръгне сезона,но ако пак станете Евроидиот и се гипсирате нищо чудно с Литекс да се борим за титла.Крайно време е да не сте в играта 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
ludiq1913 написа:PFC Litex написа:Научи се да четеш.
Питам НАЦИОНАЛНИЯ СЕЛЕКЦИОНЕР, къде се е провалил, говорим за НАЦИОНАЛНИЯ селекционер, а не КЛУБЕН такъв
Разликата в двете понятия е адски голяма.
Да нали си е национален селекционер и в Литекс, така че какво да не му броим резилите и в клубното му тимче ли, той там не може да се справи, а това че е бил Беларус и Кипър наистина са невероятни постижение, браво щом бием такива гиганти наистина сме големи
За момента освен да мълчиш и да чакаш издънка за да злорадстваш друго не ти остава

Като национален селекционер имали загуба - НЕ.
Отборът играе ли добре - ДА.
Върна ли се надеждата в момчетата - ДА.
Всичко останало ми е през знаеш, кое футболистите, от кои отбори. Ако ще половината да са Бацова маала все ми е тая.
Към феновете на Черно море: отново ли ще играете в Бургас или София мачовете си за ЕКТ?

В Бургас едва ли ще искат да играят заради терена ,Сливен няма ли лиценз?
До 03.06.2009 трябва да заявите стадионите, на които искате да играете за да могат да бъдат инспектирани от УЕФА.
За ЕКТ от този сезон едно от задължителните изисквания, но мисля, че е за груповата фаза е да има задължително светлинно табло, осветление, паркинг за минимум 1000 автомобила, тоалетни и още ред неща.
За ЕКТ от този сезон едно от задължителните изисквания, но мисля, че е за груповата фаза е да има задължително светлинно табло, осветление, паркинг за минимум 1000 автомобила, тоалетни и още ред неща.

Pride написа:и трите тима сте едни силни![]()
![]()
и вчера се видя с 10 човека ЦСКА в опълчение, с "Левски" 3:0 за нас, Черно море ги спаси слугата им Игнатов. Смешно е ТИМ да говори за купуване, цял сезон вървите с пачките и мутрите напред
А вие как вървите с Гигов?Да бяхте били Локо Пд в Надежда,да бяхте вкарали на ЦСКА,с 10 души почти ги смачкахте,пак ли ние моряците сме ви виновни?Типично по български всички са виновни,ТИМ,БФС,ЦРУ и ЕС.Кольо Спасов,добре ви каза че сте сапунен отбор,смешнико.
Само Черно море.
PFC Litex написа:ludiq1913 написа:PFC Litex написа:Научи се да четеш.
Питам НАЦИОНАЛНИЯ СЕЛЕКЦИОНЕР, къде се е провалил, говорим за НАЦИОНАЛНИЯ селекционер, а не КЛУБЕН такъв
Разликата в двете понятия е адски голяма.
Да нали си е национален селекционер и в Литекс, така че какво да не му броим резилите и в клубното му тимче ли, той там не може да се справи, а това че е бил Беларус и Кипър наистина са невероятни постижение, браво щом бием такива гиганти наистина сме големи
За момента освен да мълчиш и да чакаш издънка за да злорадстваш друго не ти остава![]()
Като национален селекционер имали загуба - НЕ.
Отборът играе ли добре - ДА.
Върна ли се надеждата в момчетата - ДА.
Всичко останало ми е през знаеш, кое футболистите, от кои отбори. Ако ще половината да са Бацова маала все ми е тая.
Към феновете на Черно море: отново ли ще играете в Бургас или София мачовете си за ЕКТ?
Няма да ти отговарям повече, но ще ми е интересно ако загубите от Пирин как ще скриеш разочарованието си Мъриту

Стадиона в Бургас вече е заявен.А затова кой ще е треньор и кои играчи ще бъдат викани в национала не ме интересува.Важното е само да вървим напред.Не да ме е срам като ме питат хората в Европа защо не се класираме за поредното световно или европейско,аз да се чудя какво да им отговарям.Сякаш аз съм избирал селекционера или играчите. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Pride написа:и трите тима сте едни силни![]()
![]()
и вчера се видя с 10 човека ЦСКА в опълчение, с "Левски" 3:0 за нас, Черно море ги спаси слугата им Игнатов. Смешно е ТИМ да говори за купуване, цял сезон вървите с пачките и мутрите напред
Отворко,добре че взехте Камбуров.Без него бяхте много зле.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
Veso1913 написа:Стадиона в Бургас вече е заявен.А затова кой ще е треньор и кои играчи ще бъдат викани в национала не ме интересува.Важното е само да вървим напред.Не да ме е срам като ме питат хората в Европа защо не се класираме за поредното световно или европейско,аз да се чудя какво да им отговарям.Сякаш аз съм избирал селекционера или играчите.
От къде знаеш, че е заявен стадиона в Бургас, нали не бяха доволни от терена там, бил много лош може пак да решат в шопско
Vailo написа:цаци, благодарим ви че спряхте ЦСКА.. ама тва 'черно море шампион догодина' е доста смешна скоропоговорка.. за да стане провинциален отбор шампион трябва да купи много мачове .. питайте Локо пловдив и Литекс
и си оправете най-накрая смешния маломерен стадион.. грозно е 3тия в А група да играе на игрище малко по-дълго от хандбално.. това е основната причина да печелите домакинствата ... до преди години и Асенал играеха на малкия 'Хайбъри' и за това рядко губеха у дома
'Тича' не става за футбол, по-скоро за крикет или софтбол или за квартална градинка
На калпав моряк и водоралсите с аму виновни,.Айде д ане казвам кой е провмциален отбор.....
Айде да не казвма вие ак си вземате тилтлите.
По-добре замъчли четсно,че се излагаш!!!