Съществува ли още някаква интрига около 1.място?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Re: Съществува ли още някаква интрига около 1.място?

Мнениеот LUDAKIS » 19 май 2009 21:45

мии всичко е възможно .. левски е лабилен а цска са в криза ноо нз дали супата няма да искара някой коз ... идеята ми е следната .. ако цска бие до края до на левски ше им е тоопличко и може да сбъркат , но ако цска се подаде сега ии направи грешна стъпка отново то мисля че титлата ше е наша .. иначе 60% - 40% за левски ;) (мечтая се да стане нещо като миналата година в примиера дивизион да последните секунди нищо да не се знае :) )
Изображение

eighteen

Мнениеот eighteen » 19 май 2009 21:51

blue,lagoon написа:
delqnski47 написа:
blue,lagoon написа:Aaaaaa ! Тази година единствената интрига е дали пък Черно море няма да настигнат Цска! Комсмолски привет за тружениците грижещи се за един по-чист форум! :mrgreen:

Добре си ни дошЕл Син(запетая) Лагуне :mrgreen: Кво става бе мен!що така се случи при тебе?Едва ли си някой клонинг на тоя Син Лагун дето го познавам та затова те питам! :mrgreen:
Ами ти просто не ме познаваш бре! Как така реши,че ме познаваш? А ако запетаята те прави щастлив,значи имаш възвишени цели и мечти! :mrgreen: Всъщност като се замисля да,една запетая поставена на точното място би могла да прави щастливи някои! А иначе,нали точно това съм целял бре! ;) Би трябвало да си разбрал,че Левскарите сме жилави и умни пичове! ;)И понеже сега разбрах от Спай-хелп-програмъра си кой ме баннал,искам да пожелая на модератор Цска:-Никога да не видиш Цска шампион ! Естествено,че си ме баннал за мнение,без да обидя никой! Ама нармално е за теб! Боли ви,много ви боли! Така ще е! :mrgreen:
Батка остави ги тези.Жалка картинка са! Не се хаби с тях! Толкова са зле че не знаят какво правят! Сега като шибнат и буферите поне ще се покрият за 2-3 дни! Само Левски!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 май 2009 21:55

Абе,защо са тия банове бе,днес цял ден не мога да вляза във форума,поне да бях теглил на някой една майна....

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 19 май 2009 22:06

TheClub написа:В моите постове досега се изказах, на терена надежда да, но извън него никаква! Там са непобедими!

Бате,не знам дали нещо те е ужилило,ама в главата ти какво бръмчи?Каква надежда на терена-9 май беше скоро!Какво извън терена-кой прави по 10,че и 13 поредни победи,а?Кои са непобедими - 0-1 и 0-3 с Локо Сф?ЦСКА има сериозни шансове за титла,малоумен последователю на га,но за такива като тебе дори и титлата няма да е сладка,щото не знаеш какво искаш!Прост си като гъдулка,феновете на ЦСКА ги разделям на две-армейци(истинските) и чорбари-такива като тебе.А тоя юмрук го махни от там,смешник!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 19 май 2009 22:08

blue_ power1 написа:Абе,защо са тия банове бе,днес цял ден не мога да вляза във форума,поне да бях теглил на някой една майна....
От злоба братле! Не могат да преживеят,че сме шампиони! Като станем и на практика,очаквам да ми баннат и -----! ;) Ама като гледам и ти си се справил! А нали знаеш и че Ники Александров коли и беси! Ама той ще ми дойде в бара,ще насъскам барманката да му плюе в Уискито! Често идва! Едвам влиза през вратата! Само Левски оле!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2009 22:11

blue,lagoon написа:
delqnski47 написа:
blue,lagoon написа:Aaaaaa ! Тази година единствената интрига е дали пък Черно море няма да настигнат Цска! Комсмолски привет за тружениците грижещи се за един по-чист форум! :mrgreen:

Добре си ни дошЕл Син(запетая) Лагуне :mrgreen: Кво става бе мен!що така се случи при тебе?Едва ли си някой клонинг на тоя Син Лагун дето го познавам та затова те питам! :mrgreen:
Ами ти просто не ме познаваш бре! Как така реши,че ме познаваш? А ако запетаята те прави щастлив,значи имаш възвишени цели и мечти! :mrgreen: Всъщност като се замисля да,една запетая поставена на точното място би могла да прави щастливи някои! А иначе,нали точно това съм целял бре! ;) Би трябвало да си разбрал,че Левскарите сме жилави и умни пичове! ;)И понеже сега разбрах от Спай-хелп-програмъра си кой ме баннал,искам да пожелая на модератор Цска:-Никога да не видиш Цска шампион ! Естествено,че си ме баннал за мнение,без да обидя никой! Ама нармално е за теб! Боли ви,много ви боли! Така ще е! :mrgreen:

Спай Хелп!Тц тц тц!Мноо си модерен бре батка :mrgreen: Ама по добре си смени програмата(ако не си измисляш),защото е няква бъгава!Модератор ЦСКА не те е баннал сигурен съм! Модератора не е влизал във форума днес и вчера;) Ти сам си каза от къде те познавам,защото си призна че си бил баннат!Ама както и да е!Сам си си го заслужил! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 19 май 2009 22:22, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 19 май 2009 22:13

Незнам кой какви шансове за титлата има, ама аз искам да задам друг въпрос - Ще се повтори ли резила в Евротурнирите от миналата година ? Отговора всеки го знае, а и причините ни са добре известни - измислено първенство, измислени отбори, измислени футболисти и накрая пак ще се утешавате с обидите помежду си - Аналдо, Бате, Кака и незнам си още кви простотии.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 19 май 2009 22:24

MoNteSo написа:Незнам кой какви шансове за титлата има, ама аз искам да задам друг въпрос - Ще се повтори ли резила в Евротурнирите от миналата година ? Отговора всеки го знае, а и причините ни са добре известни - измислено първенство, измислени отбори, измислени футболисти и накрая пак ще се утешавате с обидите помежду си - Аналдо, Бате, Кака и незнам си още кви простотии.

Нали виждаш - никой не смее да каже нещо хубаво за отбора си, всеки говори колко е смешен другия.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 май 2009 22:25

Играта ни не върви в последните 2 мача - твърде много положения се изпускат а така не става...

Според мен сините могат да сбъркат само срещу Пирин в последния кръг, но е много вероятно дотогава да няма интрига ако ние стъпим накриво срещу Литекс или Локо Сф....

Така, както от "Герена" твърдяха, че ако ни бият - ще станат почти сигурно шампиони - аз мога да кажа, че ако си вземем 2-та мача с Локо и Литекс - то ние ще бъдем на 99% шампиони, но това са само догадки - развръзката предстои.

На Славия като им прочетох днес изцяло контузеното нападение - нямам никаква идея кой ще им вкарва на левски.... :roll:

Ако бяха в почти пълен състав, особено в нападение - тогава спокойно бих заложил че няма да загубят от сините на "Овча Купел", но при тези контузии нещата според мен са ясни там....

Миньоро може и да измъкне нещо, но може и да не измъкне.... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 май 2009 22:32

blue,lagoon написа:
blue_ power1 написа:Абе,защо са тия банове бе,днес цял ден не мога да вляза във форума,поне да бях теглил на някой една майна....
От злоба братле! Не могат да преживеят,че сме шампиони! Като станем и на практика,очаквам да ми баннат и -----! ;) Ама като гледам и ти си се справил! А нали знаеш и че Ники Александров коли и беси! Ама той ще ми дойде в бара,ще насъскам барманката да му плюе в Уискито! Често идва! Едвам влиза през вратата! Само Левски оле!

Че то,както е тръгнало,след две седмици ще ни изритат оттук,защото причината е от ясна по-ясна-Левски Шампион,ама мен ме боли к--а от тая работа.....Ееех колко мъка има по тоя свят......

Върни се в “ЦСКА”