Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Батка остави ги тези.Жалка картинка са! Не се хаби с тях! Толкова са зле че не знаят какво правят! Сега като шибнат и буферите поне ще се покрият за 2-3 дни! Само Левски!blue,lagoon написа:Ами ти просто не ме познаваш бре! Как така реши,че ме познаваш? А ако запетаята те прави щастлив,значи имаш възвишени цели и мечти!delqnski47 написа:blue,lagoon написа:Aaaaaa ! Тази година единствената интрига е дали пък Черно море няма да настигнат Цска! Комсмолски привет за тружениците грижещи се за един по-чист форум!
Добре си ни дошЕл Син(запетая) ЛагунеКво става бе мен!що така се случи при тебе?Едва ли си някой клонинг на тоя Син Лагун дето го познавам та затова те питам!
Всъщност като се замисля да,една запетая поставена на точното място би могла да прави щастливи някои! А иначе,нали точно това съм целял бре!
Би трябвало да си разбрал,че Левскарите сме жилави и умни пичове!
И понеже сега разбрах от Спай-хелп-програмъра си кой ме баннал,искам да пожелая на модератор Цска:-Никога да не видиш Цска шампион ! Естествено,че си ме баннал за мнение,без да обидя никой! Ама нармално е за теб! Боли ви,много ви боли! Така ще е!
TheClub написа:В моите постове досега се изказах, на терена надежда да, но извън него никаква! Там са непобедими!
От злоба братле! Не могат да преживеят,че сме шампиони! Като станем и на практика,очаквам да ми баннат и -----!blue_ power1 написа:Абе,защо са тия банове бе,днес цял ден не мога да вляза във форума,поне да бях теглил на някой една майна....
blue,lagoon написа:Ами ти просто не ме познаваш бре! Как така реши,че ме познаваш? А ако запетаята те прави щастлив,значи имаш възвишени цели и мечти!delqnski47 написа:blue,lagoon написа:Aaaaaa ! Тази година единствената интрига е дали пък Черно море няма да настигнат Цска! Комсмолски привет за тружениците грижещи се за един по-чист форум!
Добре си ни дошЕл Син(запетая) ЛагунеКво става бе мен!що така се случи при тебе?Едва ли си някой клонинг на тоя Син Лагун дето го познавам та затова те питам!
Всъщност като се замисля да,една запетая поставена на точното място би могла да прави щастливи някои! А иначе,нали точно това съм целял бре!
Би трябвало да си разбрал,че Левскарите сме жилави и умни пичове!
И понеже сега разбрах от Спай-хелп-програмъра си кой ме баннал,искам да пожелая на модератор Цска:-Никога да не видиш Цска шампион ! Естествено,че си ме баннал за мнение,без да обидя никой! Ама нармално е за теб! Боли ви,много ви боли! Така ще е!
MoNteSo написа:Незнам кой какви шансове за титлата има, ама аз искам да задам друг въпрос - Ще се повтори ли резила в Евротурнирите от миналата година ? Отговора всеки го знае, а и причините ни са добре известни - измислено първенство, измислени отбори, измислени футболисти и накрая пак ще се утешавате с обидите помежду си - Аналдо, Бате, Кака и незнам си още кви простотии.
blue,lagoon написа:От злоба братле! Не могат да преживеят,че сме шампиони! Като станем и на практика,очаквам да ми баннат и -----!blue_ power1 написа:Абе,защо са тия банове бе,днес цял ден не мога да вляза във форума,поне да бях теглил на някой една майна....Ама като гледам и ти си се справил! А нали знаеш и че Ники Александров коли и беси! Ама той ще ми дойде в бара,ще насъскам барманката да му плюе в Уискито! Често идва! Едвам влиза през вратата! Само Левски оле!
Потребители, разглеждащи този форум: maxi1914, Янис Зику и 43 госта