Един мач на неутрален терен и 2000 лева глоба за ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Един мач на неутрален терен и 2000 лева глоба за ЦСКА!

Мнениеот durex » 19 май 2009 19:18

[offtopic]
govedo написа:
petre_inzaghi написа:neznam pi4ove botev vraca ni nakazaha s 800lv i li6avane ot domkinstvo ,zaradi hvyrleni dimki i nahluvane na fenove na terena bez da ima prqk incident s futbolistite. Kakto i da e nie ve4e 6te sme v B grupa, minalata godina na baraza ni pak s opit za vlizane v B bqhme 1500 4oveka v Svoge, neznam koi kolko sedalki ima po stadiona no BOTEV VRACA se zavry6ta bavno no sigurno ,tam kadeto mu e mqstoto ,taka 4e pazete se 4e vra4anskata ZGAN IDE ??????, dano se padnem i s govedata za kupata dogodina e togaav zalna im maika, li4no 6a gi zakaram ot Sofiq do VRACA po mar6ruta- GUNDI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
[/offtopic]

Аве селянин стига с тея празни приказки че ми е дошло до гуша от такива като теб.По добре си подкрепяй отрепания отбор тихо и не се намесвай там където не ти е работа...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 май 2009 19:23

Наказанието трябваше да е минимум 2 срещи, все пак имаха последно предупреждение..........ама т'ва е ЦСКА :|

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 19 май 2009 19:23

[offtopic]
durex написа:
govedo написа:
petre_inzaghi написа:neznam pi4ove botev vraca ni nakazaha s 800lv i li6avane ot domkinstvo ,zaradi hvyrleni dimki i nahluvane na fenove na terena bez da ima prqk incident s futbolistite. Kakto i da e nie ve4e 6te sme v B grupa, minalata godina na baraza ni pak s opit za vlizane v B bqhme 1500 4oveka v Svoge, neznam koi kolko sedalki ima po stadiona no BOTEV VRACA se zavry6ta bavno no sigurno ,tam kadeto mu e mqstoto ,taka 4e pazete se 4e vra4anskata ZGAN IDE ??????, dano se padnem i s govedata za kupata dogodina e togaav zalna im maika, li4no 6a gi zakaram ot Sofiq do VRACA po mar6ruta- GUNDI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
[/offtopic]

Аве селянин стига с тея празни приказки че ми е дошло до гуша от такива като теб.По добре си подкрепяй отрепания отбор тихо и не се намесвай там където не ти е работа...

Батка остави го.Той е от тези червени фенове,които като почнат да падат намират утеха в "градските" си отбори.Така е и тук в Перник.Паднат 2 мача и казват ние сме от Миньоро.Бояджий!

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 19 май 2009 19:32

IvoDivo написа:
miki85 написа:аиде на седалките от гейарена пресни топли парат в събота ще пада трошене :twisted:

евала брато, ти си един истински футболен фен....ти на мач ли отиваш или отиваш да чупиш бре ? как може да си толкова прост немога да те разбера... заради хора като тебе има малко хора по стадионите, не е само заради футбола ни...
Един съвет от мен: Върви, повикай, попей, попсувай, и като ти се чупи нещо, чупи го като си се прибереш увас !

след такива като вас дето ни счупихте стадиона се породи агресията в мен като всеки нормално мислещ човек я кажи отворко теб ще ти е приятно ли да доида у вас и да ти счупя компютъра ти като доидеш в нас няма ли да счупиш моя ааа
око за око зъб за зъб никога не съм чупил седалки досега но след вандалщината на която бях свидетел миналата година жаждата за разплата е по голяма от всякога
Последна промяна от miki85 на 19 май 2009 19:40, променено общо 1 път.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 19 май 2009 19:42

на моя приятел седем два мога да му кажа че и на нашия мач имаше охрана и стюарди от вашите ама вие селянчетата от подуене необезпокоявано си трошехте пред погледите на тъпите полицаи само се молете мача да не е на герена че тогава ще сменяте седалките обещавам ви
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 19 май 2009 19:47

miki85 написа:
IvoDivo написа:
miki85 написа:аиде на седалките от гейарена пресни топли парат в събота ще пада трошене :twisted:

евала брато, ти си един истински футболен фен....ти на мач ли отиваш или отиваш да чупиш бре ? как може да си толкова прост немога да те разбера... заради хора като тебе има малко хора по стадионите, не е само заради футбола ни...
Един съвет от мен: Върви, повикай, попей, попсувай, и като ти се чупи нещо, чупи го като си се прибереш увас !

след такива като вас дето ни счупихте стадиона се породи агресията в мен като всеки нормално мислещ човек я кажи отворко теб ще ти е приятно ли да доида у вас и да ти счупя компютъра ти като доидеш в нас няма ли да счупиш моя ааа
око за око зъб за зъб никога не съм чупил седалки досега но след вандалщината на която бях свидетел миналата година жаждата за разплата е по голяма от всякога

Не отворко, няма да дойда увас да ти счупя нищо защото това е простотия! И мога да ти кажа че аз съм бил на Армията и не съм чупил нищо, така че такива като мен не са ти виновни за нищо. Това което го казах по-горе не го казвам само защото си цесекар. казвам го на всички които мислят като тебе, които за съжаление не са никак малко и не са само Левскари или цскари... Око за око, зъб за зъб е в джунглата мой човек, вярно че в България прилича на джунгла, но все пак.... И моля те не се заблуждавай, в тази агресия няма нищо свързано с който и да е нормално мислещ човек... ако не ми вярваш, питай родителите си...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 май 2009 19:48

Така е , Форевъре - и аз нещо помня, че трябваше да е на 60 км и то в посока на гостуващия отбор - в началото на сезона нали пак бяхме наказани и тогава не си спомням там срещу кого, ама онези реваха че трябвало мача да се играе в посока към техния град и не бяха съгласни с предложения им стадион от ЦСКА....май Беласица първия кръг бяха тези въпросните и точно Горанчо се запъваше като магаре на лед....

Не е нормално мача да остане в София, при положение че сме наказани ( друг е въпроса защо провокатора на всичко това е с една от най-високите съдийски оценки за този кръг и него кой ще го наказва изобщо? ) - няма какво да му мислят Живков и Пенко - да питат Дучето къде концентрацията ни на фен клубове е най-голяма из страната и да заявяват там някъде стадион, който има лиценз....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 19 май 2009 20:06

Кой ви преиба бе ??? Че сега ако не сте доволни от това наказание не знам къкво още търсите ????? Разбирате ли че ако беше някой друг отбор на ваше място такова ДЪРВО щеше да отнесе че не знам...... Ама нали сте ревльовцииии пак ви пожалиха. Така ШАМПИОНИ не се става ШМАТКИ ИЗВЪНЗЕМНИ. И това ви го казва един Моряк. Затова сте на това положение сега, че да не ви се иска на улицата да излезете от Срам. Долни сте и това си е. Но то има един от горе гледа ще ви се върне още повече. Къде ви отиде достойнството ??? А бе вие имате ли го въобще ???? И пак някакъв транспирант сте подготвили за финала в Рим. Браво лошо няма ама да бяхте го написали и на Български че ако случайно го издигнете да се знае от коя Държава сте. Да ама то толкова акъл има ли у вас не знам???? Бербо ще ви е утехата тази година и това е. Не ви мразя но сте ми противни и не само на мен а на по-голяма част от България. ПЛАЧКОВЦИИИ ........начело с най-големия РЕВЛЬО ДУЧЕТО.........

Rendeto
Контакти:

Мнениеот Rendeto » 19 май 2009 20:29

Око за две, зъб за чене, червени боклуци. Пипнете ли Герена после и трите здрави седалки на порутения ви "стадион" няма да останат.

ivan727150
Контакти:

Мнениеот ivan727150 » 19 май 2009 21:08

тя разплатата беше преди две седмици когато ви го сложихме за пореден път.Мрете боклуци червени, комунистически отрепки

Върни се в “ЦСКА”