Става ли Любо Пенев?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Става ли Любо Пенев?

Мнениеот Yasso » 19 май 2009 18:17

vesodoc написа:Извинявайте, че ви се намесвам във форума. Аз съм левскар. Обаче мисля, че имам едно обективно мнение. Може и да ви прозвучи тъпо, обаче според мен треньорът няма толкова голямо значение.
Важни са качествата на играчите и мотивацията им, т.е. кинтите.

Пич, извинявай, но това че треньора не е важен са глупости на търкалета....

Той е НАЙ-ВАЖЕН в спортно-техническо отношение, заедно със спортния директор....

"Кинти" казваш - е, хубаво ама ако треньора не е кадърен той и много кинти да има, няма да сглоби отбор, който да бие наред....

Пример - Втория престой на Стойчо, "приятелите" ни от "подуене" още ги стряска - Младенов освободи почти целия отбор и доведе един друг почти нов отбор, направи го такъв и миналата година ви отнесохме с 16 точки.Вярно че селекцията беше много скъпа, но пък резултата се видя - Баткоф не издържа и изгони ония 2-мата, дето му направиха отбора до момента на срамното изоставане в точките и класата....

Така че да си дойдем на думата - един треньор е най-важната част - точно той е този, който ще доведе тези играчи, които ще му свършат работа и ще са мотивирани и ще имат качества и така нататък.....

Като имаш идея какъв отбор правиш - знаеш какви играчи ти трябват и ги вземаш - ей тогава вече се допира до "кинтите" - за трансфери!

В този смисъл като казах за трансфери - абе стига сте умували кой и кога ще купуваме или продаваме... :roll:

Разпродават отбора - разпродават кюлотите на бабите ви :)

Изчакайте да мине месец, да има официални представяния на "Армията" пък тогава се изкавайте дали някой е освободен правилно, дали някой вече обявен трансфер е перспективен или не....

А на самата тема - моето мнение е, че е крайно време да се спре с тази безконечна смяна на треньорите при нас.Любо има качества, трябва да бъде оставен да ги покаже и да има кредит на доверие поне 1 цял сезон - с проведени от него и лятна и зимна подготовки, с исканите от него играчи като трансфери и така нататък....

Айде със здраве на червените фенове и не се отчайвайте - ония от "Герена" много им се иска да станат предсрочно шампиони, но ще треперят до последния кръг дали няма и тая година да останат с калъфките завалийките ( освен ако Баткоф не е уредил вече нещата извън терена, щом вече не искат чужди съдии а изведнъж безгранично възвърнаха доверието си към родните рефери ), където Пирин няма никакво намерение да им ляга.... :evil:

А ние е крайно време да започнем отново да бележим, защото без голове шампион не се става....

И пак ви напомням - едно е сигурно при трансферите, помнете ми думата - Спас Делев е при нас от лятото ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 19 май 2009 18:44

Зле е Пенев. След мача с Черно Море изръси най-голямата простотия казвана някога. Човека явно е голям оптимист, а с такъв няма да стигнете до никъде. Малко реализъм ще е в по-добре.

От Левски съм, но не обичам да споря на тема Левски-ЦСКА. Дискусиите обаче могат да бъдат добри. Та значи с тоя оптимизъм, като всеки мач им казва "играйте като миналия път ! Бяхте перфектни" за още много загуби се гответе. Предполагам не говори такива глупости в съблекалнята, но така или иначе се излага пред България.

Зле се получи въобще със смяната на Пенев с ... Пенев. И аз бих си разбил психиката, като бия 10 мача и после загубя 2, губейки 70% шансове да спечеля титлата. Никой няма да ви вини, ако паднете последните 2 мача. Треньора ви не струва, не, че нашия е много добър (даже никак), но нашия поне е реалист.

P.S. (Заяждане ...) - Спокойно, дори Пенев да си иде - Пенев Старши пак е на опашка.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
BOCA
Контакти:

Мнениеот BOCA » 19 май 2009 19:17

И аз не искам да ви се меся,но тези 10 победи нищо не значат.Крайно време е А групата да бъде намалена и да играем по четири пъти на сезон.Така в тези 10 мача вече щяхте да сте играли с нас,с Морето и всички от първите отбори и всички ще сме по-добри.Има отбори за Европа,за отпадане и два три златна среда(уреждат мач и отиват при отпадащите).Е при тая ситуация с 10 поредни мача Любо щеше да е третьор.Но да се съгласиш да заместиш чичо си при условие,че управата ще ти гарантира сигурни пет победи и после да се мъчиш-това не го разбирам.ЛЕВСКИ ще е шампион в мача срещу Миньор.Ако това не стане,значи сме затънали повече и от вас.Успех на всички БГ отбори в Европа.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 май 2009 19:58

Аз съм от ЦСКА , но си казвам честно, че от тези 10 победи, поне една-две сигурно са били уредени по вторият начин. Както и Левски първия полусезон имаха 1-2 съмнителни мача в Мездра, Перник и Варна. Верно е, че Любо много се изложи с думите си след мача във Варна. Щом твърди че сме играли добри, значи нищо не разбира. За тези месеци които беше начело не наложи никакъв почерк в отбора, само едно безцелно ритане и тичане. Със старият Пенев положението сега щеше да е горе-долу същото, само че резликата е че сега при Любо дори и Левски да се издъни нищо няма да сстане, щото и ЦСКА ще се издъни. И Локо Сф и Литекс сигурно ще ни бият, най-много равен да напра.вим Тотгава пак ще говоримс тези които сега го защитават
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 19 май 2009 20:49

Трябва да му се даде време на Любо Пенев, поне 2 години и тогава ще видим какво е направил, а аз съм сигурен, че ще направи силен ЦСКА. А и хубавото на Любо, е че залага на повече юноши, което е добре за един отбор! ;)

Върни се в “ЦСКА”