vesodoc написа:Извинявайте, че ви се намесвам във форума. Аз съм левскар. Обаче мисля, че имам едно обективно мнение. Може и да ви прозвучи тъпо, обаче според мен треньорът няма толкова голямо значение.
Важни са качествата на играчите и мотивацията им, т.е. кинтите.
Пич, извинявай, но това че треньора не е важен са глупости на търкалета....
Той е НАЙ-ВАЖЕН в спортно-техническо отношение, заедно със спортния директор....
"Кинти" казваш - е, хубаво ама ако треньора не е кадърен той и много кинти да има, няма да сглоби отбор, който да бие наред....
Пример - Втория престой на Стойчо, "приятелите" ни от "подуене" още ги стряска - Младенов освободи почти целия отбор и доведе един друг почти нов отбор, направи го такъв и миналата година ви отнесохме с 16 точки.Вярно че селекцията беше много скъпа, но пък резултата се видя - Баткоф не издържа и изгони ония 2-мата, дето му направиха отбора до момента на срамното изоставане в точките и класата....
Така че да си дойдем на думата - един треньор е най-важната част - точно той е този, който ще доведе тези играчи, които ще му свършат работа и ще са мотивирани и ще имат качества и така нататък.....
Като имаш идея какъв отбор правиш - знаеш какви играчи ти трябват и ги вземаш - ей тогава вече се допира до "кинтите" - за трансфери!
В този смисъл като казах за трансфери - абе стига сте умували кой и кога ще купуваме или продаваме...

Разпродават отбора - разпродават кюлотите на бабите ви

Изчакайте да мине месец, да има официални представяния на "Армията" пък тогава се изкавайте дали някой е освободен правилно, дали някой вече обявен трансфер е перспективен или не....
А на самата тема - моето мнение е, че е крайно време да се спре с тази безконечна смяна на треньорите при нас.Любо има качества, трябва да бъде оставен да ги покаже и да има кредит на доверие поне 1 цял сезон - с проведени от него и лятна и зимна подготовки, с исканите от него играчи като трансфери и така нататък....
Айде със здраве на червените фенове и не се отчайвайте - ония от "Герена" много им се иска да станат предсрочно шампиони, но ще треперят до последния кръг дали няма и тая година да останат с калъфките завалийките ( освен ако Баткоф не е уредил вече нещата извън терена, щом вече не искат чужди съдии а изведнъж безгранично възвърнаха доверието си към родните рефери ), където Пирин няма никакво намерение да им ляга....

А ние е крайно време да започнем отново да бележим, защото без голове шампион не се става....
И пак ви напомням - едно е сигурно при трансферите, помнете ми думата - Спас Делев е при нас от лятото