Повиканите от Ст.Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Alexandrov93
Контакти:

Re: Повиканите от Ст.Стоилов

Мнениеот Alexandrov93 » 18 май 2009 19:18

Manolkata написа:А Мартин Камбуров не става ли за национал?

Прав си,просто го забравих,вече е добавен ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 май 2009 19:23

Добре, че селекционер на националния не е цесекар, че като ви гледам какви футболисти ми пишете като Котев, Данчо Тодоров, Пиф и не знам си какви измислени герои направо ви съжалявам... Да не говорим за Спас Делев, Александров-защитника от Черно море и тем подобни недоразумения, които са смешни дори и в БГ мачовете или пък са направили напоследък по един, два силни мача с/у посредствени отбори от първенството ...
Мъри знае кой да извика, така че моя избор съвпада с този, който той направи :!: :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
baggio
Контакти:

Мнениеот baggio » 18 май 2009 19:26

Георги Петков
Станислав Манолев
Игор Томашич
Александър Тунчев
Живко Миланов
Благой Георгиев
Стилиян Петров
Станислав Ангелов
Мартин Петров
Димитър Бербатов
Валери Божинов

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 18 май 2009 19:27

sedem_!_dva написа:Добре, че селекционер на националния не е цесекар, че като ви гледам какви футболисти ми пишете като Котев, Данчо Тодоров, Пиф и не знам си какви измислени герои направо ви съжалявам... Да не говорим за Спас Делев, Александров-защитника от Черно море и тем подобни недоразумения, които са смешни дори и в БГ мачовете или пък са направили напоследък по един, два силни мача с/у посредствени отбори от първенството ...
Мъри знае кой да извика, така че моя избор съвпада с този, който той направи :!: :roll:

Е какво да не би да смяташ ,че недоразумение като Стоянов е по-добър от Котев да речем.Ами си прав де има си тренъор-той си решава и си носи кръста после.
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 18 май 2009 19:28

sedem_!_dva написа:Добре, че селекционер на националния не е цесекар, че като ви гледам какви футболисти ми пишете като Котев, Данчо Тодоров, Пиф и не знам си какви измислени герои направо ви съжалявам... Да не говорим за Спас Делев, Александров-защитника от Черно море и тем подобни недоразумения, които са смешни дори и в БГ мачовете или пък са направили напоследък по един, два силни мача с/у посредствени отбори от първенството ...

Да,на това аз му викам пристрастие.Доволен си и си съгласен,затова,че играят Топузаков и Илиян Стоянов например.Но не си правиш сметка,че именно Стоянов на мача с Кипър не знаеше къде е.Иначе Камбуров,Данчо Тодоров и Кривия са за национала.В бъдеще може и младите надежди Цачев и Здравко Лазаров. :)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 18 май 2009 19:34

-----------------------------Иванков-------------------------------------------

Миланов / Манолев---------------Топчо --------------Томашич-------------------- Миланов / Манолев

Телкийски / Велизар --------------С.Петров---------------С.Ангелов--------------------------Мартин Петров

------------------------------------Бербатов----------------------------------------------

-----------------------Божинов-----------------------------------------

Това за мен е най добрия състав ! И не се вкарвайте в някви филми .. Пирин , Беласица и т.н са.. остава и от Берое да викне национал и ... :evil: видяхте като викнаха сливенските национали кво стана..

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 19:38

Момчета, къде поставяте Гошо Петков, като той не е пазил повече от месец.
На вратата Иванков се справя за момента перфектно.

Станислав Манолев не го бройте в състава за мача с Ейре, защото е наказан и го пропуска.
Също така Ивелин Попов и той няма се възстанови от контузията.
Изображение

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 18 май 2009 19:40

За Манолев не знаех че е наказан.. а за Попов да няма да играе

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 18 май 2009 20:41

1.Петков 2.Миланов 3.Тунчев 4.Иванов 5.Томашич 6.Ст.Петров 7Бл.Георгиев 8.Ст.Ангелов 9.Бербатов 10.Божинов 11.М.Петров

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 18 май 2009 21:06

кан72 написа:1.Петков 2.Миланов 3.Тунчев 4.Иванов 5.Томашич 6.Ст.Петров 7Бл.Георгиев 8.Ст.Ангелов 9.Бербатов 10.Божинов 11.М.Петров

Ако говориш за И.Иванов от ЦСКА... не става .. видя се че защитата на ЦСКА не струва Левски ги побъркаха.. Иван Иванов може да вкара чат пат някой гол но според мен не е най добрия бълграски защитник..

Върни се в “Национален отбор”