Мнениеот mike28 » 17 май 2009 19:37
До автора на темата- не знам защо си мислиш, че ще сте 10 пъти по- силни другия сезон. По- силни къде- във вътрешното първенство или в евротурнирите? Тактиката на Стойчо- преди началото на всеки сезон да купува нов отбор носеше на отбора ви временни успехи и то само във вътрешното първенство. Относно факта, че миналата година Левски игра вместо вас- вземете се засрамете малко- цял един комбинат, изхранвал десетки хиляди хора е през ликвидиране заради Лупи, вие се разминахте съвсем леко в това отношение. Да- Левски нямаше никакво право, най- малкото морално да ви заема мястото, затова и си заслужи после позорното отпадане, но е крайно време да преживеете това и да гледате напред.
Относно Титан- факта, че почти никой от вас не знае как се казва и изглежда президента на отбора не говори добре. Какво става ако фирмата загуби голяма част от концесиите които притежава в момента за сметосъбиране? Защото в последните години доста фирми се смениха в този бранш, все пак и децата знаят, че в боклуците играят огромни пари и там мафията има тежката дума. Спомням си, че и Митал и Лупи дойдоха с големите кошници с обещания, то не бяха планове за нови стадиони, то не беше чудо. Както и да е, имайте си едно наум, пък дано съмненията ни се окажат напразни. ( мен лично ме притеснява лицето Ишков, защото имам спомени какви ги вършеше като президент на Спартак Вн)
Проблема при вас не е нито в Пенев, нито във футболистите, проблема е в липсата на организация, такава каквато беше изградил Левски ( в последствие забрави), такава каквато в момента се прави в Литекс и Черноморец (извинявам се ако съм пропуснал някой отбор) Трябва да се изгради инфраструктура- тренировъчни игрища, бази, общежития, стадион, политика на тима- най вече по отношение на ДЮШ, а не да се гонят някакви временни резултати.
Трябва да се работи и с феновете- тази простотия която видях вчера на Тича контрастира с това което демонстрирахте на дербито. До преди няколко години публиката на Левски правеше същото, поне аз напоследък не забелязвам такива изцепки( което не значи, че ги няма- поне аз вече не знам за такива)
Относно изказванията на Любо Пенев вчера- мисля, че човека гори в играта, макар да не съм много съгласен с нещата които изреди, мисля, че това е начина един треньор да си защитава момчетата. Вие какво искате- да смаже психиката на тези юноши още от самото начало ли? Сигурен съм, че има много критики към тях, само че не е мястото пред медиите да ги казва- ето чак вчера си призна, че на дербито са играли много слабо.
Реално вчера макар и да загубихте, смея да твърдя, че имахте доста повече ситуации от моряците, просто малшанса не ви споходи, има и такива мачове, Левски да не игра много по- красиво на същия стадион?