Офтопик:
WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Италия - България | 06.09.2013г.
Надявам се да победим, само че, логиката сочи равен или загуба.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- GGMU_forever
- mistreated
- Контакти:
Колкото и да са колебливи италианците, спокойно ще ни изклатят с 2:0. Особено, ако Пенев започне с Бодуров и Гаджев в състава (пази Боже от Занев).
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Колкото и да са колебливи италианците, спокойно ще ни изклатят с 2:0. Особено, ако Пенев започне с Бодуров и Гаджев в състава (пази Боже от Занев).
99% съм сигурен, че ще играят братята на двата бека. В центъра на защитата Бодуров е адски колеблив към момента, дано да стартира Миланов или Александров от Черно море. Гаджев е най-лошата опция поне засега, след като разполагаме с Галчев и Златински.
Само Левски!
2:3
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg]
Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!
Много тежък мач от който както може да паднем на земята, така може и да ни послужи като трамплин за следващите 2 тежки гостувания. Дано победим! Раздаването от нашите Лъвове трябва да е на 120%!
Безпроблемно 2-0 за Италия.
- liliputchica
МИХАЙЛОВ ИЗГЛЕДА КАК РОМА НАБУТА 3 ГОЛА НА ВЕРОНА: Ето това е притеснително.Вратаря ни не е играл цяло лято ,а сега е и резерва,дали пък не го държат нарочно такъв преди мача на националите.Кой знае,формата на Бодуров също е трагична..Аз не съм оптимист ,ще е огромен успех да вземем точка в Палермо.Манолев също няма игрови минути,Гаджев е в слаба форма, Тонев гледа ВЛ от близо...нямаме много аргументи срещу италианците
Офтопик:
Колкото и да не ми се иска, мнението на колегата отгоре е доста реалистично. Като добавим и наказанието на Георги Миланов, нещата хич не изглеждат добре. Но пък ние точно в такива тежки моменти сме доказвали българските дух и сила. Спомням си мача с Белгия за Евро 2004, когато имахме 6-7 основни футболисти с контузии или наказания и измъкнахме изключително важен за нас равен.

- mistreated
- Контакти:
Blagoy написа:Колкото и да не ми се иска, мнението на колегата отгоре е доста реалистично. Като добавим и наказанието на Георги Миланов, нещата хич не изглеждат добре. Но пък ние точно в такива тежки моменти сме доказвали българските дух и сила. Спомням си мача с Белгия за Евро 2004, когато имахме 6-7 основни футболисти с контузии или наказания и измъкнахме изключително важен за нас равен.
Но имахме Бербатов и Балъков. А сега... имаме Гаджев и Бодуров.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...