има феърплей

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: има феърплей

Мнениеот sedem_!_dva » 16 май 2009 23:48

stannn написа:Ако не друго поне днес се видя коя е агитка номер 1 в България. 90 мин не спряхме да подкрепяме отбора независимо, че падахме от 10 мин. А какво направиха феновете на "отбора на народа" на същия стадион? Мълчаха все едно са на театър. Типично за тях

Кога... :lol: :lol: :lol: Аз по ТВ не ви чух въобще, само от време на време се чуваха викове "Тича Тича" и "Бий чорбата по главата", ама вие пак сте ги надвикали сигурно, както и нас на дербито миналата седмица, лошо е сам да се хвалиш и да си създаваш слава на велика публика, каквато определено не сте. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
plamen93
Контакти:

Мнениеот plamen93 » 16 май 2009 23:48

ПИЧ агитката ви млъкна след гола хаха а в 80-минута си излизаха хаха :)
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ( 7:1 , 7:2 , 5:0 ) 15 от Гонзо 14 от Наско :D

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 16 май 2009 23:48

maximalniq написа:
stannn написа:Ако не друго поне днес се видя коя е агитка номер 1 в България. 90 мин не спряхме да подкрепяме отбора независимо, че падахме от 10 мин. А какво направиха феновете на "отбора на народа" на същия стадион? Мълчаха все едно са на театър. Типично за тях

А какво направихте на вечното дерби?70-та минута и мача за вас свърши... :) :) :)

А при вас как беше. Вие си бяхте приключили преди да почне мача. Ама то е нормално за вас.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 май 2009 23:48

maximalniq написа:

А какво направихте на вечното дерби?70-та минута и мача за вас свърши... :) :) :)

Дай клип снимка да видим празния секор моля те !!!

brossy написа:

Приличаше ми на Албанска публика.Хвърляха камани и бомби.Това Европейско ли е?

Жалък ...
и първия двойно !

TamnEpE_Tyk_nePe
Контакти:

Мнениеот TamnEpE_Tyk_nePe » 16 май 2009 23:49

lakito7 написа:
от daju на 16 Май 2009 18:23
Честито левскари !
има феърплей , обаче само когато ЦСКА губи,ако беше победил щеше всичко да е уговорен
.и сега ако онзи бос батков е истински мъж трябва да се извини на ЦСКА , черно море , фенове и дори главния прокурор!А сега аз питам ако утре Левски спечели с 1:0 или 2:0 това феър плей ли е ,или за левски да бие е нормално а за ЦСКА не ЗАЩО ??????????Защо никои от удобните журналисти не пита същия син бос, защо тои говори само за ЦСКА и кой гарантира четири поредни победи за левски ,които според велев не са нормални за нашето първенство!!!!!!!Странно медиен син комфорт, и помислете ,за какво говорихме зимата , за 3 или 4 място за ЦСКА според батков ,може да се проверят тези негови думи, а сега уникален подвиг на сините "титани ",след доста странни мачове но не и уговорени ,защото е нормално всички да знаят резултата на сините мачове 2 часа преди началото им .Затова нека стане шапион по добрия отбор ,но не с толкова плюене срещу другия тим ,защото всички играем в един цирк и вскчки го знаят и сини и червени !!!!!!!!

Добре,че Сливен подари доста точки на нужните отбори,иначе щяхте да сте на 4-5 място.

Ей смешник, помниш ли трите дузпи който не дадоха на Сливен срещу вас! А тази, която дадоха на Сливен срещу нас! Помниш ли дузпите ви срещу Черно море в София, а мачкането на Гонзо на вратара на Локото в 90 минута, за да биете! Погледнете си паницата! Смешни сте колкото нас, затова не говорете за уредени мачове! Всички сте като Бай Ганьо, плуете го, но само го чакате да каже нещо и веднага почвате да му перифразирате думите! Утре Левски, ако бие с разлика и Ганюо каже, че сте от световна класа, всички ли ще почнете да мечтаете пак за приказки като гледате колко сте трагични!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 май 2009 23:50

TamnEpE_Tyk_nePe написа:Ей смешник, помниш ли трите дузпи който не дадоха на Сливен срещу вас! А тази, която дадоха на Сливен срещу нас! Помниш ли дузпите ви срещу Черно море в София, а мачкането на Гонзо на вратара на Локото в 90 минута, за да биете! Погледнете си паницата! Смешни сте колкото нас, затова не говорете за уредени мачове! Всички сте като Бай Ганьо, плуете го, но само го чакате да каже нещо и веднага почвате да му перифразирате думите! Утре Левски, ако бие с разлика и Ганюо каже, че сте от световна класа, всички ли ще почнете да мечтаете пак за приказки като гледате колко сте трагични!!!

Затова говоря отдавна ама кел файда....

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 16 май 2009 23:51

TheClub написа:Кеф ли ти е смешко, защото аз се кефех като ви ебаха в европа тамере и вие ръкопляскахте... Жалко нали,.... Дойде Бате и Гонзо се насра... видя се че може да играе само в българското дойде ли европа пикае у гащите. Дойде жилина ах колко е добре... А да не се връщам по назад това само за две години.. Ако се върна назад всички евро грандове са минали през леглото ви (герена) ;) Яд ме е да, защото такива смешковци като вашето жалко отборче могат да станат първи, но все пак не отричам загубаата от вас. Яд ме е за днешната повече, защото си пролича еврооблика на морето - лежане 80 минути.... и две три сносни атакаки + 1 гол това е :geek:

Коефициента който има Левски е, колкото на всички отбори заедно с ЦСКА.Или забравихте 14 мача в Европа.Ти изобщо помниш на ЦСКА Евроуспех.АЗ НЕ

Потребителски аватар
plamen93
Контакти:

Мнениеот plamen93 » 16 май 2009 23:54

хаха ЦЕЦКО и ЕВРОУСПЕХ хаха :)
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ( 7:1 , 7:2 , 5:0 ) 15 от Гонзо 14 от Наско :D

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 16 май 2009 23:55

brossy написа:
TheClub написа:Кеф ли ти е смешко, защото аз се кефех като ви ебаха в европа тамере и вие ръкопляскахте... Жалко нали,.... Дойде Бате и Гонзо се насра... видя се че може да играе само в българското дойде ли европа пикае у гащите. Дойде жилина ах колко е добре... А да не се връщам по назад това само за две години.. Ако се върна назад всички евро грандове са минали през леглото ви (герена) ;) Яд ме е да, защото такива смешковци като вашето жалко отборче могат да станат първи, но все пак не отричам загубаата от вас. Яд ме е за днешната повече, защото си пролича еврооблика на морето - лежане 80 минути.... и две три сносни атакаки + 1 гол това е :geek:

Коефициента който има Левски е, колкото на всички отбори заедно с ЦСКА.Или забравихте 14 мача в Европа.Ти изобщо помниш на ЦСКА Евроуспех.АЗ НЕ

е ДА те го ползваха много добре да разширят познанията ни по география Борисов с Бате .... и като го има какво ... по добре някой с помалък та като падне да се оправдава...

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 16 май 2009 23:57

А като ни биха Локото нямаше ли феърплей, а Пирин :!: :!:

Относно резултата с Мездра, недей абравя, че 10 пъти кажеш някой резултат, все 2-3 пъти ще познаеш, иначе си сбъркал спорта :!: :!: :!:

ЕДИН РЕЗУЛТАТ ЗА УТРЕ - ЛЕВСКИ-Спартак Варна 3:1

А ако излезе, какво става, значи че Левски са купили мача ли, или е пълна случайност :?: :!: :?: :!: :?:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Върни се в “ЦСКА”