Ливърпул - Нотс Каунти (27.08.13 г. ,, 21:45 ч.) 4-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Нотс Каунти (27.08.13 г. ,, 21:45 ч.)

Мнениеот Karsa Orlong » 25 авг 2013 19:01

9lives написа:
THEKOP написа:Тези канали не могат да се гледат в България, единствения начин (познат на мен) е със чиния на СкайСпортс (в слънчев бряг е пълно с такива, има всички скайспортс канали, бт, ал и т.н.)но мисля, че ще е скъпо удоволствие.

Не е вярно. Аз живея във Варна и съм на Мсат имам Ал Джазира спорт от 1 до 7, нормалната Ал Джазира и HD на Ал джазира едно. Таксата ми е 17 лева за неограничен брой телевизори + 3 лева за HD приемника на който хващам тези канали. С две думи зависи къде живееш :mrgreen:

И ние в Казанлък си ги имаме с кабелната - 14 лв на месец :lol: Аз през повечето време съм в София де, така че това не ме топли особено ... абе в крайна сметка имаш ли интернет не ти трябва който и да било канал ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 авг 2013 19:08

Karsa Orlong написа:
9lives написа:
THEKOP написа:Тези канали не могат да се гледат в България, единствения начин (познат на мен) е със чиния на СкайСпортс (в слънчев бряг е пълно с такива, има всички скайспортс канали, бт, ал и т.н.)но мисля, че ще е скъпо удоволствие.

Не е вярно. Аз живея във Варна и съм на Мсат имам Ал Джазира спорт от 1 до 7, нормалната Ал Джазира и HD на Ал джазира едно. Таксата ми е 17 лева за неограничен брой телевизори + 3 лева за HD приемника на който хващам тези канали. С две думи зависи къде живееш :mrgreen:

И ние в Казанлък си ги имаме с кабелната - 14 лв на месец :lol: Аз през повечето време съм в София де, така че това не ме топли особено ... абе в крайна сметка имаш ли интернет не ти трябва който и да било канал ;)

Е друго си е на 50 инчовия телевизор . В Бургас съм на телевизия РН и хващам 16 ал джазири ,плюс още много спортни канали ,като всички скай и т.н ..и повечето са HD ..страхотно качестов ..все едно си на стадиона ..даже в момента гледам тотнъм по канал + испания.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 25 авг 2013 22:41

3:1 с резервите голове на Борини, Стърлинг и Алън и някой от Нотс Каунти ще прониже Брад Джоунс
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 авг 2013 10:05

С резервите 2-0 (Борини,Луис Алберто)

iliyan

Мнениеот iliyan » 26 авг 2013 11:53

Тъй като и аз съм на Булсат и 2 седмици ги тормозя относно нови HD ми отговориха , че скоро няма да пускат HD канали , а по инфо от форума октомври , ноември има вероятност да пускат нови HD канали !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 авг 2013 12:13

we are the champions написа:
suareshampion написа:

Mомче не се изказвай неподготвен .

За мача ,очаквам резервите да излязат и да докажат ,че имат място в отбора... 4-0 .
Тоя мач така и не ми стана ясно ..брои ли се на Суарес ..и ако не се брои ..не трябва ли той да участва в него ?

Брои се ;)

Хм..сигурен ли си ? Значи още срещу Саутхямптън е на линия ? Супер.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 авг 2013 12:59

suareshampion написа:
suareshampion написа:

За мача ,очаквам резервите да излязат и да докажат ,че имат място в отбора... 4-0 .
Тоя мач така и не ми стана ясно ..брои ли се на Суарес ..и ако не се брои ..не трябва ли той да участва в него ?

Брои се ;)

И аз мисля, че се брои - в Англия, ако някой получи червен картон в мач за първенство после не може да играе, ако следващият мач е за купата и обратно. Само че аз мисля, че се връща на 29 срещу Съндърланд - мачът с Вила му беше шестият от наказанието, ако не бъркам.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 авг 2013 13:17

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
suareshampion написа:

Брои се ;)

И аз мисля, че се брои - в Англия, ако някой получи червен картон в мач за първенство после не може да играе, ако следващият мач е за купата и обратно. Само че аз мисля, че се връща на 29 срещу Съндърланд - мачът с Вила му беше шестият от наказанието, ако не бъркам.

Точно така, най - рано ще може да играе срещу Съндърланд :)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 26 авг 2013 13:24

Мисля че след мача със Суонзи е 3-тия кръг за Кепитъл Уан Къп, така че със Саутхямтън би следвало да очакваме Суарез . :)

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 авг 2013 13:36

nev3rm1nd написа:Мисля че след мача със Суонзи е 3-тия кръг за Кепитъл Уан Къп, така че със Саутхямтън би следвало да очакваме Суарез . :)

След Саутхямптън е 3-тият кръг 24/25 септември, т.е. наказанието му изтича точно за мача от купата на лигата.
Аз друго се замислих,дали не можем да врътнем едно преиграване че да отхвърли още един мач :lol:

Върни се в “Ливърпул”