Най-великата Публика

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

tprodanov
Контакти:

Re: Най-великата Публика

Мнениеот tprodanov » 11 май 2009 14:29

От микрофона не се оплакваме, напротив. Имах предвид, че за разлика от друг път се чуваше само той, не вие.

Пуканке, аз за отбора си говоря достатъчно, разбира се не тук, има си места за това. Само не разбирам, как като сте ни надвикали, във вашия си форум, по-старите фенове твърдят, че сте били смазани и на трибуните и на терена, че е било пълно с туристи и тн? И може бище отречеш, че в 75минута сектора започна да се опразва?

Така, в Г наистина бяхте повече, признавам :mrgreen: , но в Б ние бяхме повече :mrgreen:
В А сектор, ако не си наясно има ложи, които заемат доста място и те са откъм Г. По тая причина там бяхте точно наполовина на нас. Във В бяхте два пъти повече. Имахте малко хора и в клетките, ние не. Като цяло бяхте с около 1000 човека повече, нормално, домакини сте. Относно хореографията те питах, защото много добре знам, че е платена от дучето. А нашата си я плащаме ние. Нещо неясно?

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 11 май 2009 15:10

tprodanov написа:От микрофона не се оплакваме, напротив. Имах предвид, че за разлика от друг път се чуваше само той, не вие.

Пуканке, аз за отбора си говоря достатъчно, разбира се не тук, има си места за това. Само не разбирам, как като сте ни надвикали, във вашия си форум, по-старите фенове твърдят, че сте били смазани и на трибуните и на терена, че е било пълно с туристи и тн? И може бище отречеш, че в 75минута сектора започна да се опразва?

Така, в Г наистина бяхте повече, признавам :mrgreen: , но в Б ние бяхме повече :mrgreen:
В А сектор, ако не си наясно има ложи, които заемат доста място и те са откъм Г. По тая причина там бяхте точно наполовина на нас. Във В бяхте два пъти повече. Имахте малко хора и в клетките, ние не. Като цяло бяхте с около 1000 човека повече, нормално, домакини сте. Относно хореографията те питах, защото много добре знам, че е платена от дучето. А нашата си я плащаме ние. Нещо неясно?

Какъв е пробема кои е платил хореографията,дучето е част от сектор г и ако само тои я е платил говори лошо за вас ,явно не ви се дава за любимия тим
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 11 май 2009 15:31

tprodanov написа:От микрофона не се оплакваме, напротив. Имах предвид, че за разлика от друг път се чуваше само той, не вие.

АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ГОВЕДО !

Виж синьо клошарче от покрайнините на софия. Смешни сте ! Как може да кажеш, че е ноормално да сме повече като сме домакини, след като аз с ръка на сърцето си признавам , че НИКОГА АМА НИКОГА когато мача се е играл на Васил Левски не сме били повече. НЕ ТАКА СЕДИ ОБАЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ДЕРБИТА. Вече сме повече от вас. Което обаче хич не е добре, като съдя какъв беше сектор Г преди и какъв е сега. Хораографията не е платена от Дучето, а е платена от всички Армейци , които си плащаме вноса + доброволни дарения от Армейци + пари от ръководството. Лайно кафяво, като не знаеш , ще мълчиш. Честита калъфка и бой между рогата за такива като теб.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2009 15:35

Мишле, форума на дир.бг да не умре нещо та си тук, или достатъчно се изгавриха вече с тебе там, та си дошъл тук? За крайните квартали нема кво да ти обяснявам.

Та значи кво - хореографията в края на краищата е платена от фенклубовете, а сещаш ли се, че голямата част, които махаха знаменца вчера изобщо не участват във фен клубуве? Е, в Левски не е точно така, това беше идеята, очевидно знам, затова говоря, а ти като се научиш да мислиш, ела пак.

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 11 май 2009 15:45

tprodanov написа:Мишле, форума на дир.бг да не умре нещо та си тук, или достатъчно се изгавриха вече с тебе там, та си дошъл тук? За крайните квартали нема кво да ти обяснявам.

Та значи кво - хореографията в края на краищата е платена от фенклубовете, а сещаш ли се, че голямата част, които махаха знаменца вчера изобщо не участват във фен клубуве? Е, в Левски не е точно така, това беше идеята, очевидно знам, затова говоря, а ти като се научиш да мислиш, ела пак.

Смръдльо, ще ви громя навсякъде бе, келеш. Толкова си зле, че дори няма да споря повече с теб. Игнор на такива кретени.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2009 15:49

нервничък си нещо, хахахахахах, защо ли, хвала на такива фенове, ае марш в дира :mrgreen:

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 11 май 2009 15:51

tprodanov написа:нервничък си нещо, хахахахахах, защо ли, хвала на такива фенове, ае марш в дира :mrgreen:

е как нема да съм нервен като играя покер 0.50/1 евро , а някакъв син клошар ми отвлича вниманието. :twisted:шампиони сме - да го духате.

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 11 май 2009 15:59

Алекс не му се връзвай на тоя комплексар бе ...

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 11 май 2009 16:28

хвърлихте шаловете и си тръгнахте в 70минута това ако са фенове -продължавайте така !!!!!!!!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 май 2009 16:38

абе САМО ЛЕВСКИ ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “ЦСКА”