Армейци,я се замислете!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA V-na
Контакти:

Re: Армейци,я се замислете!!!

Мнениеот CSKA V-na » 09 май 2009 23:34

Честито на всички фенове и играчи на Левски. Победихте съвсем заслужено, имахте повече желание за победата и я постигнахте.Боли ме за загубата на моя любим отбор, но това на ми попречи да поздравя моите приятели, които симпатизират и са фенове на "вечния враг".За съжаление Левски пак успяха да се мобилизират за този мач, както са го правили по-често от нас и им правя евала за това им можене. А както започна мача, си викам айде тука май отива на резултат, което чакам от цяла вечност.... и се надявам да го дочакам. Аз си спомням мача 5-0 с 4 гола на любимия ми футболист Стоичков и според мое мнение най-добрия за винаги в България.Извинение към феновете на Левски, но Гунди когато е починал аз съм се раждал, така че за него осен от ТВ нямам наблюдения. А по темата- ами смятам че всички от спортно техническия щаб на шампионите, трябва доста да се позамислят. Започнахме добре мача, но не с необходмите за целта футболисти... според мен.Мигел не знам какво за пореден път правеше на стадиона, като титуляр.Ината на Пенев го уважавам, но ми се струва че Данчо имаше място на терена като титуляр, въпреки че предния мач с Левски направи доста пропуски сериозни, но да играят брат срещу брат, ами Минев трябваше да е на мястото на Виданов, а Данчо пред него.Отделно разни други футболисти май не трябваше да са така подредени или да играят, а Лазаров да го държим резерва.....Ок подмладяваме състава.... но в такъв важен мач....Знам че в БГ колкото фенове, толкова и мнения, но определено има за какво да се замисли Пенев. А мачовете до края са ужасни, адмирирам увереността на други фенове на ЦСКА за оставащите срещи, но..... не мисля че ще ни е леко. А и момчета първите мачове на отбора ни бяха срещу по слаби съперници, а в мачовете на истината- срещу Черноморец.. трудно, сега ... пълен провал, ами ако не се промени нещо май ще става все по трудно. Знам, че в началото на първенството бяхме осрамени и потъпкани от разни смешници и никой не очакваше ЦСКА да е там където е в момента, но това си е нашия отбор, за мен най-великия на Света и винаги борещ се за 1то място.И колкото да ми се иска да оправдавам момчетата, айде загубихте един мач, но "не и войната"-както четох.... на мен ми се искаше точно в този мач да си го върнем на всички и за всичко, а футболистите да зарадват своите фенове и да им доставят след толкова мъки един хубав момент, защото 10 победи ни радваха....но тази щеше да си е сладка като нищо друго.Защото и да сме шампиони, което искрено се надявам, моите приятели от другия отбор ще казват- е да ама нали паднахте от нас.Така, че дано да се променят малко нещата, да сме шампиони в края на сезона и на есен да се гордеем от представянето на отбора ни в Европа. Но не смятам, че всичко е наред при нас и трябва да приемем загубата, като нещо случайно и случващо се само веднъж, а следващия мач, пак всичко ще си е наред. Нека Любо се позамисли, мисля че има върху какво.А иначе че е на прав път отбора в развитието си, времето ще покаже, мисля че е така, но аз и днес не очкавах такава загуба, но.......

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 10 май 2009 00:05

Днес бях на стадиона и много много не следях случващото се на терена. Но от това, което видях за мен мача имаше две части. Първата беше до момента, в който Йовов беше сменен, а втората - до края на мача! В началото ЦСКА игра много по-добре от Левски имаше повече възможности. След контузията на Гонзо и след това на Ицо, момчетата в червени екипи като че ли си помислиха, че мача вече е спечелен и дадоха средата на терена на Сърмов и Гаджев, което беше голямата грешка, която доведе до загубата на любимият тим! Забелязах, че сините въпреки че владееха повече време нещата в мача нямаха много удари във вратата и към нея като цяло. Мисля си, че бяха не повече от 5, докато ние имахме повече възможности. Просто Митрев успя да замести Петков напълно и не позволи ЦСКА да вземе аванс в резултата, което можеше да доведе до изразителна победа за червените! Най-страното за мен беше, че футболистите на ЦСКА се предадоха след незаслуженото изгонване на Удоджи. Не знам каква е била причината, но ЦСКА спрая да играе след 73мин!!! Май има някакъв психологически проблем в състава ни що се отнася за мачовете с Левски. Искам да кажа нещо на сините фенове, които се чудят как да се подиграя и заядът. Гледайте си смешният отбор, който запореден път извади луд късмет и спечели! Днес тотално ви смазахме на трибуните като ви надвикахме и направихме мнохо по-яко хореография! Титлата още не сте я спечелили така че ТИХО!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 10 май 2009 00:09

UltraBlue написа:Според мен след този мач нямате право да претендирате за титла :!: Сори ако звуча краен, тъкмо се прибирам от стадиона 8-) Беше супер дерби, това беше може би най-доброто последните 3-4 години ;)

А вие след мачовете с Локо Сф, Пирин или Сливен имахте ли право да претендирате за титла.... :?:

Ясно е, че на този етап няма отбор в България, който да изиграе на 100% всичките си мачове от един полусезон....винаги има слаби мачове, но това не е извинение....

Честитя победата на почитателите на левски в този форум, напълно заслужена е!!!

Преди малко се върнах от София - хореографията и на двете агитки беше много добра, все пак нашата много повече ми хареса....

Искам да кажа малко и за съдията - видя се от всички, че въпреки неистовия и напълно неоснователен син рев към него - Спасов си свърши горе-долу добре работата и особено левскарите нямат никакво ама никакво основание да са недоволни от него....

Имаше дребни грешки като тези че подмина нарушения за втори жълти картони, но какво да се прави...
Живко Миланов още в първите минути си беше за под душовете за онова безумно влизане с бутоните напред, за което получи само жълт картон....

Бистрон и особено В.Минев също трябваше да бъдат изгонени, както беше спестено гоненето на Тошо Янчев и особено на Маркиньос - които ако бяха станали факт, щяха да са напълно заслужени....но това е положението - шефовете на ЦСКА да им е обица на ухото това да подкрепят българското съдийство... :evil:

Няма лошо - и аз смятах така до тая вечер, но стига с тия благородни каузи - като се научат да свирят по правилата нашите съдии - тогава...

А не да гони Удоджи напълно заслужено, но да спестява гоненето на Минев и на Бистрон ( гледайте го на повторения ако дават - при един фаул на Бистрон второто полувреме рефера се затича към него, спря играта и се забърка по джобовете и нещо не намери къде са картоните щото се сети че той вече има жълт картон и просто даде сигнал за изпълнение на фаула без да показва картон - така сме се смяли с едни бургазлии, нямам думи)....

Решителните мачове не са още за тях - няма смисъл да гадаем как щеше да свири един чужд съдия всички тези гореспоменати нарушения....

Да не ме разбере някой син фен сега погрешно - Аз това видях на стадиона от нашия сектор - това казвам...

За българското съдийство съм с 2-те ръце, но за най-напечените мачове е по-добре да са чужди съдиите и това прозрение първи го получиха още преди време Иво Тонев и Локо сф в частност.....

А простата истина е, че ЦСКА игра много, много слабо особено в тактическо отношение и си заслужи напълно тази загуба....

Това според мен стана факт заради слабата игра на трима души в нашия отбор - Руи Мигел, Маркиньос и Виданов....

Особено на последния - колко пъти се налагаше Данчо Минев да се връща да го подсигурява за да не оплеска нещо...
Това ме учудва, защото есента Павката играеше много стабилно, но явно след контузията нещата при него откъм форма не са добри...

Учудва ме също, че с Удоджи явно изобщо не е работено в тактически план толкова време- не може преди сума ти време да направиш тази простотия да си извадиш такъв червен картон срещу Тулуза, да мине толкова време и вместо да го научат да си сдържа емоциите защото не е само той а още 10 играчи, които зависят и от него - той пак да избухва и да оставя отбора с човек по-малко и то точно в този момент, когато сме тръгнали да нападаме с всички сили....

Както и да е - от много думи полза няма - все още нещата си зависят от нас и ако играем както можем - можем да вземем титлата след цялата тая кошмарна година....Ако ли не - сами ще ме си виновни защото нещата си зависеха и още зависят единствено от нас като отбор.....

Просто Любо и Ради трябва да направят някои промени за следващия мач и да извадят от титулярните 11 тези, на които играта им очевидно не върви....
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 май 2009 00:28

blue lagoon написа:Както са казали: Без коментар!!! Как да коментираш заглавието на темата например/ думата замислете/ Как да коментираш оня дето няма два лева в джоба ама иска да купува всички мачове докрая? Абе "умнико": Да ти е минавало през главата че отборите на Тича,Локо София,Литекс имат достойнство,че имат свои интереси,че имат горди фенове? Всички ли трябва да ви полягат? Така ли ти е сладко? Заради такива като теб ще си останете завинаги Милко Балевчета! Не искаш ли 10 сателита в А група бе тикво? Егати падението! Насрахте се от страх! Смешници! А оня пък за мисловен процес призовава! Пародия!

А...Лагучно кво стаа бе!Нещо се беше скрил май последно време!Не ми обръщаше внимание! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”