ЦСКА вкарва Пифа в трансферната листа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ЦСКА вкарва Пифа в трансферната листа

Мнениеот mistreated » 08 май 2009 14:20

DrAvalanche написа:
Neron написа:Цска в европейски турнир.

Потърсете в раздела "Научна фантастика"

Много си прозорлив, няма що. Айде вие говедата поне не отваряйте дума за европейски турнири, щот сте смешни.
Петров не е кой знае какво като вратар, но определено защитата е по-спокойна с него, отколкото с Беконо. Оня е толкова неориентиран, че аз треперех всеки път, когато топката е центрирана в нак. поле. Но съм съгласен, че може би трябва да се помисли за заместник на Пифа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 08 май 2009 15:39

Пифа до сега е номер 1 и това си е ! Пожелавам му още много време на вратата и спортно дълголетие! Но ако трябва да бъдеме реалисти Пифа не е вечен и трябва да се помисли за бъдещето като се купи или млад чужденец или 24 25 годишен Българин за да може да се сръботи по лесно с отбора!!!
Поздрави на сички армеици сички на стадиона в събота и нека смачкаме говеда както си трябва!!!!
Само Цска до края на света!!!!

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Мнениеот shamara93 » 08 май 2009 16:15

За мен Пифа трябва да играе още 1 сезон в отбора,за да може Караджов да се обиграе малко.Мачовете за купата са точно за това.А БекомоВ и Велинов не се за голям отбор като нашия. :mrgreen: :mrgreen:

Събота - 19.30 стадион "Васил Левски"

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 08 май 2009 16:45

Взимаме Ненад Лукич и сме готови.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 08 май 2009 17:31

За А група Пифа е ОК...
Всичко според целите и малко по-дългосрочните планове.
Ако искаме бърз пробив в евротурнирите - това няма да се случи с Пифа, а с някой, поне една класа отгоре.
Ако искаме да произвеждаме и след това да гоним високи цели - Пифа да остане, ама резерва.
Имам доверие на сегашните тренери и смятам, че много добре осъзнават, че имаме нужда от добър вратар...
При всички положения другия сезон, дори и да остане, Петров няма да е титуляр. Най много да направи 10-ина мача на ротация (тя не е много полезна за вратарите).

Върни се в “ЦСКА”