Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Angoff написа:Най-хубавото от цялата работа е,че delqnski47 е на крехките 16 г. ... и има подобно мислене ?
Аз му свалям шапка и ще му кажа да продължава все така,защото това е пътя по-който по-младото поколение трябва да поеме...Дерзай пич и може в събота на стадиона да ти стисна ръката
delqnski47 написа:Angoff написа:Най-хубавото от цялата работа е,че delqnski47 е на крехките 16 г. ... и има подобно мислене ?
Аз му свалям шапка и ще му кажа да продължава все така,защото това е пътя по-който по-младото поколение трябва да поеме...Дерзай пич и може в събота на стадиона да ти стисна ръката
Еххх човече ше е супер да се събереме всичките,но както ти каза,аз съм на 16,а нашите не искат да ми рискуват здравето!Ако ги нямаше всичките тия вандалствания,аз бих дошъл!Все пак ще се видим на някой друг мач!Те сега ни предстоят важните мачове и ще почна да пиша на цскарите да се събираме на домакинските мачове!![]()
koi4i написа:delqnski47 написа:Angoff написа:Най-хубавото от цялата работа е,че delqnski47 е на крехките 16 г. ... и има подобно мислене ?
Еххх човече ше е супер да се събереме всичките,но както ти каза,аз съм на 16,а нашите не искат да ми рискуват здравето!Ако ги нямаше всичките тия вандалствания,аз бих дошъл!Все пак ще се видим на някой друг мач!Те сега ни предстоят важните мачове и ще почна да пиша на цскарите да се събираме на домакинските мачове!![]()
Човек не виждам какво толко може да ти се случи.Ти си си нормален фен(не лумпен).Аз съм на 17 и нямам проблем да отида.Тия боеве се организират много преди мача ... От достоверен източник се знае това.
miteto_inter написа:Добре бе "рога" вие защо тогава нямате уважение към единствения българин печелил Златната топка?
Не бяхте ли вие,които го наричахте кюрд?
Така че.....
nekakav написа:delqnski, RESPECT !!!
cskathebest написа:И аз съм заклет фен на ЦСКА, но имам респект към футболисти като Гунди и Котков!!!Това са велики хора които не заслужават да бъдат псувани от пияни пубери които не могат да си намерят пишкатаНикога не съм казвал лоша дума срещу тях!!!А относно патриотизма-от 4 години съм в САЩ и когато Левски играеше в ШЛ не съм пропуснал на гледам мачовете им!!!
САМО ЦСКА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта