После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:mistreated написа:memnto написа:k_oleto написа:memnto написа:Янис Зику написа:Понеже всеки дрънка как Младенов не налага юноши и е твърде предпазлив, днес на нашите млади момчета Локомотив Мездра им скрива топката, така както го направиха Своге и Банско преди по-малко от 2 седмици. Много хора упрекват Стойчо, че залага на недоказани чужденци, но никой не забелязва, че тия млади пичове за жив та*ак не стават.
И тия юноши като играят по макс 10 мача на година ква игра искаш да направят?!?
викаш да ги обиграваме и догодина да атакуваме А група ?
Глупак
Къде видя някакви епитети към теб или някой от другите? И какво е лошото да се обиграват 1/2 от тях?
Нали ги обиграват в контроли бе, човек. Ти си е.аси грамофонната плоча. Не виждаш ли, че са гола вода?! От най-малко 5 години нямаме школа! Преди 2 години имахме някои нелоши момчета, ама избягаха при Лудогорец барабар с треньора. Познай заради кого!
Значи някой не може да има различно от вашето мнение?
memnto написа:A.VON написа:Мача не трябваше ли да е за да се гледа някакъв австриец?
Е как заради австриец, мачът беше заради "обиграване на юношите"!
memnto написа:A.VON написа:Мача не трябваше ли да е за да се гледа някакъв австриец?
mistreated написа:memnto написа:A.VON написа:Мача не трябваше ли да е за да се гледа някакъв австриец?
Сега проблемът е, че в контролата е играл и австриецът ли? Кога точно да го види Стойчо, ако не в контрола? Изобщо ти наясно ли си какво искаш?
turboman написа:Според мен в мачовете са първенството трябваше да играят старите цесекари + юнуши,без нито един чужденец с висока заплата. Иначе на Стойчо Комисионерски му е много лесно да пусне само юнуши и всеки тим да ги сгази и после да разправя че без чужденци не може
dreben23 написа:Стойчо ми пада все повече в очите с тия неща. Но въпреки това, той е добър треньор и може да изстиска потенциал и от камък!Защо се гаври с момчетата така, какво иска да докаже, че не стават ли?
Като не стават, дай ся да ги правим боксови круши на отборите В група и А областна!
![]()
После пак ще ми мрънка, че не е сработен отбора, а пуска други да играят в контролите.Да му имам логиката...
turboman написа:Според мен в мачовете са първенството трябваше да играят старите цесекари + юнуши,без нито един чужденец с висока заплата. Иначе на Стойчо Комисионерски му е много лесно да пусне само юнуши и всеки тим да ги сгази и после да разправя че без чужденци не може
mistreated написа:memnto написа:A.VON написа:Мача не трябваше ли да е за да се гледа някакъв австриец?
Сега проблемът е, че в контролата е играл и австриецът ли? Кога точно да го види Стойчо, ако не в контрола? Изобщо ти наясно ли си какво искаш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта