GOLEADOR написа:Разбирам това да го пише фен с ник "Само Левски София обичаме",но за армеец това просто е срамно.Ако наистина е армеец де.![]()
![]()
Защо бе пич обясни ми?Ето обясни ми и от утре повече няма да пиша тук!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:Разбирам това да го пише фен с ник "Само Левски София обичаме",но за армеец това просто е срамно.Ако наистина е армеец де.![]()
![]()
Щефан_ Ефенберг написа:Е аз съм цска-р, но откак торпедото стъпи в отбора не е било никога заради емблемата. Този нещастник е бавна смърт за отбора в периодите през които е работил, неспособен да създаде нищо, к'во е взел освен селската титла на Република България. Не видя и създаде нито един играч, има предизвестен цикъл: помпи мангизи докато може, после си бие шута и реве за неустойки. Опита навън, но е ужасен посредственик и беше наритан, беше ми смешно когато се пенеше, че качествата му били признати навсякъде. Едно му признавам торпедото осъзна, че има само едно място което би му осигурило този лукс преди с 40 000 сега с 20 000лв. заплати и комисионни от портокалски парцали, много му е "сложна" причината. И сега не е различно таблицата която са публикували със заплатите неговата е най-висока, а реве навсякъде за пожертвувателност, отказа се от 150 000 лв. които в същност никога нямаше да види.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Знаете ли кое е най-тъпото?Тъпото е,че в крайна сметка нищо не се променя!Каква стабилизация като водиме куп анонимници със не малки заплати,които не е ясно от къде ще се плащат.Обаче се забелязва тендецията,че сега когато Стойчо ги води няма никакъв проблем и всички трайкат...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:GOLEADOR написа:Разбирам това да го пише фен с ник "Само Левски София обичаме",но за армеец това просто е срамно.Ако наистина е армеец де.![]()
![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Знаете ли кое е най-тъпото?Тъпото е,че в крайна сметка нищо не се променя!Каква стабилизация като водиме куп анонимници със не малки заплати,които не е ясно от къде ще се плащат.Обаче се забелязва тендецията,че сега когато Стойчо ги води няма никакъв проблем и всички трайкат...
Какво да се промени бе, левскарче, пари няма, клубът едва смогва, ти ми ревеш тук за титли и победи ..... ей, жалка и смешна тълпа сме, гнус ме е от вас.
1982 написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Знаете ли кое е най-тъпото?Тъпото е,че в крайна сметка нищо не се променя!Каква стабилизация като водиме куп анонимници със не малки заплати,които не е ясно от къде ще се плащат.Обаче се забелязва тендецията,че сега когато Стойчо ги води няма никакъв проблем и всички трайкат...
Какво да се промени бе, левскарче, пари няма, клубът едва смогва, ти ми ревеш тук за титли и победи ..... ей, жалка и смешна тълпа сме, гнус ме е от вас.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Наистина ми е жал за вас!Карай след 1-2 години когато плоския ни доведе до фалит пак ще си говорим!Къде виждаш да искам титли и купи?Искам преспективен треньор,без загробващи договори и социално слаби Португалци в клуба ни!Айде живи и здрави да сте!
GOLEADOR написа:САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:GOLEADOR написа:Разбирам това да го пише фен с ник "Само Левски София обичаме",но за армеец това просто е срамно.Ако наистина е армеец де.![]()
![]()
Ти кажи!Кой искаш да е треньор и за какви пари,футболисти също?Кажи на колко мача подготовка трябва да е ЦСКА,за да може Локо,Берое или Черно Море да победят ЦСКА?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта